Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Vesti:
Am programat ceza! Minunea mea vine pe 21 septembrie!
Deci mai am o sapt de “liniste” si pregatiri
Maine ma duc la Polizu in inspectie si pt discutia cu anestezista.
Deci o sa nasca mama o minunatie de fecioara . Dar ... important e sa vina sanatos

Andreea cat m-am gandit la tine. Aproape ca imi venea sa-l intreb azi pe Epu daca “te-a nascut” de dimineata
Maxim 21 zici? Pai parca vad ca ne naste pe amandoua in aceeasi zi … ... sharuim o rezerva?!?

Alayna, multumesc … am avut pofta . Dar la desert nu aveau decat … habar n-am cum se cheama … e o crema de lapte in foietaj. Am luat la pachet ca acolo imi crapa intestinul. Si acasa am descoperit cu placere ca mi-au pus portie dubla … cred ca au vazut burtocul

May felicitari pt vesti bune! Dar …. Balanta incepe abia pe 24 sept. 23 e ultima zi din fecioara ... si eu nu o prind

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Hayat!!! Tinem pumnii stransi!!!

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Ba incepe pe 22 sept.
De ce te-a programat la 38 sapt?

Hai Hayat
si eu am emotii pt ea.

Lali, Alayna, merci

37+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

Hayat nastere usoara si bb sanatos!!!

zubi in leg cu ochisorii puiului tau, ce a scris Bujo e f ok. exact acelasi lucru l-a avut si nepotelul meu. ser fiziologic, apa calduta. sunt canalele lacrimare infundate, nimic mai mult. nu are sens sa ii dai diverse picaturi, creme etc. daca vrei, periodic, ii iei o proba de la ochi si o lasi la un laborator de analize sa vezi daca e vreo infectie. nepotelul meu nu s-a suprainfectat din fericire. si ce avea la ochi , saracutul de el, mai ales dupa somn, era nasol. dar e normal, toate secrtiile ochiului refuleaza in afara. la el a trecut dupa vreo 6 luni. uneori poate dura si mai mult. medicul i-a spus atunci ca se intervine chirurgical dupa 1 an.

am fost si eu ieri la medic. mi-a zis ca se poate intampla oricand sa apara bb. noi il asteptam.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

neatsa!
la mine s-a modif ia data ceza: 21 sept ora 10.oo
acum sa vedem ce zice si bebe.

ma bag la recuperari...

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
felicitari pentru fetele care au stabilit cezariana. eu am terminat de ieri concediul de odihna, azi trebuie sa o sun pe doctorita de familie sa inceapa sa imi dea prenatalul.
si zoia mea de ieri a fost cumplita (caldura, hormoni), tot asa, imi venea sa ma rastesc din orice. iar noaptea .... o stare de nervozitate, si e tare ciudat, ca eu nu sunt deloc asa.
azi am revenit la sentimente mai bune .
stiti ceva de gertruda?
Hayat
nu stiu de ce, dar sarcina asta cred ca o duc spre 40 de saptamani. duminica merg la control, vedem. recunosc ca eu vroiam sa fie fecioara (sa fie exact ca sotul meu) dar ... nu stiu cate sanse mai sunt. cand se schimba de fapt zodia? ca am citit doua variante la voi?
despre baie, eu i-am facut Teodorei zilnic pe corp, la 2-3 zile pe capsor, cu sapun si sampon Dalin. servetele umede am folosit Pampers, dar nu am avut nici un fel de probleme cu iritatii sau ceva asemanator la fundulet. asa ca a fost relativ simplu. bine, ca bebelus ea a fost constipata, cand schimbam un pampers de kk, eram in stare sa deschid o sticla de sampanie.
vroiam sa va intreb si pe voi ceva. initial eu si sotul ne gandisem la Alexandru, apoi Teodora ne-a deturnat definitiv spre Stefan, am zis Stefan Alexandru. dar hormonii mei de gravida merg acum spre Stefan Adrian (adica sa aiba si prenumele sotului) pareri? idei?
hai ca m-am intins ....

michella mami de Teodora si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

May, chiar ca ai o grasuna . Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Deci pe 22 septembrie scoatem motatele pentru tine. De azi intr-o saptamana.

La noi nu a mai facut eco, doar mi-a monitorizat , a zis ca e ok, mi-a dat rezultatele la analize, si am o usoara anemie, si am discutat despre ce facem cand incepe travaliul.
Iris, de vreo 3 ori l-am intrebat daca pe el il sunam cand incepe, si de fiecare data a zis ca da. Bine, pot fi situatii in care ar fi in imposibilitate sa raspunda (operatie, consultatie, eu am adaugat si somn), dar a zis ca in cazul ala sa ma duc direct la spital, ca apare si el. Plus ca pe antecontract este un numar de telefon, care e al medicului de garda, oricare ar fi el.
Mie mi-a zis ca nu nasc pana se intoarce el, pe 26 ma mai duc la o monitorizare, atunci face si eco.
Ce mi-a mai zis. Fiind prima nastere, probleme nu sunt, noi locuind aproape, sa nu ma grabesc la spital, ci sa astept mai bine acasa, pana sunt contractii la 5 minute. A zis ca oricum poate dura ore intregi, si ca mai bine m-as simti acasa.

36+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Fost la Arcadia.
Facut turul Maternitatii (ne-a aratat o rezerva cu un pat (cu 2 paturi nu erau libere) si zona unde stau noi nascutii ). Erau trei baietei si trei fetite. Foarte dragut, erau si combinati: un baietel si o fetita

Semnat contract.
Maine merg la consultul preanestezic si analize . Sunt atat de aproape, nu imi vine sa cred.

Andreea, mult success. Acus scoatem motatele si pentru tine

May3, risc sa se declanseze travaliul? pai nu e mai bine sa se declanseze travaliul si atunci sa se faca cezariana. Macar stii ca bebe vine cand vrea. Sau e problema de garda la medic?

Hai Hayat

Alyana, ma bucur ca ti-a placut tarta. Eu inca nu am reusit sa fac

Lali, mersic de sfatul cu fructele in tarte. O sa il aplic si eu... sper azi.

Elly, Kora, felicitari pentru stabilire data cezariana.

Hai Hellenutza

Michella, bine ca mi-ai adus aminte... trebuie sa merg si eu sa imi iau de maine concediu prenatal

Pupici la mamici/burtici/bebici

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata fetele,

michella: f frumos Stefan Alexandru, mi se pare un nume foarte puternic.
elly: ce frumos ai descris ionelei sentimentele tale legate de programarea cezarienei, m-am regasit in ce ai scris, felicitari pt stabilirea datei, si eu azi merg sa o stabilesc.
alayna: am o prietena profesoara care a fost la un schimb de experienta in Suedia si acelasi lucru mi l-a spus, ca acolo copiii la cresa si la gradi fac orele numai afara, ii culca afara, doar daca ploua f tare fac lectiile inauntru, ca iarna mamicile isi culca copiii pe terasa...mi s-a parut f tare chestia asta.

azi iar a fost greu la gradi, aseara m-a intrebat de vreo 15 ori, mami asa-i ca acuma nu mergem la gradi? azi noapte s-a trezit de 2 ori. Sper sa se acomodeze pana nasc sa nu fie atatea schimbari dintr-o data...
ieri mi-am mai facut cumparaturi pt bb, tot ce am luat pt igiena bb am luat fara chimicale, 100 % naturale, am mers pe produsele de la Green People si unele de la Dm. Servetelele de la Pampers mi se par impregnate cu f multe chimicale, la fel si cele de la Nivea.
Am luat doar produsele obligatorii: pudra nu voi folosi deloc, ulei de bb nu am folosit nici la Alex, sampon nu am luat ci un gel pt spalat care merge si pt caputz si pt corp, crema de corp nu am luat ca nu am folosit nici la Alex.
Va pup ma duc la un cafei si apoi la Mall, azi e deschidere la H&M si poate mai achizitionez ceva. Stau rau la capitolul body-uri, nu am nimik mic, doar de 62 de cm, musai sa iau si vreo 2 mai mici.

35+

Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

ieri mi-am mai facut cumparaturi pt bb, tot ce am luat pt igiena bb am luat fara chimicale, 100 % naturale, am mers pe produsele de la Green People si unele de la Dm. Servetelele de la Pampers mi se par impregnate cu f multe chimicale, la fel si cele de la Nivea.
Am luat doar produsele obligatorii: pudra nu voi folosi deloc, ulei de bb nu am folosit nici la Alex, sampon nu am luat ci un gel pt spalat care merge si pt caputz si pt corp, crema de corp nu am luat ca nu am folosit nici la Alex.

35+

Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu

Darisa, felicitari pentru cumparaturi !!!
Si eu am luat servetele de la bubchen, au componente mult mai ok fata de pampers si nivea. Oricum in viitor as vrea sa imi iau lavete de genu asta http://biobunatati.ro/product.php?id_product=4117 si sa fac singurica un amestec pentru ca se le umezesc. Dar asta o sa vad in functie de timp

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput