Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 11
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Si eu sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle. Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness. |
Al meu!!!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
mandarinutza spune:
La multi ani Darius!
Erina, ce frumos ati petrecut. Si noi vrem sa vizitam muzeul Antipa, dar o sa mai asteptam zilele de weekend ploioase, tocmai bune pentru o vizita la muzeu.
Roxana, multa sanatate lui Andrei!
Si eu trebuie sa ajung la Decathlon, Antonia a primit de ziua ei role de la verisorii ei, si mai trebuie sa ii iau casca si genunchiere, cotiere. Ca tot intrebai de role, merge singurica deocamdata doar pe zonele cu mocheta de cauciuc din parc.
Roxana_G spune:
Bravo Antoniei si lui Andrei! Curajosi cu rolele astea.
Cred ca o sa i le incerc pe ale Alexandrei si daca dovedeste vreo abilitate practica o sa ii iau si lui. ![]()
Gabriela77 spune:
Elena, iti multumesc tare mult pentru cuvintele tale frumoase!
Sa va traisca printesa dulce si sa va aduca mereu bucuria in suflet!Eu iarasi zic, cat de norocoasa e cu asa parinti
Ce frumos ati petrecut! Astept cu mare nerabdare pozele!
Mandarinuta, si tie iti multumesc
Valentina, multa sanatate si sa se risipeasca repede norii negri
La Multi Ani, Darius!
Sofi s-a acomodat frumos la cresa, Sara azi a vomat de doua ori, asa ca mi s-au cam inecat corabiile....vedem...
Sanatate tuturor! Si o saptamana minunata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ceamica spune:
buna seara ,
am primit aviz de gradi desi personal cred ca e bolnavior ! Si plamanii si gatul sunt curati curati . Si cu toata acestea el a avut sase zile de 39 doar cu rinoree si ocazional tuse. Nu mai inteleg deloc virozele acestea !
Maine merg sa vorbesc de tort pentru ca nu am voie sa vin cu el din afara.Sper sa aiba timp sa-l faca. Sa vad daca ma lasa sa-i aduc ceva pentru petrecere .
Sunt tare curioasa daca va fi ca in prima zi - cum va accepta gradi dupa astatea zile lipsa !
Vale
sa nu te mai ascunzi ! Multumesc pentru dedicatie , o sa mai cer![]()
Seb e lenes , are role de plimbat prin casa cu mama de mana
Nu are curaj sa faca vreun pas fara mine iar cu bicicleta nici nu vorbesc caci acolo sa dea el la pedale chiar nu se pune problema.
Asa ca el are cumparata bicicleta fara pedale si chiar se plimba cu ea
Nu stiu cand vom ajunge sa-i cumparam una cu pedale !
Anul acesta o sa cumparam colectia de masinute din cars2 la rugamintea lui .
uitasem !!!!!!!am un box de pampers nr 6 sigilat ! Este vreun copilas ce inca n-a scapat de pampers si poarta nr 6 ? Sau cunoasteti vreunul ! Donez pampers nr 6 !!!!!
si inca ceva : ma ajutati cu idei sa reusesc sa-l scap pe Seb de muscatul buzelor si obrazului dar pe interior ?!
multumesc
noapte buna
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle. Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness. |
Merge fata mea de vreun an.
Sabina spune:
si prietena lui Ghe de la busteni merge pe role de pe la 3 ani si un pic. Dar ea merge si pe bicicleta fara roti ajutatoare de la 4 ani.E f talentata la tot ce tine de sport:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Bravo, bravo, pentru mersul pe role! Ia sa-mi pun baiatul la treaba.
Azi era bine sanatos, nici ieri nu a avut nimic pana la urma. Am ramas asa cu febra inexplicabila. Este deja la gradi, sper sa nu avem probleme.
Ceamica, bine ca e ok Seb acum, e drept ca virozele de acum sunt din ce in ce mai ciudate. Sa stii ca nici la noi nu avem voie cu tort din afara, le faceau ei ceva in gradi, dar copiii se obisnuisera asa si le placea. Nu era super decorat, de regula era cu bombonele colorate si cam atata. Cat despre muscat...n-am solutie dar mi-ar fi utila. Ca Andrei musca de zor cele 2 afte pe care le are de nu se mai vindeca de o saptamana.
si tinem pumnii sa se adapteze usor dupa pauza.
Sabina, care sunt vestile la voi?
Eu intru in sedinta acum, deci fac o pauza de forum. Trebuie sa mai si muncesc. Inainte insa trebuie sa trimit un
Erinei cu care m-am intalnit putin aseara, mereu o companie placuta si interesanta.
Sabina spune:
Pai vestile de la copii sunt f bune, Sofia deocamdata n-are treaba, sa vedem cand incepe pianuo serios insa ;D, iar Ghe s-a dus azi razand fericit la gradi.
Eu in schimb m-am trezit cu durere de gat si frison, drept pt care bag ceaiuri si o sa dorm dupa amiaza fie ce-o fi, s-a acumulat multa oboseala si NU-mi trebuie acuma recadere .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

si a lui David