Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Buna ziua mai pe la amiaza ![]()
Nici Mariei nu i-am facut vaccinul de 4 ani. Din ce au scris fetele, numai Vlad al isabelutei a facut febra dupa acest vaccin.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Cumatra, stai linistita ca o sa zica si Mihnea corect. Daca a zis si Andrei...iti dai seama. E o chestiune de timp. Dar cu bebelusii noi suntem in siguranta, Andrei declara ca nu ii plac si nu mai vrea sa fie asa. ![]()
Luy,
fetele. Ne povestesti ceva de ieri?
mandarinutza spune:
Roxana, nici noi nu am facut vaccinul de 4 luni, eu il mai aman o perioada, prietena Antoniei din parc a avut febra si stari de greata cam o saptamana dupa acest vaccin, asa ca nu ma prea indur sa-l fac.
ceamica spune:
Sabina
, Sorana
, Luiza
,Cecilia
, Ali
la noi ziua de ieri a fost circ total , sa speram ca cea de duminica va fi mai buna (poate ii mai trece din boala pana atunci). Nimeni si nimic nu i-a intrat ieri in gratii , vesnic nemultumit , toate ale lui
ar fi putut fi laitmotivul zilei.
Partea buna e ca am mers cu el la toaleta si a vrut la verde (barbati ) si mi-a spus pe un ton f linistit ,, mami de aici ma descurc , tu stai aici pana vin ''Si chiar a venit cu pantalonii uscati
si 90% trasi bine![]()
Rox si mama mea cand vine pe la noi zici ca isi da doctoratul asa e de atenta cum fac , ce fac etc. Si sfaturi nu mai zic.....
Am vazut pozele din Antalia
, nu l-am recunoscut pe Andrei iarasi , doar am dedus ca el tb sa fie
. Are asa un aer sofisticat , nici nu zici ca are 4 ani
. Bineinteles ca ma uitam dupa tine si cand colo erai in celelalte poze
(cote d-azur) Vad ca fusta aceea e si preferata ta
Cred ca a fost nemaipomenit , iar pozele de la final , cu voi, sunt f reusite !
am si eu poze din concediu dar le-am incarcat cu totul - adica tot ce am pozat si cu toti oamenii plecati. Absolut nici o selectie , am eliminat doar pozele neclare. Si asa am pozat in fiecare zi cand imi aminteam si atunci ma legam de orice chestie facuta , am avut si zile cand mi-am amintit doar spre seara sa fac poze , la aquaparc am fost doua zile la rand si n-am facut poze decat in prima ca in a 2-a am aprofundat bazinele
, etc. Sa speram ca va vor placea si ca nu va veti simti indiscreti pentru ca mi-am intrebat prietenii si nu au nici o problema pentru privat . Asa ca o sa va trimit invitatie pe contul de email comun si eventual si pe fb .
Roxana_G spune:
Ceamica, acusica dau iama pe mail sa va studiez.
Andrei a crescut mult, da, si pare mai mare. Nici nu stiam ca am trimis link la pozele mele din conced.
Fusta cu pricina imi place tare, dar nu inseamna ca am mai pus o de atunci. Uite asa mi-ai dat o idee cu ce sa ma mai imbrac. Nu prea am poze din concediul meu ca nu am avut aparat si pe cele de la fini inca le astept. Iar cele de final sunt facute de un fotograf profesionist in cadrul experientei distrugatoare de unghii "parasailing". Foarte tare si interesant de altfel.
Roxana_G spune:
Am obosit cautand pozele indiscrete. Am gasit numai copii frumosi, oameni veseli, locuri interesante si activitati placute. Ceamica, pozele cu tine slaba si sexy am decis sa le ignor, refuz sa cred ca poate cineva sa arate asa (sau asa ma consolez eu).
Cu ocazia asta am vazut ochioasele dulci ale Luizei! Tortul apetisant, ir sarbatorita Irina...superba!!!!!
cecilia L spune:
Roxana, eu am amanat vaccinul de 4 ani, tot de frica complicatiilor, stiu multi copilasi care au avut reactii adverse dupa el si chiar ma gandesc cu groaza, mai ales ca dupa ultimul vaccin am tras cateva luni.....
Este o nebunie de virus(spitale pline) de copii cu varsaturi si febra, nepotica mea de nici 2 ani este de marti noaptea cu asa ceva in spital si nici acum nu au un diagnostic, cica la cei mici este mai periculos, ...asa ca mai amanam....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Draga Ema, pentru tine cu dedicatie speciala! |
Vai ce trece timpul! Daca n-ai fi bruneta, as zice ca esti mama ta acum douashcinci de ani
...