Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare pe inserate
sunt cam in butoi azi
pot sa dau toamna in judecata?!? sau vara...sau pe cineva, somebody?!?! nu mai suport caldura
azi l-am luat pe fi-miu de la gradi si am mers cu el intr-o caldura infioratoare timp de 3 ore prin oras nu mai pot. si cu toate kilele pe care le car dupa mine.....si nu mai vreau aer conditionat, vreau si eu o atmosfera decenta, racoare noaptea sa pot dormi (azinoapte iar am dormit doar 4 ore).
bine ca mi-am gasit pe ce sa-mi vars ofurile, dar zau ca ma seaca vremea asta.
de la eco vestile despre fata au fost bune, e totul ok, marisoara (2.2kg), insa colul meu insa incepe sa-si arate limitele, e cu 1cm mai scurt ca acum 2 saptamani. ecografistul, care e si ginecolog, a zis ca e normal si ca un col de 3.3cm (cat avea azi) nu e mic pt luna a 8a. acum ce sa zic, sper sa ma duca pana la 36 de saptamani macar, avand in vedere cate contractii am si cat tusesc. m-am distrat ca fata e aproape identica la masuratori cu eco a baiatului, deci daca ajungem la termen stim la ce sa ne asteptam. fata nu i-am vazut-o ca sta in continuare cu ea in placenta,sau cu placenta in gura asta e, ramane surpriza la final
la gradi azi T a facut mai rau ca niciodata a plans, n-a vrut sa se joace cu niciun copil...uoffff...am o inima grea de nu mai pot.
brambu felicitari pt eco. si eu abia astept sa nasc. la T nu ma grabeam deloc cu nascutul ca aveam mari emotii cu ce va fi dupa, acum insa...daca as putea sa dau pe fast forward, as face-o. pe mine ma oboseste tare mult faptul ca nu am mai deloc timp pentru mine, mereu e ceva de facut, mancare, curatenie, copil...si se pare ca nu ma mai duc balamalele
luny vreo veste de la eco? hai spune-ne ceva, m-am tot gandit la voi azi
pica la T nu e o chestiune de incapatanare si nici demonstrativa (ar fi fost bine). simbolistica fecalelor e destul de ampla (psihanalitic si psihologic) si cu multe implicatii nasoale daca lucrurile nu se petrec in ritmul lor si sunt fortate invreun fel. asta e motivul pentru care nu vreau sa insist mai mult decat e cazul. am avut azi o conversatie destul de decenta cu educatoarea, mi-a zis sa-i aduc pampers chiloti si cata vreme se imbraca/dezbraca singur de pampers si coopereaza la procesul de curatare (cum fac si ceilalti copii care fac la wc), ea e de acord in final cu pampersul. la partea cu dezbracatul de pampers dupa ce a facut kk... ma astept sa aiba rahat si intre degetele de la picioare, dar ma rog, n-o sa moara din asta, poate o sa-l determine sa incerce si alte variante.
va las ca v-am zis ca nu-s in apele mele, imi vine si socrul in vizita in noaptea asta ( o sa-l cazez in camera copiilor ca in living canapeaua e ocupata)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 32+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saluatri... am avurt 2 zile grele, cu gradinarul mic, mi-a dat emotii cu sensibilitatea lui
la eco, toate bune!!!! bb mai 'maricel' cu 2 zile, culmea! Arterele uterine le-a prins cam greu, au iesit putin marite valorile iar - 1,42 media, dar a spus ca la cat s-a chinuit cu ele, mai vedem, oricum nu e panica! fibrom - ioc! nu a vazut nici urma de asa ceva
asa ca m-a trimis la munte in concediu si mi-a spus ca toate merg excelent, colul e de 4 cm, placenta are grad 1, asa ca-s ZEN iar, pana luni cand reluam gradi!
sper sa fiti bine toate, si voi si bebeii!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pica, multam de info, am pasat mai departe!
Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

RALU am inteles ca l aT nu este o chestie de ambitie, doar vroiam sa spun ca pentru mine a fost greu sa depistez din ce cauza o face si si mai greu sa vad cum sa orezolv, cu toate ca nu sunt convinsa ca e metoda cea mai buna, doar stiu ca e metoda care a dat roade pina acum. Se pare ca educatoarea a mai dat-o pe brazda, dar mai avea putin si iti spunea ca trebuie sa se stearga singur la fund si era rezolvata problema din punctul ei de vedere.

LUNY nu am prins de ce ai avut emotii cu Muf din cauza sensibilitatii? Am inteles ca a inceput gradinita si am vazut ca v-a tratat cu ignoranta cind s-a vazut printre copii...

my baby 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

saluatri... am avurt 2 zile grele, cu gradinarul mic, mi-a dat emotii cu sensibilitatea lui
la eco, toate bune!!!! bb mai 'maricel' cu 2 zile, culmea! Arterele uterine le-a prins cam greu, au iesit putin marite valorile iar - 1,42 media, dar a spus ca la cat s-a chinuit cu ele, mai vedem, oricum nu e panica! fibrom - ioc! nu a vazut nici urma de asa ceva
asa ca m-a trimis la munte in concediu si mi-a spus ca toate merg excelent, colul e de 4 cm, placenta are grad 1, asa ca-s ZEN iar, pana luni cand reluam gradi!
sper sa fiti bine toate, si voi si bebeii!

Luny, felicitari pentru vestile bune de la ecografie :)

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Neatza!
Avem cafelutze si ceaiuri pt toata lumea!

ma trainuieste de pe acum puiu
cand vine sa fiu pregatita

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

luny, ma bucur de rezultatele de la eco

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burtici si o zi frumoasa sa aveti.
Lia, merci pt.cafeluta.
Cum ati dormit, fetele?

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multumim de cafea, lia, mai dau si eu una daca mai e nevoie!!!

draga noastra carola, la multi ani sanatosi, sanatate si numai bucurii!!

luny, ralu - felicitari pt. rezultatele la eco si bebelusii sanatosi!! Si distractie placuta in mini-vacanta de la munte, luny!!

lia - si eu te vad cat mai aproape de final cu nascarea . Hai, nu 42 sapt. ca e grea tare asteptarea, da' o sa duci sarcina cu bine la final!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata Lia saru`mana de cafeluta

Carola La multi ani sa fii sanatoasa si tu si bebe
Lunny ma bucur pt rezultatele de la eco

eu am dormit foarte rau asearam-a durut spatele ingrozitor ...nici micuta nu a putut dormi toata noaptea s-a foit prin burtica ,,,,nu-si gasea locul

mie imi place vara si toamna ....in schimb iarna nu o suportam deloc ...cred ca o sa fie primul an cand astept iarna cu nerabdare mai ales ca vom fi o advarata familie

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput