Clasa I...... 2012-2013

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La noi la scoala din acest an clasele se trag la sorti..adica invatatoarea X care a avut clasa a IVa A anul trecut, anul asta poate a nimerit I D.
Au facut asta tocmai din cauza presiunilor parintilor la inscrierea in clasa I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

De liceul Stefan Odobleja din sectorul 5 stie cineva ceva? stau aproape in coltul scolii dar nu stiu pe nimeni...si am inteles ca nu prea se intra asa usor
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui crys3000

Buna ziua,am si eu o mare nedumerire: baiatul meu va avea la anul 6 ani in iulie si ar trebui sa fie grupa pregatitoare la gradi,acum fiind la grupa mare.Ce nu stiu inca este daca va trebui sa-l inscriu la clasa 0 la scoala sau poate ramane inca un an la gradi? M-am tot interesat si nu e nimic cert deocamdata,iar eu ,sincer,prefer sa ramana la gradinita.

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
http://photos.yahoo.com/gabriela_ionita2000

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gata, ne-am inscris la scoala. Am avut surpriza ca in Ploiesti inscrierea la scolile "de elita" sa se faca deja in Octombrie. Asa ca am ales o scoala de cartier, foarte aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Inscrierile oficiale nu se fac in aceeasi perioada in toata tara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ADica cum l-ai inscris, ai dus toate actele tot, sau doar ai vorbit?

Acum nu mi se pare incredibil avand in vedere cat de aglomerat va fi anul viitor. Inscrieri neoficiale cred ca se practica de mult nu numai in bucuresti dar cred ca in toata tara.

Nu stiu pe cine am omorat la drumul mare sa am bafta asta si la gradinita si la scoala. Parca vad dracu ca le vine cine stie ce idee pentru liceu, ca au timp pana atunci

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

in Ploiesti exista scoli care au incheiar inscrierile pt clasa I anul 2012-2013!! Scoala la care vroiam sa o inscriu pe Carla nu mai face inscrieri, si asta oficial, cu afis pus la avizier! Nu stiu cat e de legal, constitutional, etc, cert e ca se intampla. Inscrierile s-au facut oarecum pe ascuns, adica s-au dat telefoane din interior (banuiesc ca parintii interesati au fost acolo, au vorbit cu cine trebuie si au fost anuntati..). Mai mult decat atat, s-au inscris cu dosar si le-au cerut deja 200 de coli albe, pixuri si alte rechizite, de adus ACUM nu la anul, la inceperea scolii.

La noi ca sa zic asa tot raul a fost spre bine pentru ca scoala la care ne-am inscris (cu acte) ne este mai potrivita.

In orice caz mergeti la scoala care va intereseaza si vedeti care e situatia, daca stiti ca e o scoala cautata. La cele mai de cartier nu cred ca sunt astfel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La scoala la Maria mi s-a spus ca înca nu se pune problema de înscrieri nici macar neoficiale, pentru ca nu s-a stabilit ce va fi cu clasa 0. Pana nu apare metodologia si nu se lamuresc si ei nu se stie câte clase I vor fi si ce invatatoare vor lua clasa I si daca nu cumva dintre cele de clasa a IV -a vor lua clasa 0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
la liceul Ion Barbu merge cineva anul viitor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Noi inca nu am ales o scoala. Nu stiu cum sa procedez ca sa le vizitez -sincer as vrea si eu sa vad scoala pe dinauntru nu numai pe afara. Voi cum ati procedat?

De exemplu sunt scoli dispuse sa-ti arate ce au si scoli unde nu au nici un interes.

Are cineva informatii despre scoalile 89 si 88 ??? ca despre 195 am destule si nu cred ca am putea face fata fitelor de acolo.

Mergi la inceput