Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***345***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan BRAVO!!! Sunt mandra ca te cunosc

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ANAAN

Mergi la inceput

Dyana am uitat sa te felicit pentru decizia corecta pe care ai luat-o. Iti va prinde foarte bine aceasta pauza, mai ales daca este vorba despre un astfel de curs

Si legat de situatia de astazi, eu cred ca ati dramatizat un pic amandoua. Probabil ai avut si tu si ea o zi mai proasta si uite asa o situatie un pic neplacuta. Dar Mutzu va iubeste pe amandoua si voi pe el, asa ca o scoateti la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Felicitari doamna profesoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Profesor Doctor....
BRAVO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Are vreuna dintre voi vreo reteta mega-simpla de aluat de pateuri/placinte?

Adica sa fie testata deja, sa nu foloseasca mixer si sa se faca super usor intr-un castron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

In timp ce va scriu am 4 copii la masa. Sunt 4 (doi ai vecinilor) la cina si eu shomez. Au asezat farfuriile, paharele, se servesc singuri si mai au si grija de Anastasia ...Daca erau numai ai mei doi, sigur acu' auzeam niste tipete..
Bianca- Vrei aluat gen foietaj sau din ala painos? Sa se taie patratele sau sa fie chestii independente?

Petrean

Calin- Bravo baietel independent cu mami curajoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Are vreuna dintre voi vreo reteta mega-simpla de aluat de pateuri/placinte?

Adica sa fie testata deja, sa nu foloseasca mixer si sa se faca super usor intr-un castron...

Bianca eu de cateva zile pofetsc la placinta cu dovleac. Dar luni vine doamna care ne gateste (mai nou asta face, mai putina curatenie ) si imi face placinta. Pana atunci Mi-ar fi facut astazi, dar i-a luat mult ciorba si sarmalele. Din pacate eu personal nu am cum sa te ajut, caci nu stiu sa gatesc Cel mai simplu iei direct foietaj si gata...Dar nu ies chiar asa delicioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

GIANINA - merci mult. ma bagat si pe mine pe gynipral cand a auzit ca tot am contractii cu no-spa. parca e un pic mai bine. sper sa se potololeasca contractiile astea ca de ce nu le dadeam eu pana acum nici o importanta acum mi-e o frica de le de nu iti pot spune. si doua trei daca am tot ma panichez.

annan - felicitari! mai bine de atat chiar nu se putea! esti foarte tare!

olga - felicitari pt cuc! eram precisa
tot inainte pana la 40!
cu numele te ajutam si noi ca si pe mine m-au ajutat fetele

bianca - foietaj e prea greu de facut in casa, nu se merita. mai degraba incearca niste foi ca de placinta, subtiri, pui umplutura pe foia intinsa rotunda-mare si le rulezi de mai multe ori, se fac ca niste suluri, poti pune 4-5suluri cate incap in tava si apoi le tai invers. coca se face simplu, faina, un ou, un pachetel de drojdie, apa si framantata cu putina margarina

mama de mic +

Mergi la inceput

Aris multumesc Nu te ia groaza cand te gandesti ca o sa ai 2 nurori? Parca imi vine si mie sa ma port mai frumos cu soacra-mea

Legat de nume...cand o sa am o lista cu mai multe nume o bag aici la vot, deocamdata nu am decat 1 nume pe lista

Mergi la inceput