Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Dienute!
Iti doresc multa fericire si multa sanatate...si multa,multa sanatate printesei,sa nu se mai imbolnaveasca

Monis, Annabelle mananca bine,multumesc. Dar sa stii ca am ramas traumatizata,pe bune....am tendinta sa intru in panica la fiecare "mini-greva",si nu pt ca mi-ar fi teama ca stiu eu ce....mi-e teama sa nu inceapa iar ca inainte,cu refuzul constant al mancarii...nu as mai putea suporta sa mai trec prin asa ceva
Sper sa-si revina Iuli mai repede

Ariadna,am ramas ca la dentist citind despre nazdravanii tai,si nici doi ani nu au Mi-e drag sa citesc cat sunt de inventivi, a mea nu e atat de "aventuroasa". Doar pe scaune,masa,jucarii,canapele. La masina de spalat are tentative,dar o opresc(tot timpul e cineva cu ochii pe ea) spunandu-i ca e periculos,poate face "bubu" si tine. Mobila....doar a scris cu pixul pe canapele,in rest, nimic...
Cu ferestrele,nu are o treaba,dar la casa am pus chei la usile de la balcon,sa fiu eu mai sigura.
Cu meseriasii-noi nu avem nici o treaba cu ei(dar nu m-am putut abtine sa va spun cum muncesc),ci cu cel de la care am cumparat casa,el trebuia sa o faca si sa ne-o dea doar sa ne mutam...pe 31 August

Ancutza,ma bucur ca a fost totul bine cu gradi, Sabi e fetita curajoasa
Cu poza....abia dupa ce am vazut postarile fetelor,m-am mai uitat inca o data,sa vad despre ce sageata era vorba

Magda,felicitari pt reusita cu indemnizatia de insotitor
Si felicitari pt micutul ambitios,deci nu s-a lasat pana nu i-a reusit urcatul pe fotoliu!

Sa va mai spun despre noi: Alaltaieri a folosit "darea de mita" pt prima oara. O fetita mai i-a luat papusa din mana,cand a vazut ca nu o poate lua inapoi,i-a bagat un biscuite in gura si cealalta a cedat papusa
Ieri a reactionat pt prima oara cand alta fetita a impins-o: s-a intors spre ea si a inceput sa tipe cat a putut de tare,iar eu nu am reactionat(nu am reactionat nici cand a fost impinsa)
Ne socheaza cu capacitatea de a intelege atat de bine ambele limbi(mai ales engleza,tinand cont de faptul ca o aude mai putin decat aude limba romana). Ii place sa repete cuvinte dupa daddy-parca mai mult decat cu mine...
In seara asta,la culcare,am inceput sa-i cant "du-m-acasa,mai tramvai"...a inceput sa spuna "nu" de cateva ori,cand a vazut ca nu ma opresc,a inceput sa tipe "nu,nu,nuuuu"...deci incepe sa inteleaga ce afoana e maica-sa

Si ultima bomba: suntem racite... am inceput sa tusim amandoua. Astazi am fost la pedi,si iarasi bagam sirop de tuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Gabita, la noi e invers, le-am luat o tricileta, de fapt cred ca se numeste trotineta (din aia pe care trebuie sa stea in picioare cu ghidon) si ai mei se aseaza cu fundul acolo unde trebuie sa puna picioarele, asa ca am pus-o la loc in cutie pentru cand vor fi suficient de "maturi" Super tare, Dragos al tau! cade el acum, dar o sa vezi ca prin exercitiu va reusi sa-si mentina echilibrul, poate ar trebui sa ii cumperi www.google.ro/imgres?q=trotineta&hl=ro&sa=X&biw=1366&bih=585&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=Cfl1z3zvX8leEM:&imgrefurl=http://shopping.reclama - reclama mascata /director/sc-sedex-srl/oferta-speciala/3563/Trotineta%2BMondo%2B-%2BSpiderman.html&docid=3nLwZcqCvdlYTM&w=300&h=300&ei=R2ZuTv25IIv14QSjvoGMBw&zoom=1&iact=hc&vpx=908&vpy=246&dur=3193&hovh=225&hovw=225&tx=131&ty=176&page=1&tbnh=125&tbnw=125&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:21,s:0" target="_blank">asa ceva Cat despre butonat la aparatele electrocasnice, ai mei pot butona cat doresc, ca sunt scoase din priza cand nu le folosesc, iar cand sunt in functiune sunt cu ochii in 14 ca m-am trezit o data ca-mi dadusera cuptorul pe grill, timpul trecea si eu nu intelegeam de ce nu mi se facea mancarea, iar la masina de spalat mi-au butonat temperatura la maxim, norocx ca m-am prins la timp, ca ma alegeam cu rufe gata fierte

