Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
La multi ani, Sebastian, baietel minunat ! 
La multi ani, Andrei ! 
La multi ani, Giulia si Alexandra ! 
Sa fiti fericiti, copii dragi, sa ajungeti OAMENI MARI !
Ema si Ema
, sa va traiasca baietii, sa va bucurati de ei ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Multumim din suflet pentru urari, sunteti minunate ! 
Va servim cu cate o feliuta de tort, am trimis link pe adresa comuna de mail. ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Buna seara!
Luiza abia astept sa vad!!!
Roxana, am ajuns astazi la power pump. Sa ne spui cum a mers cu noua d-na.
Uite ce au postat pe pagina lor de FB.
LIVE WORKOUT cu Tibi Scobiola Band
În 30 Septembrie, doar la WORLD CLASS FITNESS & SPA JOLIE VILLE
Începe seara la World Class cu clasele noastre speciale:
18:00 - 19:00: Latino Moves cu Richmond Bachia
... 19:00 - 20:00: Aerobic Moves cu Peter Ambjörn, Cristina Constantinescu #537;i Ioana Hudi#539;#259;
Apoi, distraz#259;-te cu Tibi Scobiola Band:
20:00 - 22:00: Antreneaz#259;-te, în gym pe ritmul live Tibi Scobiola Band!
Doamnele pot primi un discount de 25% pentru produsele Babor, un diagnostic facial gratuit #351;i un consult de frumuse#355;e.
Pentru c#259; vrem s#259;-#537;i dep#259;#351;e#537;ti rezultate în fitness, î#539;i oferim 25% reducere pentru #537;edin#539;ele de antrenament personal, pân#259; la sfâr#351;itul lunii Octombrie!
Po#355;i aduce un prieten gratis!
Alina, bravo pentru Alex. Azi Daria s-a cam dat in sepctacol ca venise cineva nou.
cecilia L spune:
La multi ani tuturor papanashilor si dulcetelelor care azi au implinit 4 anisori!!!!!!!!
La multi ani, micutei Irina Alexandra!!!!!!
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
La multi ani printesic IRINA ALEXANDRA!
LA MULTI ANI ANDREI, SEBASTIAN, GIULIA SI ALEXANDRA!
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Alina, nu avem ore fixe, depinde de clasa. In general de la 18.30 sau 19.30. Sa inteleg ca invatatoarea de anul acesta a lui Alex este alta decat cea de anul trecut? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Da, cea de anul trecut a nascut la sf. lunii mai.
Roxana_G spune:
Vlad de isabeluta
!
Erina, ma mir ca nu am primit si pe mail news-ul, de regula eu primesc notificari de la ei. Suna interesant. Cred ca merg de la 19, la 18 nu am cum sa ajung. Multam de info. Ieri nu am reusit sa ajung la clasa, dar merg azi la Pump. Cu dna nu a fost stralucit, ca Alex a fost obraznica si neascultatoare. Multe de zis, sper sa de obisnuiasca, pentru ca nu am alta solutie.
Roxana_G spune:
Cumatra, am facut aseara testul cu "cah". In prima faza a zis "chih", apoi corect, cu C clar. Apoi am repetat caine si maine si surpriza, daca vrea, poate sa le pronunte corect. ![]()
Aseara l-am pus pe Andrei la facut fise de lucru, ca sa o las pe Alex sa faca teme. El e foarte cooperant. Apoi i-am dat voie sa se joace pe calculator, si a invatat si el sa miste cursorul cu indemanare. Pare ceva mai linistit si cooperant, numai cu somnul sunt probleme la gradi.
In alta ordine de idei:
- cine a facut pana la urma vaccinul de 4 ani? vreun efect advers?
- va dati seama ca intr-o luna iesim din "Clubul scutecelor"? ![]()
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cumatra, am facut aseara testul cu "cah". In prima faza a zis "chih", apoi corect, cu C clar. Apoi am repetat caine si maine si surpriza, daca vrea, poate sa le pronunte corect. Aseara l-am pus pe Andrei la facut fise de lucru, ca sa o las pe Alex sa faca teme. El e foarte cooperant. Apoi i-am dat voie sa se joace pe calculator, si a invatat si el sa miste cursorul cu indemanare. Pare ceva mai linistit si cooperant, numai cu somnul sunt probleme la gradi. In alta ordine de idei: - cine a facut pana la urma vaccinul de 4 ani? vreun efect advers? - va dati seama ca intr-o luna iesim din "Clubul scutecelor"? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
La noi e ,,tahh'',dar exersam intens
Si eu vreau sa stiu de vaccinul de 4 ani,daca are efecte adverse ca nu vreau sa risc ceva inainte de ziua lui Mihnea,i l-as face dupa 17 oct!
Da mah,se fac copiloi mari,ce nasol....

Mihnea mai nou imita bebelusii din parc:cum fac cu limbuta,cum dau haotic din maini si din picioare si cum sug suzeta!!!E mortal!

luy spune:
Teo, cred ca Mihnea se pregateste pentru surioara ![]()
La multi ani fericiti Vlad ! 
O viata minunata iti dorim ! Isabeluta, felicitari pentru baietelul tau mare ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )