Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

aa si fetele care nasc la polizu (arleza si Lia parca)!
o sa avem o predecesoare vedeta: Nicoleta Luciu s-a hotarat s-si aduca pe lume tripletii acolo ! nu stiu la ce dr. este..dar ce mai conteaza...

29+ Luca Eduard

pai are una din cea mai buna sectie de neonatologie din europa, polizu
crezi ca se riscau aia din privat??????
NEVEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
N'am timp sa intru din motive de scarbici! numar zilele pana pe 4 octombrie...the last day!

Fetele care mergeti la eco sa veniti cu vesti bune!
Alunxia ma bucur ca nu a fost nimic grav! Sa o tii tot asa pana la termen!

Antonia bine ai venit la odisee! Sper sa strangi cat mai multe saptamani inaite de termen! Tu unde stai in Franta?

Sambata am fost la un fel de targ "vide-grenier" si am vandut toate lucrusoarele roz, bicicleta de bb roz si alte chestii.. Am castigat 10 0 de euros sunt f mandra de mine, de obicei le dadeam pe degeaba...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ralu nasol ca trebuie sa va readaptati la gradi dupa fiecare vacanta... Sper sa se reobisnuiasca repede!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si de la mine!
Si multumesc de cafea!
Tonia, bine ai venit, ai acelasi DNP ca si mine si Mada. Numai noi zicem ca avem 26+ a saptamani
Alunixa, felicitari pentru rezultatele bune, bine ca s-au inselat medicii, numai ca nu trebuiau sa te sperie in halul asta!
Felicitari pentru bebeii grasunei si in standarde la cele ce i-ati vazut, asteptam si azi vesti bune.
Ralu, la noi e bine la camin, Stefan deja e grupa mijlocie. Al tau e la gradi privata de zici ca sunt in grupa de 3-6 ani? La Stefan anul trecut in grupa mica au fost si copilasi de 2 ani si ceva, dar acum repeta grupa mica, acum sunt doar copii care pana pe 15 septembrie anul asta au implinit/implinesc 4 ani. Ieri cand am fost dupa el primul lucru m-a imbratisat si mi-a spus" ai spus ca tu vii dupa mine la camin si ai venit!" (anul trecut cum lucram mai mult mama sau tata il scoteau). Apoi mi-a spus ca au fugit pe scari, ca a vrut doamna pompier sa vada cat de repede alearga ei afara din cladire (au avut exercitiu de evacuare in caz de incendiu). Si ca a mancat supa la amiaza si a primit si supliment, ca felul 2 au avut macaroane cu branza si a primit si aici supliment...(zicea barbatu-miu ca ne-or taxa dublu la mancare astia de la camin ). Deci a avut o zi plina.
Cat priveste pampersul, la Stefan am scapat de pampers la 2 ani si o luna. Ralu, n-ai incercat cu un reductor de acela ce se pune peste capacul mare la wc? Nici Stefan nu voia sa faca la olita, dar i-am cumparat o chestie de aia, si i-am spus ca sta ca oamenii mari pe wc..si s-a obisnuit. Cat despre facutul kk la camin, nici vorba. Se tine si el si nu vrea decat acasa. Bine ca sunt cazuri, de exemplu am fost la tara la Braila si ii trebuia, intreba disperat de ce nu au wc si ei ca la oras si s-a tinut cat a putut, dar pana la urma l-am sprijinit eu si a reusit sa faca si in "toaleta" de la tara.

diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Lia ce imi place de tine cu tonusul tau...Matei va fi mandru de tine!

Legat de pampers...Radu a inceput sa nu mai faca pe el in timpul zilei (si cred ca 2-3 accidente a avut de atunci) pe la 2 ani si 6 luni... i-am aratat chiloteii lui cu cars si i-am repetat de cateva ori ca atunci cand el va fi pregatit ii vom scoate pampersul. Am avut noroc si de multi baietei putin mai mari in gasca si l-am lasat sa vada cum fac ei pipi...in schimb EU nu am fost pregatita sa il scot pe cel de noapte pt ca nu ma puteam trezi , asa ca a durat pana la 3 ani si putin! Si aici am avut "noroc" sa se irite cu niste chilotei cred ca de la billa si i-am explicat ca nu ii mai poate purta pt ca se irita de la ei si il rog ca noaptea sa vina la noi sa ne spuna cand face pipi.
Legat de kk la olita...a facut destul de repede, dar i-a fost f frica initial sa se aseze...stateam in spatele lui si il imbratisam...a facut de cateva ori la olita dupa care a vrut la wc cu reductor.(tot 2 ani jumate)
Eu personal recunosc ca nu m-am stresat sa scape repede...mi-am repetat si i-am repetat si lui ca atunci cand va fi pregatit vom face lucurul asta.

