Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

vai ce dulci sunt piticutii cum au invatat ei sa manince...Aidan ce tare a fost cu laptele....

Al meu maninca evident singur la varsta asta...insa am momente cand ii dau eu sa manince ca sa termine mai repede.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaa ... si eu acasa ii mai dau sa manance. Ori ca sa termine mai repede, ori pur si simplu ca imi spune ea sa o ajut, ori de alint ... da' nu ma deranjeaza si nici nu vad in asta un regres sau mai stiu eu ce. Cand e sa manance, mananca si singura, repede si tot.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna, fetele, va

Abramburika, felicitari pentru vestile bune de la ecografie.

Am fost si eu astazi la ecografie. Avem 1,300 kg si suntem foarte bine, mai putin colul care e la fel de scurt (2,3 cm). Avem in continuare interdictie de a ne da jos din pat pana la 34 de saptamani, doar la pipi si atat. Contractii in continuare, dar scurte si nedureroase. De cerclaj nu a mai spus nimic. Am scapat cumva.

Carola, tu stai numai in pat cu cerclaj? Sau ai voie sa te si misti?

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Lia draga de tine ce le mai tragi
Brambu lasa prostioarele ,cu siguranta e totul bine
Miere ce va invidiez ca va mutati noi avem contract pana la anul in iunie si apartamentul asta l-a ales sotul meu cand noi nu eram aici si sincer nu sunt tare multumita.
Ma ustura gatul si pe mine si am nasul infundat,offf e o vreme aici de iti vine sa urliNina poate sa confirme

mami fericita de Vladut Dominic

si pe mine ma ucide vremea asta, ieri am bantuit prin oras, nici nu mai tin minte cu ce intentii, m-a batut vantul de m-a spulberat, plus ca la "soare" e bine dar cum dai de umbra ingheti, faci turturi ca iarna...noapte e frig de ma ia cu frisoane (nu pot sa dorm cu fereastra inchisa, ma sufoc...), au dat si cateva rafale de ploaie, s-a racit si mai si....azi iar am bantuit prin oras, mers la medic de familie (adica pierdut timpul aiurea), apoi am avut de facut o analiza de sange...nu am inteles ce anume testeaza..cred ca anomalii date de diferenta de rasa umana :)..noroc ca domnul sotul nu a intrebat ptr ce e si nici nu s-a uitat pe toate hartiile anexate (spun noroc ca el a spus ca impotriva acestor teste ca nu considera ca exista diferente de rasa intre europenii de rasa alba :) - rasist ce sa-i fac...)...apoi am mers la ASDA sa returnam niste cumparaturi, alimente, am testat acasa un pachet si era oribil...asa ca am returnam restul de pachete nedesfacute....ne-am harait cu privire la diferenta intre "cream" si ce numesc eu smantana, i-am promis ca ii cumpar de la polonezi sa vada si el ce si cum...

ieri am vorbit cu mama la telefon si imi spunea ca la bucuresti e iar canicula, iar aici nu reuseam sa ma opresc din tremurat :)

Am citit ce ati scris azi toate, m-au amuzat teribil de povestile cu bebeii mai mari, sunt adorabili toti si aventurile lor ar merita puse intr-o cartulie ptr copii.

Eu ma plang de dureri in tot corpul, azinoapte mi s-a intarit iar burta (scapasem de treaba asta cu o luna in urma), ma dor soldurile si bazinul si mai ales am o presiune inghinala de ma indoaie de sale... asta sa ma plag si eu..

pana una alta a inceput iar sa ploua.....

Nina, 26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Felicit fetele pentru ecografiile bune si pe cele care au scapat de amenintarea diagnosticelor urate, sanatate maxima tuturor si bebei in grafice!

Nina, 26+,

Mergi la inceput

nina - nu numai in Ro e canicula ... si pe-aici pare ca s-a intors . Iar mor de cald, iar transpir degeaba si rasuflu greu. Vreau ploaie si un pic de racoare!!!

Mergi la inceput

mi-am adus aminte, dana, cum mai esti? Cum merge regimul, glicemia? Cum mai esti tu cu moralul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am intrat sa va salut doar si sa felicit gravidutele cu rezultate bune la eco

eu nu sunt in ale mele azi..la mine marti 13 chiar a fost o zi de kk

27+ Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ce ai patit, Corina?

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

sa ma plang si yo
NU IMI MAI TREC ARSURILEEEEEEEEE

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput