Prietene la bine si la greu - 135
Raspunsuri - Pagina 16
dymomo77 spune:
Monis si eu stiam de ceiut de musetel neindulcit si lapte fara lactoza(acum Danut bea LP si e mai simplu, la Iulian cu laptele de vaca e mai greu). Sunt si medicamente(picaturi ce e drept f scumpe) ce se pun in bibe si scindeaza lactoza si e mai ok). Oare lapte de soia(desi si asta e cu semnul intrebarii)...
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Many ma uimeste foarte mult ce ti-a zis la sedinta individuala... adik faza cu incurajatul sa se catare...sunt convinsa ca prin catarat se deprind diverse abilitati, dar eu zic totusi ca e prea devreme...adik nici nush cum as reactiona sa o vad sus pe pervaz...si sa mai si deschida geamul...sper ca acea incurajare se referea la cataratul in parc... Chiar sunt curioasa Lili ce sfaturi a primit.
Dymomo dak Smara e departe si nu poate face cinste decat virtual eu fac live... Plsss cand ai timp sa mai postezi din exercitii...vin si cu o sugestie...ai putea face poze la pagini si sa le pui pe contul comun
Monis cum s-a mai spus si noua ni s-a recomandat fara lapte macar 24 ore... lichide cat mai multe...Si cum scaunele moi nu vin fara lipsa de apetit e cam nasol...dar pe noi ne-au salvat covrigeii cu tarate.
Licurici sa-ti treaca supararea mai repede
Imi pare rau sa aud ca sunt multi fulgusori mofturosi la mancare... sper sa nu devina o moda...ca nu mi-e dor de refuzul mancarii..
Va pupik si merg sa adorm fata...
Mami fericita de strumfita si 14+
laurairina13 spune:
Haidi bre, chiar asa suparacioasa ma stiti voi pe mini?
Una peste alta, ce am avut de lamurit s-a lamurit, noi suntem bine, plini de bube pe fata(Dragos), semigreva a foamei(Amalia) si puseu de crestere si mutenie(io) ..Sii lipsa crunta de timp liber, va pupez din mers, fug langa fomila de bebeloi care ar sta toata ziua cu tatza in gura..O sa vad eu si cand o creste mare daca isi pastreaza meteahna asta
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Haidi bre, chiar asa suparacioasa ma stiti voi pe mini? |
rares - clipe in spirala norocului
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Salutare!!! Many ma uimeste foarte mult ce ti-a zis la sedinta individuala... adik faza cu incurajatul sa se catare...sunt convinsa ca prin catarat se deprind diverse abilitati, dar eu zic totusi ca e prea devreme...adik nici nush cum as reactiona sa o vad sus pe pervaz...si sa mai si deschida geamul...sper ca acea incurajare se referea la cataratul in parc... |
Nu era vorba despre cataratul in casa, el sa se urce pe pervaz si eu sa-i fac galerie. Era vorba despre cataratul in aer liber, in parc(de ex. sa se urce singur pe scarile de la tobogan, sa se catare pe acele suprafete inclinate care au suport de picior, franghii cu noduri etc.)Toate acele sfaturi erau ptr. copii de 24 luni.
Licu ma bucur tare mult ca ai scos nasucul, suparat sau nu, eu il
Monis cum mai sunteti azi?
Ancutza_Bro spune:
hello...sunt si eu prin zona...
noi inca ne adaptam cu programul de cresa...mai plangem, ne mai jucam, mai papam si trece timpul
Licu stiam eu ca tu nu esti suparacioasa ...cum a fost la pedi? pupa mancaciosul din partea noastra
va transmit salutari de la Stephy...ieri au ajuns acasa de la spital...l-au operat pe Iustin pt "outul" necoborat.
Monis ce stiam eu ca se da la burtica deranjata s-a zis deja...tare buna initiativa de a pune pe prima pagina, ca parca le uiti pe toate cand esti in situatia buclucasa
Dymomo si eu dau o cafea pt exercitiile alea
am fugit...
gabitza35 spune:
suplimentar fata de ce a zi Dy, vin si eu cu recomandarile facute azi de psihoterapeutul lui Dragos pt lucrul acasa
- modelat plastilina cu mana ( rasucit pe masa,bilute, etc)
- pictat cu palmele ,cu pensula, cu buretele (acuarele la tub,puse pe un colt al plansei de lucru,manjit copilul pe palme cu culoare, etc
- banuti in pusculita (important e sa roteasca banutul pt a intra pe gaura
- introdus bile una cate una in sticla,insurubat, desurubat,scos bile
- exercitii de motricitate,in special desprinderea de la sol ( in parc se urca pe orice,dar nu stim sa sarim,nici macar cu trambulibna) imitat miscari ale mainilor (pe umeri,sus,la spate,jos,ating nasul, morisca) mersul piticului, tropait,alergat,sarit intr-un picior, rotire, aplecare, mers cu spatele etc
- puzzle executat cu miscarea corecta ( o mana tine o piesa fix, cu cealalta venim si potrivim ce trebuie)
- exercitii de "suflat (baloane, hartii) de mototolit,rupt hartii, imbracat papusa, tuptup cu animale, incastru,sut cu mingea
- matching cu obiecte identice,sortare dupa tip,culoare,etc
voi incerca sa scanez foile pe care le-am primt de la terapeuta si sa le pun in contul comun
vara asta :)
gabitza35 spune:
Monis,noi cu scaune moi ne alegeamin zilele de greva a foamei, cand nu mancam decat lapte gol( 3.5 %grasime) gol
Cand am inceput sa inlocuim din lapte macar cu iaurt/ kefir s-au reglat de la sine....
miany75 spune:
uff...am scris un mesaj si l-am pierdut
ptr.lista propusa de monis nu stiu ce as mai putea adauga fata de cele mentionate la partea de alimentatie...ca medicatie,din trista noastra experienta, spun ca ni s-a recomandat Smecta (pe care nu l-am folosit) si Eridiarom(preparat pe baza de afine),am inteles ca se mai foloseste si Enterolax...
dymomo,gabitza foarte pretioase informatiile...ca va rupeti din timp ptr. a ni le impartasi si noua!!!
ma bucur sa citesc vesti despre Shtephy si ca Licu a scos nasucul din barlog...
noutati de pe frontul de NV nu prea avem...aaa,ba da ..D. s-a hotarat sa acorde o sansa ciorbei mele a la grec...si a inventat un cuvant "s-a spinat",asta inseamna in traducere ca :masina a cazut intre cactusi,cactusi care au spini...
va pup,fug la treburi!!!
gabitza35 spune:
abia astept sa ajungem si noi la nivelul perlelor.....dupa cum sta treaba , mai e de asteptat....
maine am alta vizionare,Happy Univers... Micul lord a picat pt ca au catering...
Monis,Many,Lili,Ancutza si alte mamici de gradinari... cu ce ii incaltati la gradi acum? Am fost la o tura prin magazine cat Dragos era la "scoala" si gasisem niste opincute f faine,piele, la "Z",dar au de la 25 in sus....