Aradence DC (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau, daca profesorul Ples a zis sa o operati urgent atunci asta sa faceti. Este un mare profesor curtat de clinici din strainatate si ce este mai important el nu opereaza de dragul de a opera. Este foarte direct si daca exista riscul sa ramana leguma v-ar fi spus. Pe mama prietenei mele a refuzat sa o opereze, adica i-a spus ca daca insista el o opereaza, dar va fi o legumna inconstienta. Atat cat i-a spus el ca mai are de trait atat a trait. Deci daca el a spus ca se poate opera, asta e un lucru mare pentru mama ta. Inseamna ca sunt sanse foarte mari sa fie totul bine. Bineanteles ca exista riscuri, ca la orice operatie exista riscuri, dar in principiu totul va fi bine. Dumnezeu sa va ajute.

La multi ani Alesio, sa ai parte de tot binele din lume.

Noi am fost azi la gimnastica ritmica, ne-am intalnit cu Diana si Alexandra. Ale e o fetita deosebit de frumoasa si finuta.

Nico cand va fi Cacib?

In rest mucosi tare cu lucru mult cu stres si nervi cu mesterii astia, nu mai vreau sa aud de vreunul in viata mea.

Alina voi cum v-ati aranjat?

Pe mine ma prinde Craciunul si n-oi fi cu toate la rand.

DianaR ce mai faci? Carmen cum sunteti la scoala?

Susu pune muraturi la butoi. Cica eu n-am voie ca sunt pe stop si nu stiu unde a auzit ca se strica muraturile. Nu m-am obosit sa-l contrazic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Alina voi cum v-ati aranjat?

Pe mine ma prinde Craciunul si n-oi fi cu toate la rand.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 [b]Ilinca
- 18.04.2011

Tot asa, cum ne stii. Inca n-am usi, nici dulapuri, nici mobila in dormitor si camera copiilor. Cica saptamana viitoare sunt gata dulapurile mari din hol si masa de bucatarie, apoi camera copiilor. Hainele sunt tot in cutii, in special cele groase. Brrr...si ce frig s-a facut!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alesio!
Noi am fost la Cluj la concert la Scorpions, a fost fain dar am inghetat de frig.
Clau ma gandesc la tine, am tot vrut sa te sun sapatamana ce a trecut, dar nu am reusit... Doamne ajuta a fie bine mama ta dupa operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani Alesio
Clau fara cuvinte la ce incercare sunteti supusi ,dar ma rog pentru voi ca toul sa se termine cu bine.
Ducky si tu in cautare disperata dupa job? La fel si eu ,dar treaba e destul de complicata .Si zau daca am pretentii ,dar de aia tot e greu de gasit .
Gabi am auzit pe la tv ca a fost super concertul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Depinde, o tii in viata...dar cum?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

sincer, nici nu ma intereseaza cum...dar sufletul meu imi spune ca totul va fi bine, n-are cum sa fie altfel!

Miha, mesajul tau mi-a dat multe sperante ca va fi bine! Sincer mi-ai mai ridicat moralul!

Multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Depinde, o tii in viata...dar cum?

sincer, nici nu ma intereseaza cum...dar sufletul meu imi spune ca totul va fi bine, n-are cum sa fie altfel!

Miha, mesajul tau mi-a dat multe sperante ca va fi bine! Sincer mi-ai mai ridicat moralul!

Multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clau, am impresia ca te-a deranjat sau suparat intrebarea mea.
Nu te-am intrebat pe tine direct, era o intrebare la ceea ce a zis medicul.
Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bine, operatia sa treaca cu bine si mama ta sa-si revina total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Elena mea n-are inca nici 3 anisori, asa ca n-am dat-o inca la gradi. La anu vreau s-o duc tot la Gen 4 unde e Glad la scoala.
Va doresc o saptamana frumoasa si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, te-am sunat azi. Cand o opereaza pe mama ta?Ma rog sa fie o reusita operatia.
Ducky bine ai revenit pe plaiuri mioritice. Da nu ne povestesti si noua cum a fost in USA?
Diana ma bucur ca aud vesti despre voi. Succes la gasit job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, am vazut ca m-ai sunat dar nu puteam vb atunci si am uitat sa te sun! Si ma iertati daca nu rapsund la toate telefoanele ca nu am tot timpu dispozitia necesara sa vb

Alina, putin, da m-a deranjat. Ti-am citit de cel putin 10 ori mesajul si m-am mirat cum de tocmai tu pui o astfel de intrebare.

Ieri am vb la Timi, direct cu dr Ples si mi-a spus ca cel tarziu vineri o baga in operatie. Ma anunta cu 2 zile inainte!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau draga, Doamne-ajuta! Si eu simt ca va fi bine.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput