Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Wild, felicitari ptr grasunica
si yo sunt consemnata la pat
din cate stiu carola isi mai face de cap cu cate o iesire la farmacie

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

off Lia ce rau imi pare...banuiesc ca ai incercat toate variantele!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor dar de ce nu luati medicamente pt arsuri? Va chinuiti asa...

eu iau pepcid Ac- substanta activa famotidine - o pastiluta ma ajuta toata ziua.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

si eu am arsuri in fiecare seara aproape dar vad ca ma descurc cu rennie!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetelor dar de ce nu luati medicamente pt arsuri? Va chinuiti asa...

eu iau pepcid Ac- substanta activa famotidine - o pastiluta ma ajuta toata ziua.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

am luat si nu=mi trec arsurile
am luat bio anacid si dicarbocalm si nimic

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

bunaaaa!!!!

in primul rand felicitari brambu pt rezultatele super bune de la eco...si daca pe mine ma intrebai cum stau cu regimul,glicemia...am dat raportul la pag 5 asa in mare

leonardo draga mea nu eu am hotarat sa fac cezariana pt ca nu sunt eu competenta sa decid asa ceva,doctorul meu mi-a zis ca tinand cont de faptul ca este fiv si ca mai am o operatie cu taietura pe burta ca de cezariananu are rost sa ma chinui si sa riscam sa nasc normal.exact asa s-a exprimat...acum ce om risca daca nasc normal...nu stiu sa-ti spun...

fetelor eu azi-noapte nu am dormit mai deloc...am fost de 5 ori la toaleta dupa aia cand adormeam ma luau durerile de ligamente si dupa cand reuseam iar sa adorm sa scula fata in suturi...deci va dati seama ce noapte alba am facut...

pup

31+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

si eu il am pe bebe tot in urma unui FIV, si daca as putea sa nasc normal, as face-o fara sa stau pe ganduri. dar cu circulara de doua ori in jurul gatului, si cu pozitia transversala...nu stiu cate sanse am..
acu fiecare cu decizia lui

29+ Luca Eduard

Muf a avut dubla circulara de cordon pana prin saptamana 30 si ceva.. la nastere, era doar o data infasurat, l-am nascut normal, fara probleme.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

luny mancatul singur vine la pachet cu gradinita. acolo ori papa singur, ori moare de foame. o sa vezi ca se va umfla pipota in el si nu te va mai lasa el sa-i dai. al meu nu ma lasa mai nou nici babetica sa-i mai pun, ca e baiat mare (la grupa mare nu le mai pune) -pacat ca nu adopta aceeasi filosofie si cu kkrea

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

sper sa fie mai bine, caci am senzatia ca azi nu amancat nimic!! a fost lihnit de foame, a mancat o tona seara, ceea ce nu-i sta in fire!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hi hi imi amintesc si eu ca anul trecut m-am imbolnavit de stress cu gradi la Vlad dar dupa doua saptamani a fost tare bine,asa ca nu disperati mamici de mici gradinari ,o sa fie totul bine.
Brambu ma bucur ca totul e bine eu abia pe 5 oct mai merg la doctor.Spuneam de masuratori si kg ca de multe ori am auzit mamici care erau disperate ca sunt copii foarte mari si nu mai vroiau sa nasca natural si s-au dovedit a fi copii nu mai mari de 3kg.Oricum nu conteaza kg la nastere,sa fie sanatosi si la termen.
Si chiar mai tarziu ,nu conteaza kg foarte mult,fiecare are ritmul lui ,asta trebuie sa intre in capul fiecarei noi mamici
Am si eu pasarelele mele,am avut bafta de prietene si neamuri care au facut copii mari si tot timpul le-am auzit laudandu-se numai cu ce grasi si puternici sunt odraslele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nina azi ne-a prins o ploaie cand l-am luat de la gradi si un vant de nu aveai cum sa tii umbrela.Asa ma enervez ca inca nu am curaj sa conduc aici,eram obisnuita cu skoditza mea mica si cu volan pe stanga.Aici avem o masina mai mare ca deh marima familia dar eu nu ma incumet sa o parchez si sa merg pe stradutele astea aglomerate

Mergi la inceput