Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 10
valentina_22 spune:
Erina, sa-ti traiasca minunea blonduta! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de realizari!
Sabina, daca esti pe receptie, te rog da-mi un sfat/raspuns, daca ma poti ajuta.
Va povesteam mai demult de un ganglion aparut pe gatul lui Andrei, pentru care ma facut investigatii(eco) si tratament (Ceclor). Chiar cu antibioticul luat ganglionul tot acolo este si in prima faza mi-au spus ca este de natura infectioasa. Nu mi-am mai facut problema, pana in seara asta, cand dupa baita am observat mai multi ganglioni de diferite marimi, toti grupati in jurul ganglionului mai vechi sa-i zicem, care este vizibil.
Este adevarat ca baiatul ia antibiotic pentru o angina, insa pana azi acestia nu erau acolo. Am observat tot din seara asta ca are nasul infundat si ma astept sa apara si alte simptome. As vrea sa-mi recomanzi un medic specialit bun la care sa merg cu Andrei, as vrea sa-i facem mai multe investigatii, sa ma lamuresc odata ce este cu problema asta. Sunt destul de speriata si imi fug gandurile aiurea. Daca mai am ceva nelamuriri, revin cu un mesaj.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Sabina spune:
uf, ce gasesc cand bantui la ora asta....
mergi la Fundeni la doamna Tatiana Badea. La etajul 6. Iti dau nr ei pe MP.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Darius Filip! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Rodica, sa- ti traiasca printul!
Mamica de Andrei si Maria
carpatina spune:
La multi ani Darius Filip de mami rodicamaries! 
Sa ai o viat lunga si frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Valentina, Isabeluta multumiri!!!
La multiAni Darius morosan chipes!!! 
Va las si aici: www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg" target="_blank">Selena Gomez-Love you like a love song
Sa aveti un inceput de saptamina superb!!!
Roxana_G spune:
Tudor de Urmy
, sa fii sanatos si norocos! Poate ne mai dati vesti despre voi.
Daria cea dulce si frumoasa
, sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai noroc si bucurii!
tare si pe mami Erina, poate ne auzim azi.
Darius
, sanatate, noroc si bucurii!
Rodica!
Roxana_G spune:
Erina, tare frumoasa petrecerea Dariei la gradi, ma bucur si ca Daria are colegi asa prietenosi. Ce tort ati avut pana la urma? Sunt sigura ca s-a simtit super bine si in weekend. Vad ca ati avut super program de weekend, culmea este ca am fost cam prin aceleasi locuri si nu ne am intalnit (am luat biciclete pentru mine si tati de la Decathlon si am fost la padure si ieri si sambata sa le rulam). Asa mare e coada la Antipa? Chiar voiam sa ajungem si noi, insa am avut o mica deturnare in scop de cumparaturi si am anulat vizita. Poate mai lasam putin timp dupa deschidere, sigur mai trece entuziasmul. Cand plecati la PN? Ma gandeam sa iti rapesc jumatate de ora la o cafea la Paul. Ce zici?
Sabina, cred ca e de bine cu Gheo, deci lasa papucii acolo. E bine ca e vreme frumoasa, imi amintesc primele zile la gradi ale Alexandrei, tot asa la topogane o pacaleau sa ramana.
Vale, multa sanatate lui Andrei! Sper din tot sufletul ca nu este nimic grav. 
Roxana_G spune:
Si acum dau si eu buna dimineata.
Sunt cam obosita pentru ca l-am pazit pe Andrei care s-a gandit la finele unui weekend frumos (cu mult mult biciclit prin padure) sa ne faca surpriza unei temperaturi spre 40. Nu are nici un alt simptom de raceala, nu stiu ce poate fi. Dat fiind ca in afara a 2 afte nu se plange de nimic, mi-a trecut prin cap ideea de herpangina, atat de raspandita in ultima vreme. Astazi e acasa, il supraveghem, si poate elucidam misterul. Dimineata parea ok, insa am remarcat ca si aseara febra a crescut brusc in interval de 30 min.
Pacat de altfel, pentru ca in weekend ne-am distrat tare bine. A mers saracul pe bicicleta in ritm cu noi de a facut rana la fundulet. E tare voinic si ambitios. Apropos de bicicleta, a scos careva rotile ajutatoare?
Dar cu rolele cum va descurcati? Nah, tara arde si pe noi ne apucara sporturile.
Sabina spune:
neata!
la multi ani Darius!!
la roti ajutatoare, am auzit urmatoarea varianta: cica sa le ridicam incet incet, cate putin in fiecare zi. Inca nu am probat :), dar la prietenii nostri a mers struna schema asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, tare frumoasa petrecerea Dariei la gradi, ma bucur si ca Daria are colegi asa prietenosi. Ce tort ati avut pana la urma? Sunt sigura ca s-a simtit super bine si in weekend. Vad ca ati avut super program de weekend, culmea este ca am fost cam prin aceleasi locuri si nu ne am intalnit (am luat biciclete pentru mine si tati de la Decathlon si am fost la padure si ieri si sambata sa le rulam). Asa mare e coada la Antipa? Chiar voiam sa ajungem si noi, insa am avut o mica deturnare in scop de cumparaturi si am anulat vizita. Poate mai lasam putin timp dupa deschidere, sigur mai trece entuziasmul. Cand plecati la PN? Ma gandeam sa iti rapesc jumatate de ora la o cafea la Paul. Ce zici? Sabina, cred ca e de bine cu Gheo, deci lasa papucii acolo. E bine ca e vreme frumoasa, imi amintesc primele zile la gradi ale Alexandrei, tot asa la topogane o pacaleau sa ramana. Vale, multa sanatate lui Andrei! Sper din tot sufletul ca nu este nimic grav. ![]() Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Buna Roxana. In primul rind sanatate lui Andrei
!!!Tortul Dariei a fost de acum faimosul Biscotino.
La Antipa au fost 5000 de vizitatori in prima zi. Cred ca interesul s-a mentinut si in a doua.
Bicicleta nu am luat, cum am zis, era prea mare aia de 20 si de 16 nu i-a placut culoarea. I-as lua Radio Flyer dar nu sunt decit rosii. Cu rolele abia se tine pe picioare dar va invata incet incet. Si eu sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role.
Ce tare Andrei cu pedalatul.