Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

am dureri groaznice in partea dreapta, abia pot sta jos.... ati avut asa ceva? sa fie rinichiul?

39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata everybody,

eu sunt in plin proces de pregatire: am epilat mainile, picioarele, sub brat. urmeaza dansa, facut unghii maini si piciare si o baie temeinica. maine dimi ne internam asa ca o baie buna nu mai vad asa curand.

bagajul e aproape gata. mai am de pus periuta de dinti si papucii.

abia astept sa vad ce o mai zice maine ecograful ca in functie de el decide medicul momentul operatiei. doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne intoarcem acasa sanatoase.

may, felicitari pt grasuna. eu ma rog in ficare zi ca a mea sa ajunga macar la un 2.800.

Gata, fug sa ma termin si apoi parca as trage si un pui de somn

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

fetelor, eu azi sunt asa inr-un fel de semi-butoi... va multumesc ptr incurajari si vorbele bune

astept vesti de la nanna_mikka, e si ea azi progamata la cezariana, dar nu stia ora, o baga in operatie in fc de cum e libera sala de operatii.
hai Nanna
hai si Hayat, asteptam vesti si de la tine

de gertruda nu stiu nimic, doar ca ieri dupa ce m-a consultat pe mine, dna dr se ducea sa o opereze pe ea. si erau intarzieri in programari.

pe mine, ma scuzati, dar nu reusesc sa ma concentrez sa scriu prea multe. ma doare burtica, am contractii, sunt obosita si am o stare tare neprietenoasa. asa ca ma retrag la (sper sa si adorm) si revin mai tarziu

mamicile,bebeii si burticile in asteptare

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Maria, prietena mea asa a avut inainte sa i se declansez nasterea. Se pare ca durerile de mijloc (care pot fi confundate cu cele de rinichi), sunt un semn ca nsterea e aproape

Citat:
citat din mesajul lui maria26

am dureri groaznice in partea dreapta, abia pot sta jos.... ati avut asa ceva? sa fie rinichiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Maria, prietena mea asa a avut inainte sa i se declansez nasterea. Se pare ca durerile de mijloc (care pot fi confundate cu cele de rinichi), sunt un semn ca nsterea e aproape

Citat:
citat din mesajul lui maria26

multumesc pentru raspuns.. eu am dureri in drepata fatza.. ma gandeam ca poate radiaza de la rinichi... la prima sarcina travaliul s-a declansat cu dureri de spate si cu dureri ca de ovare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Anca, sunt sigura ca duci sarcina macar pana in 26 sept., esti cu 2 sapt. in urma si ai si baietel, care cica vin mai tarziu (baieteii) .

Da, si eu am sa-l sun pe doctor, dar treaba e ca intre 19 si 24 e plecat, exact cand sunt eu in sapt. 39 implinita. Oricum, vorbesc si maine cu el sa vedem ce zice, cat mai duc. Eu ma simt bine inca, nu am niciun simptom momentan, dar stii cum e, daca ma apuca, repede se precipita evenimentele.

Poate ne intalnim in 26 pe coridoarele de la Nova Vita, daca duc sarcina pana atunci, ceea ce eu sper din suflet .

Prima zi de Balanta e 23 septembrie .

38+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t
Am fost ieri la medic si nu sunt semne de nastere. Col de 17mm, burta inca nu este lasata, dopul la locul lui, membrane intacte. Lichidul in regula, placenta grad 2-3, bebe cu activitate.

Andreea putem sa ne luam de manuta. Aceeasi situatie si la mine. Col lung, dop intact, fara contactii dureroase ... se pare ca bebeilor nostri le place in burtica la noi si nu vor sa iasa prea curand. La mine DPN e duminica, dar daca nu ma apuc sa mut mobila prin casa, cu siguranta am sa depasesc data. Acum vom vedea daca vrea bebe sa fie fecioara sau balanta.

+39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

hello darlings

ce se inmultesc repede repede programarile pt ceza...d'abia astept sa se nasca si ultimul struguras si sa respiram usurate pt toti strugurasii nostri sanatosi si mumosi

Multumesc frumos fetele pt raspunsuri,ce m-as face eu fara voi
Pt colici,am luat aseara de la farmacie apa de colici, mie mi se pare foarte ok,adik il linisteste pe asta mic

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Salutam si noi proaspetele mamici si le dorim multa sanatate si noroc micutilor stugurasi
Salutam si viitoarele mamici si le spunem sa fie curajoase ,nestresate , odihnite si satule (nu se stie cand vor mai dormi si vor manca ce le pofteste inima)

Vreau de asemenea sa le incurajez pe cele care vor face cezariana , si sa le spun ca nu este 'dracul asa de negru ' precum se povesteste
Prima zi este intradevar mai grea , si asta din cauza ca uterul se contracta , dar asta se intampla si dupa nasterea normala , deci nu prea scapi de asemenea senzatii
A doua zi eu deja nu mai aveam absolut nici o durere , nu am mai pus calmant in gura decat in prima zi , iar datul jos din pat chiar nu mi s a parut o asa mare drama cum se zvoneste .Ce mi s a parut intradevar mai nasol , a fost primul pipi la wc , dar dupa aia am fost ca noua
A treia zi deja zburdam pe culoare iar a cincea zi ma simteam ca si cum n as fi fost operata nicioadata
Operatia arata excelent , mi a facut dr o opera de arta , toate asistentele mi au laudat o , iar acum deja a inceput sa se estompeze si sa fie din ce in ce mai putin vizibila

Despre bb , nu pot sa va zic decat ca sunt indragostita iremediabil de el si ca n as putea sa plec nici pana la usa blocului fara el
Sunt o mama posesiva , sunt ca o leoaica , scot flacari pe nas daca pune cineva mana pe el :))
Este cumintel , plange putin , si asta doar cand il doare burta , mananca cam putintel dupa parerea mea , nu face caca si baga niste strambaturi de te da pe spate

Am avut si peripetii , dupa o sarcina cu probleme , era prea frumos sa se termine totul cu bine
Nasterea in sine , a fost o experienta f frumoasa , chiar daca am trecut printr un pretravaliu iar operatia a fost facuta in regim de urgenta (nu mai aveam lichid)
BB a avut probleme , l a scos mov , hipotensiv si cu plamanii nedezvoltati , inca avea apa in ei (desi facusem dexa) , anemic si cu risc infectios crescut
A stat 5 zile la terapie intensiva , ca perfuzii peste tot , tratament pt tensiune si cu 3 tipuri de antibiotice
Dupa 6 sapt de spitalizare , am ajuns si noi acasa dar am stat doar 2 zile jumate pt ca am fost nevoiti sa mergem din nou in spital , de data asta la spitalul de copii , din cauza de icter ff mare aparut pe fondul incompatibilitatii de rh dintre noi doi
Au urmat alte 5 zile de perfuzii , antibiotice , expunere la lampa cu ultraviolete , bb anemic in continuare
Doua saptamani am plans pana mi au secat lacrimile , am fost si depresiva si isterica si de toate

Acum suntem binisor , inca suntem sub supraveghere medicala , analizele le repetam la 10 zile si speram sa fie totul bine cat mai curand

Va pupam pe toate si pe toti

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Jade cat ma bucur ca sunteti bine, ce a fost mai greu a trecut. Sa fiti sanatosi!!!!

Felicitari pentru cele care si-au programat cezariana, am vazut deja 2 anuntate pe 21 si una pe 22. Si eu ma duc peste o ora la medic sa o programam.

Va pup

36+ cu minune de

Mergi la inceput