Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Danku,Cezara e adorabila...si foarte sic
Unde ai facut screeningul oftalmologic cu ea?

La Regina Maria Dorobanti la dr Sanziana Gradinaru. A durat cam 10-15 minute cu test si interpretare cu tot. A costat 50 lei. Daca considera ca e nevoie de consultatie, te baga in celalalt cabinet "la puricat". Pt asta se plateste in plus. Nu am asteptat deloc, ne-a luat imediat.

Daca ai stii cat de bine te inteleg cu nemancarea asta. MA doare spatele de alergat cu lingurita dupa ea la nivelul guritei ei. Doar doar o papa nitel. In seara asta ma duc la cineva sa o cantaresc. Spre sa fi trecut de 8,5kg.

Mergi la inceput

Dam de baut! Sarbatorim primul cacatel facut direct in closet. A prins-o d-na de dimineata cand tragea partulici si a urcat-o repede pe wc.

Mergi la inceput

Pinky, una dintre mini-vedetele de la Kinetobebe
(sunt 4 poze cu ea)

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=244101805633095&set=a.189312061112070.41280.100000998315701&type=1&theater

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Pinky, una dintre mini-vedetele de la Kinetobebe

Cu siguranta, cea mai frumoasa !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dupa 4 luni de la cererea initiala si dupa 2 luni de suspendare a platilor, avem concluzia finala privind indemnizatia de insotitor (postarea a 10-a) !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Gabi si Avaintrebare :

cum e cu indemnizatia? primiti dubla sau doar alocatia e dubla...ma tot contrazic cu o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa stiu asa, informativ! Merci!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Ma bag in seama
Conform noii legi pentru copii nascuti dupa 1 ianuarie 2011 se palteste cam asa: Primul nascut ( dupa1.01. 2011) indemnizatia intreaga calculata conform prevederilor legale; al doilea nascut( evident tot dupa 1.01.2011) 600+alocatia.
Ideea e asa: daca sunt gemeni primeste 1*indemnizatia+1*600+2*alocatia pana la varsta de 2 ani a copiilor
Daca in timplul Cic1 se naste bebe2 mama primeste 600 ron pentru al doilea copil pana la implinirea varsteai de 2 ani a primului si apoi indemnizatia pentru al doilea calculata conform prevederilor legale+ alocatiile

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Ionela, eu am inteles din ce zici tu ca daca mama este inca in CIC 1 si se naste al doilea copil, primeste pentru acesta 600 lei + indemnizatia normala pentru primul copil, pana la implinirea primului a varstei de 2 ani. Asa e? Oare si in cazul in care sunt in prelungire cu CIC 1 pana la 3 ani si se naste al doilea in timpul asta e la fel valabil? Iar la al doilea copil, cand intri din CIC 1 in CIC 2 mai trebuie asteptat alea 42 zile minim pana se depune dosarul de CIC2?? Licurici la tine cum e??

si salutare la toata lumea

Ramonika azi trebuia sa merg la dr NPI, dar ieri am fost la o nunta si nu am mai avut timp, sper sa ajung maine. Stiu si eu ca imbolnavirile astea repetate nu sunt un handicap, dar acum dupa ce am citit legea, cred ca am sanse, ca mi se pare destul de permisiva. Desigur la asta ajuta mult raportul dr de la NPI, care din cate mi-a dat de inteles ne "va ajuta". Mda...cu pispirica, cam asta e planul meu, sa raman cu soricelul pana la 3 ani acasa, intre timp sa vina pispirica si sa raman in CIC 2. M-am inscris si la scoala de asistente, care dureaza 3 ani, iar in timp ce imi cresc copii o sa termin si scoala aia, iar dupa 3 ani, cand o fi cazul sa ma intorc la serviciu, sper sa imi gasesc de lucru in sistemul sanitar(privat) ar fi de preferat. Pentru asta sper ca mama sa fie sanatoasa si ea, sa ma ajute cu copii cat merg eu la scoala, ca e zilnica. Cred ca e pentru prima data in viata mea, cand am un plan care se intinde pe o perioada asa lunga. Acum sa vedem si planurile Lui, daca e de acord cu mine.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

voi luati jucarii "de fetite" baietilor vostri? ca eu nu am mai scapat de Emi, a trebuit sa-i cumpar carucior de papusi roz ca fugarea toate fetitele in parc sa la ia carucioarele si sa le plimbe

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Si eu am cumparat unul pentru soricel, dupa ce mai bine de 2 luni se juca zilnic in parc cu al unei fetite cu care iesim mereu la plimbare. Merg pe principiul ca isi alege singur cu ce vrea sa se joace. Doar si tatici imping carucioarele prin parc, nu?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ramona, baietii nostri vor fi niste tatici grijulii, asa-i? Indemnizatia pentru al doilea copil o primesti numai daca ambii sunt nascuti dupa 1 ianuarie 2011,din pacate. Daca primul e nascut inainte de 1 ian 2011, primesti o singura indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Ava la noi se practica doar aprinsul cuptorului si deschisul sertareler. Frigiderul are manerul pe orizontala si sus,masina de spalat e cu incarcare verticala si are panoul pe capac,microundel;e nu sunt accesibile.....Mobila e cam intacta,inca nu au jupuit nimic(doar au scris-o cu creionul cerat sau creta).. sper sa nu-i apuce jupuitul pt ca am in plan sa le cumpar mobilier nou ,adecvat varstei lor.

Carucior plimba si Dragos uneori,dar trebuie sa fie neaparat gol... orice e in el sfarseste pe podea....Acum Dragos are un alt fix,sa se urce pe toate masinile,masinutele,ca pe trotineta/skateboard. Cat e in desfasurare procesul de catarare se sprijina de mobila,apoi isi face un pic de vant si isi da drumul la maini...pana acum doar in fund a aterizat...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramo C, asa am zis, dar ti-a scapat un detaliu: este valabil pentru situatia in care bebe1 e nascut dupa 1 ian 2011. Altfel ( cazul nostru) primesti indemnizatia pana face bebe1 2 ani apoi , iei indemnizatia pentru CIC2. Alocatia e cea care se ia de la nastere, atat.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput