dr.ediz de la filantropia

dr.ediz de la filantropia | Autor: mirelutza_7

Link direct la acest mesaj

buna seara tuturor mamicilor,sunt gravida in 23 de saptamani,ca dr. il am pe dr. ediz inca de la inceputul sarcinii,a mai nascut cineva in maternitatea filantropia si cu dr. ediz,care sunt costurile acolo?23 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirelutza_7

buna seara tuturor mamicilor,sunt gravida in 23 de saptamani,ca dr. il am pe dr. ediz inca de la inceputul sarcinii,a mai nascut cineva in maternitatea filantropia si cu dr. ediz,care sunt costurile acolo?23 saptamani

Eu am nascut Filantropia, dar cu alt dr. Ca spital este super ok, saloanele sunt foarte faine, de doua paturi, intre 2 saloane grup sanitar, in care accesul se face numai din salon, nu si din hol. De scoruri nu prea pot sa-ti zic, fiecare da dupa posibilitati dar si in functie de dr. Eu am dat ceva, dar nu regret. Am ajuns la operatie de cezariana, insa atat de bine facuta ca acum la aproapre 2 ani abia daca se mai vede, iar eu fizic, cand am ajuns acasa am uitat ca sunt operata.Si moasele sunt dragute daca le "atingi" si am invatat multe de la ele legat de ingrijirea copilului, alaptare etc.
Un pic deranjant este programul de vizitare, numai de la 15-17 zilnic, poate sunt tatici care vor sa-si vada mai repede copilul. Eu am nascut dimineata la 7,15 si una dintre moase a filmat tot apoi a iesit afara si a intrebat cine este taticul... si ia dat aparatul, frumos din partea ei. De vizite nu prea imi ardea, eram cu sonda si nu vroiam decat sa fiu lasata sa ma odihnesc.
Iti urez bafta multa si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelutza_7 spune:

imi doresc sa nasc natural fara epidurala,cine a mai nascut fara epidurala sa imi spuna?astept sfaturi va rog,e prima sarcina.

23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina_Lorin spune:

Buna!Acum am vazut intrebarea ta...cred ca ai 33 de saptamani acum!Poate nu ai nascut inca!Piticul meu a stat mai mult de 40 de saptamani in burtica!Eu am nascut cu dr. Ediz, este un medic nemaipomenit!!!Am mai scris pe forum aici despre el la "nasterea cu dr ediz huseyinoglu". Te felicit ca vrei sa nasti natural, este mult mai bine si pentru tine si pentru bebita!O sa vezi ca nu e asa greu, o sa treaca ca un vis...Nastere usoara iti doresc si daca vrei sa ma mai intrebi ceva iti voi raspunde cu placere!

Mergi la inceput