Lumi, inventivitatea asta a lor ma lasa fara grai cateodata, sa vezi ce fraternizeaza in prostii, nu-i intrece nimeni! Multa sanatate, sa scapati usor si repede de tuse, si pe noi ne mai chinuie putin (pe mine si pe Dragos, ca frate-sau ca de obicei e fresh dupa 2-3 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Lumi, imi pare rau ca sunteti racite, sper sa treaca repede.

Monis, spuneam ca sunt curajoase mamicile cu alaptatul pentru ca ele nu mai secreta lapte acum si mai mult isi pierd din nutrientii lor decat sa-si hraneasca micutii.

Cristina_buc:
- nu sunt trecuta pe lista pentru ca vin dupa o luuuuuuuuuuuunga [erioada de inactivitate. Ultima data am postat in celalalt forum.

- au cerut adeverinta de venit pentru a stii ei ca lucrezi undeva nu ca sa vada ca ai inceput serviciul. O elibereaza de la locul tau de munca cu venitul pe care il aveai inainte de a intra in CCC.

Dienutze, sper ca nu e tarziu sa-ti spun si eu La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Monis, spuneam ca sunt curajoase mamicile cu alaptatul pentru ca ele nu mai secreta lapte acum si mai mult isi pierd din nutrientii lor decat sa-si hraneasca micutii.

Aici te contrazic. Lapte femeia secreta pana se opreste alaptatul. eu si fetele care suntem insarcinate suntem exceptie, pentru ca laptele s-a transformat in colostru dintr-un motiv special
Despre pierderea nutrientilor: aici sigur gresesti Eu am analizele perfecte. O usoara anemie de ultim trimestru a aparut in analize , dar asa a fost si la prima sarcina. Nu are legatura cu alaptatul.
Una peste alta, bebe Tudor din burtica are avans de 3 sapt si ceva, Mihnea are analizele bune... eu fac un pomelnic de analize la fiecare cateva saptamani si , afara de fierul pe care il iau de aproape 2 sapt si acidul folic din primul trimestru nu am luat nici suplimente.
Asta cu laptele prost dupa varsta x, care nu mai contine nu stiu ce, cu mama care se anemiaza sau pierde ceva e mit roamanesc ( din fericire sau din pacate)
In al doilea an de viata, laptelke matern ramane foarte important pentru copil si nu ii face rau nici lui nici mamei. Atat timp cat amandoi sunt confortabili cu continuarea alaptatului nu exista niciun motiv sa se opreasca ci doar beneficii de ambele parti.
Dar repet: atat timp cat amandoi isi doresc si se simt confortabil sa continuie

Pana una alta, dupa ultimele studii antropologice, intarcarea naturala la oameni survenea undeva pana in 7 ani ( da, 7 ani).
Motivatia limitarii alaptatului a aparut odata cu epoca industrializarii masive cand mama trebuia sa se intoarca la munca repede. Cumva e o meteahna moderna, o scuza cconfortabila pentru societate .

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am descarcat si eu cateva poze cu fulgusorii,imi cer scuze pt intarziere,dar am fost prea ocupata.

