Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Abramburica, Tia, neata

Carola, La Multi Ani cu sanatate si plini de impliniri!

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza!

Vreau si eu un rau de , sau macar o fantana arteziana...

LA MULTI ANI FERICITI CAROLA! SA FII PUTERNICA, SA AI O SARCINA USOARA SI LA TERMEN!

Felicitari fetelor cu vesti buen de la eco!

Eu nu vreau frig si ploaieee, ca in curte avem mult noroi cand ploua, si nu-mi place deloc...plus ca nu am cu ce sa ma imbrac!

Nici eu nu mai am rabdare cu sarcina, mai ales ca incep sa ma ramolesc, sa gafai si sa ma doara toate cele...macar de dormit dorm bine, nu ma jeneaza nimic in timpul somnului.

Am si eu arsuri si muuulti carcei in fiecare noapte...E drept ca de vreo 3 zile, de cand au revenit carceii, am uitat sa-mi iau magneziul...

"Pisicutza verde" e foarte miscacioasa, si senzatiile sunt mult mai intense decat la Miruna. Mai mereu am cate o "galma" ce iese prin piele - nu stiu cu ce impinge, ca nu stiu cum sta, dar o simt asa bine, parca numai pielea ne-ar desparti...

Apropo de micii gradinari, ce nu-mi place mie e ca aici nu le da baveta la masa, si nici nu-i schimba de haine. Deci a mea e ca un porcusor cand o iau, ca nu e chiar stapana la manevrat lingura. Siii, si mai naspa e ca, desi duci haine de schimb, nu o schimba de ex. sa-i dea pantalonii scurti cand se incalzeste, si sa-i dea jos bluza cu maneca lunga, sa ramana in tricou. La noi seara si dimineata e ffff rece (vreo 10 grade), iar la amiaz canicula. Si ei nu o dezbraca! Si eu dimineata nu o pot lasa in pantaloni scurti, ca e mult prea frig... La cresa o schimbau, daca se murdarea pe haine le schimba, si le mai si clateau, ca sa nu ramana patate...

Luny vacanta placuta!

toate fetele! O zi buna va doresc!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
29+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dia - nici aici nu le pun bavetica, dar au sortulet de gradinita. Deci se murdareste numai pe ala, nu direct pe haine. Si ii schimba daca sunt diferente de-astea de temperatura, ba zilele astea, dupa masa, le dau jos sortuletul ca-i prea cald. Sau daca sunt accidente de pipi, varsat apa pe ei etc.

La somn insa dorm (cei mici, ca restul nu ii culca) in hainele cu care vin de-acasa, doar sortuletul si incaltarile le dau jos.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna dimineata!

nici eu nu am avut o noapte buna....ma doare in gat f tare si vroiam sa intreb fetele cu "experienta" ce pot sa iau am avut in casa homeovox...cred ca o sa iau si un paracetamol. ajung dupa amiaza la dr dar pana atunci vreau sa mai iau ceva.

Nici la Radu la gradi nu ii lasa cu bavetica si nu stiu cum e cu schimbatul, al meu e genul de copil care nu se murdareste f tare, banuiesc ca daca sunt f uzi ii schimba.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

paracetamol poti sa iei, restul, nu stiu ... lamaie, miere de-astea naturiste, nu?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza si de la mine dupa o noapte de doar 4 ore de somn si niste arsuri groaznice!

Carola La multi ani fericiti cu impliniri si sanatate, cu un bebelus la termen si la cele mai inalte standarde!

si eu vreau sa vina ceva: toamna, iarna..orice, numai racoare sa aduca, ca nu mai pot sa respir!
picoarele le am butoi, la serv nu ma mai pot concentra..si mai am inca 2 sapt!si cand ma gandesc ca problemele mele sunt mizilic pe langa ale voastre...

Lia mi-a placut tare melodia!

Anna -mama, ai grija de tine! mai da-o incolo de munca!

29+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Cristi mie cand m-a durut gatul mi-a dat sa iau decasept cu albastru de metil. Mi-a facut bine. Sanatate!

Brambu aici la gradi dorm in pijamale, se dezbraca/imbraca in principal singuri, dar sunt ajutati daca sunt probleme.

Ma rog, tre' sa ma obisnuiesc eu cu sistemul, si adevarul e ca eu o cocolosesc si bebelusesc...asa ca acu' e timpul sa se invete independenta. Acasa eu o hranesc, eu o schimb, eu o spal, desi poate si singura. Cred ca eu tre sa invat sa "let go"... da' nu poci crede nicicum ca am fetita mare...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
29+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

buna dimineata!

nici eu nu am avut o noapte buna....ma doare in gat f tare si vroiam sa intreb fetele cu "experienta" ce pot sa iau am avut in casa homeovox...cred ca o sa iau si un paracetamol. ajung dupa amiaza la dr dar pana atunci vreau sa mai iau ceva.

Nici la Radu la gradi nu ii lasa cu bavetica si nu stiu cum e cu schimbatul, al meu e genul de copil care nu se murdareste f tare, banuiesc ca daca sunt f uzi ii schimba.

Pe mine m-a pus doctora sa iau 10 Redoxon (vit. C intr-o cantitate nerusinat de mare) pe luna. Atunci cand am avut semne de raceala am "grabit" Redoxonul cu o saptamana si am luat si paracetamol - in doua zile am scapat de simptome. Oricum, daca iei vitamina C ia-o de dimineatza, are efecte stimulante si poate sa te tina treaza sau sa cauzeze arsuri/diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

multumesc pt sfaturi. am luat un paracetamol acum...parca 3 pe zi am voie? si vitC vroiam sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor. Raspund si eu la apel ca nu am mai intrat cam de mult

Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco. Luni mergem si noi sa vedem bebelina.

Lia stai cuminte si o sa vezi ca ajungi la termen.....bebe o sa stea cumintel. Singurul care functioneaza la mine pentru arsuri e Rennie, asa ca poti incerca.

Cristi07 eu pentru gat am luat homeogene....nu a trecut foarte repede dar mi-a facut bine...eu eram racita bine atunci, nu era doar gatul, eram pe la inceputul sarcinii. Din fericire pana acum nu am mai patit-o, de asta mi-e putin teama de toamna ca eu de fel sunt mai sensibila. Dar o sa incep sa iau preventiv un oscilococcinum pe saptamana.

Despre mine ce sa spun...vesti nu prea am .....trag de mine cu serviciul, stau eu in jur de 6 ore dar trag ca pentru opt, ajung franta acasa si stau in pat cuminte, asta a fost intelegerea cu doctora ca sa imi dea voie sa merg la serviciu. Burta se intareste dar iau in continuare tratamentul asa ca nu am dureri. Noaptea dorm putin, adorm dupa ora 12 ca bebelina are program de discoteca iar ia 5-5:30 ne trezim pentru inviorarea de dimineata.

Va pup pe toate.

27+

Mergi la inceput