Ralu, varul lui raducu la fel facea kk doar in pampers pana la 4 ani. E drept ca nici maica-sa nu l-a certat sau insistat l-a lasat pe el sa decida cand e gata. "Avantajul" varului era ca nu mergea la gradi atunci.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

MADA, stau aproape de tine la 150 km la Rodez. Poate ne vom vedea candva...
Cat priveste varsta sarcinii si eu cred ca sunt de fapt 26+ dar ginecologul insista ca sunt in 27+.

Azi ma simt bine dar tare greu e statul acasa, ma plictisesc la greu. Acum vreau sa fac o musaca asezata pe scaun. Abia ajung la aragaz sa calesc ceapa...

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

diana crede-ma ca am incercat orice. reductorul a fost primul, inainte sa luam olita (care sta nefolosita). il foloseste la pipi, nu la caca. am incercat cu tinut de mana, in brate, cu povesti, cantat,sa stam un pic si daca nu merge punem pampers,ne-am uitat la desene pe wc, pe carti,l-am lasat in pace cate o luna, doua si am luat-o de la capat cu sugestiile... etc, etc, etc. nu mai am idei si el ne anunta fericit ca va face caca la wc cand va fi mare ca ta-suo singura data a facut, a fost fericit, a aplaudat (noi la fel), si gata, n-a mai fost chip eu sper ca intr-un final va face...pe cat de simplu a fost cu pipi (fara accidente, nici ziua, nici noaptea, deci era pregatit la momentul cand am scos pampersul) pe atat de complicat e caca asta.
si da, e gradi privata, a inceput cand avea 2 ani si 4 luni, sunt grupe de 2-3 ani si grupe de 3-6 ani. ce ma nedumireste e ca ei se lauda (ca filosofie) ca respecta ritmul de dezvoltare al fiecarui copil, ca e firesc sa nu fie toti la fel, ca resping ideea de norma toate pana la pampers (apropos, in ghidul parintilor scriu ca si daca mai poarta pampers copilul cand vine la gradinita nu e nicio problema, ei il vor ajuta sa scape)
cristi deci mai avem o sansa asa a fost si nepotelul meu (baiatul sor-mii), pe la 3 ani si jumatate a acceptat sa faca caca la wc, deci stiu ca nu e un caz singular.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ralu, in cazul asta nu-ti mai ramane nimic de facut, doar sa stepti sa fie el pregatit. Cu rabdarea treci muntii, sau cum o fi zicala aia. Cine stie ce il va determina sa renunte. De exemplu, baiatul unei prietene a scapat de kk repede, ca ii era greata la cel mic de kk in pampers, asa ca a facut doar la olita. Dar cu pisu a fost alta mancare de peste. Era si el trecut de 3 ani si tot cu pampers. Mai ales noaptea. Si pe la 3 ani si ceva a fost la un consult la o pediatra, era racit copilul. Si aia, cand l-a vazut, a zis" vai,. asa copil mare si cum pampers...(Serban, ca asa il cheama pe baiat, era f. dezvoltat, la 3 ani arata de 5)" Si ce sa vedeti fatelor, s-a rusinat copilul, si ajuns acasa nu a mai lasat-o pe maica-sa sa ii puna pampers!
Cat depre gradinita, atrage-le si tu atentia ca ei se laudau ca scapa copilul de pampers! Ce se iau de tine daca au avut si ei un an la dispozitie sa isi puna in aplicare planul de "renuntat la pampers". Ca doar nu l-ai dus acum prima oara la aceasta gradinita. Si din moment ce copilul e dezvoltat fizic si psihic pentru varsta lui, mi se pare normal sa faca activitati conforme varstei, nu sa il limiteze la o grupa mai mica din cauza de pampers.

diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

ralu, maine 32 sapt
intri in 33

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Feteleeeeeeee
de emilyjeuly stie cineva ceva?
cum se simte?
nu am mai vazut=o sa posteze

bebelinul meu scump

Mergi la inceput