Ariadna,mie nu mi se pare ciudat sa vad baieteii cu papusi/carucioare,pai fetele nu se joaca si cu masinute?

Mda...asteptam "Grey`s Anatomy" si ma trezesc cu "Dr House"...nu ca nu mi-ar placea,dar asa m-am atasat de celalalt serial,chiar daca ma enerveaza aiureala cu Izzie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Am facut ...e calda si aromata...va asteapta!
Licurici unde esti ?

Mami fericita de strumfita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Am descarcat si eu cateva poze cu fulgusorii,imi cer scuze pt intarziere,dar am fost prea ocupata.

Ariadna,mie nu mi se pare ciudat sa vad baieteii cu papusi/carucioare,pai fetele nu se joaca si cu masinute?

Mda...asteptam "Grey`s Anatomy" si ma trezesc cu "Dr House"...nu ca nu mi-ar placea,dar asa m-am atasat de celalalt serial,chiar daca ma enerveaza aiureala cu Izzie...

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Si eu am patit la fel cu Anatomia lui Grey, numai ca nu m-am lasat si m-am uitat pe net. Practic pe TVR s-a terminat seria 5, pe net sunt puse si 6 si 7 iar din 23 sept. si seria8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata

Many, cum merge cu gradinita?

Noi bifam din plin legile lui Murphy, daca Iulian s-a trezit de la 1 an pana acum la 6 dimineata, ba chiar uneori la 5.45, azi la 9 dormea de rupea patul .

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata

Many, cum merge cu gradinita?

Noi bifam din plin legile lui Murphy, daca Iulian s-a trezit de la 1 an pana acum la 6 dimineata, ba chiar uneori la 5.45, azi la 9 dormea de rupea patul .

LA noi este invers, daca pana acum dormea pana la 10-10,30 acum se trezeste singur pe la 7,30-7-45 inclusiv in w-e
Cu acomodarea zic eu ca suntem pe drumul cel bun, adica nu se mai plange, insa este musai ca din receptie sa vina educatoarea sa-l ia, cu altcineva nu merge iar noi, parintii, nu avem voie la clasa

Pe Iulian nu l-ai mai dus azi?

Si " buna dimineata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Aici te contrazic. Lapte femeia secreta pana se opreste alaptatul. eu si fetele care suntem insarcinate suntem exceptie, pentru ca laptele s-a transformat in colostru dintr-un motiv special
Despre pierderea nutrientilor: aici sigur gresesti Eu am analizele perfecte. O usoara anemie de ultim trimestru a aparut in analize , dar asa a fost si la prima sarcina. Nu are legatura cu alaptatul.
Una peste alta, bebe Tudor din burtica are avans de 3 sapt si ceva, Mihnea are analizele bune... eu fac un pomelnic de analize la fiecare cateva saptamani si , afara de fierul pe care il iau de aproape 2 sapt si acidul folic din primul trimestru nu am luat nici suplimente.
Asta cu laptele prost dupa varsta x, care nu mai contine nu stiu ce, cu mama care se anemiaza sau pierde ceva e mit roamanesc ( din fericire sau din pacate)
In al doilea an de viata, laptelke matern ramane foarte important pentru copil si nu ii face rau nici lui nici mamei. Atat timp cat amandoi sunt confortabili cu continuarea alaptatului nu exista niciun motiv sa se opreasca ci doar beneficii de ambele parti.
Dar repet: atat timp cat amandoi isi doresc si se simt confortabil sa continuie

Pana una alta, dupa ultimele studii antropologice, intarcarea naturala la oameni survenea undeva pana in 7 ani ( da, 7 ani).
Motivatia limitarii alaptatului a aparut odata cu epoca industrializarii masive cand mama trebuia sa se intoarca la munca repede. Cumva e o meteahna moderna, o scuza cconfortabila pentru societate .

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Subscriu la tot ce ai zis!

Mergi la inceput