Pufi de ian-feb 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Tot prima varianta de protectie mi se pare si mie mai ok. Pe cea de la Brevi nu poti sa o returnezi? Mamica fericita de Mara si de David |
Am sa incerc. S-a deteriorat putin puga din platic in care era ambalat. Sper sa vrea sa o ia inapoi. Daca nu, am sa vad.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Loredana71 spune:
Tomaca,uite si eu am uitat sa raspund,desi aveam in gand...Initial nu intelesesem sistemul de prindere,dar mi se par amandoua foarte nesigure,daca sunt asa cum spui,pur si simplu infipte pe langa saltea...Celalalt iarasi mi se pare ok pentru un bebel mic,care nu se foieste,pur si simplu sa il impiedice sa se rostogoleasca...Dar copiii nostri sunt deja mult mai miscaciosi decat atat...
Si eu aveam de gand sa scot patutul si il voi lua pe www.ebay.de/itm/Bettgitter-Bettschutzgitter-BabyLuca-Farbauswahl-/230500280682?pt=Bettausstattungen&var=&hash=item7b67070011#ht_2704wt_937" target="_blank">astaMi s-a parut cel mai ok,e deci in unghi drept si se fixeaza prin greutatea saltelei si a locatarului dragalas![]()
Alexa,ma bucur ca se obisnuieste piciul tau la gradinita![]()
tomaca spune:
| citat din mesajul lui nyny Eu am fost la sedinta cu parintii azi si educatoarea chiar a insistat ca in primele saptamani sa mergem sa-i luam mai devreme, adica in jur de 11 urmand ca treptat sa intram in program normal (pana la 11.30-12). La Mara nu se simte oboseala, dar sunt copii mai mici decat ea (de ex verisorul ei de 2 ani si jumatate) care sunt la primul an de gradinita si care pica lati dupa 2 ore de activitate.Una peste alta i-a laudat ca sunt cuminti, isteti si lipiciosi... si a spus ca nu a mai avut o asa grupa de foarte multi ani. Chiar sunt ok. Copiii mai mici au plans un pic in prima zi si gata. Ma asteptam la mari urlete (nu din partea Marei) dar nu a fost deloc asa. O educatoare potrivita... e mare lucru. Sa stie cum sa ii atraga cu povesti, cantece, jocuri.. sa fie calma, blanda, placuta. Eu... daca in prima zi alergam de nebuna sa o mut la grupa mijlocie, acum sunt super incantata ca nu s-a putut. Ma gandeam eu ca daca ea a mai facut un an de gradinita (la alta gradinita), normal ar fi ca acum sa treaca direct la o grupa mai mare ... si iar m-am mai gandit ca destul o trage David in jos, ca de multe ori ii copiaza comportamentul si limbajul si mi-ar fi placut ca macar alea 2-3 ore cat le sta la gradinita sa fie cu mai multi copii de varsta ei sau mai marisori. Aici sunt in jur de 10 copii ... vreo 3-4 mai micuti, 3-4 ca ea si restul un pic mai mari.. la grupa mijlocie erau 25 (toti mai mari) si o singura educatoare. Nu avea cum sa primeasca aceeasi atentie ca aici si sigur nu cred ca facea fata. Asa ca s-au aranjat bine lucrurile si toata lumea e multumita. |
Da, enorm conteaza cum este educatoarea / invatatoarea. Cum e ea, asa ii formeaza si pe ei.
Eu am simtit-o pe piele mea la 15 ani. La prima practica individuala. Am nimerit la grupa cu educatoarea cea ma smucita, cu cei mai multi baieti, iar putinele fete care erau in grupa, intreceau toti baietii la prostii. Cand m-a vazut educatoarea, a stat la taclale si m-a lasat singura cu ei. Am ajuns acasa la 3 si am dormit pana a doua zi. Copiii aceia doar urlau, loveau, aruncau, nu-i interesa nimic.
Povestea unui Dor

ale1212xa spune:
uite ceva de genul...poate si tapitez ca in imagine www.google.ro/imgres?q=pat copii&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=C4zUD3PNM9WemM:&imgrefurl=http://magazin.clopotel.ro/catalog/44688304/pat-copii.html&docid=e-WAMLs91FGVuM&w=700&h=525&ei=lRVzTuuNDY7Nsga4vLT6Dg&zoom=1&iact=rc&dur=437&page=4&tbnh=121&tbnw=161&start=80&ndsp=24&ved=1t:429,r:18,s:80&tx=59&ty=48" target="_blank">patut 1
sau asa: www.google.ro/imgres?q=pat copii&start=285&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=y_bIyMIzpPFk_M:&imgrefurl=http://www.oldmob.com/index.php%3Flanguage%3Dro%26page%3D19&docid=i8lbCG8B0mxsrM&w=400&h=300&ei=PBZzTq2xB4fYsgaOtbynCw&zoom=1&chk=sbg&iact=rc&dur=530&page=12&tbnh=124&tbnw=165&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:285&tx=136&ty=63" target="_blank">patut 2
sau asa: www.google.ro/imgres?q=pat copii&start=416&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=AKqZwV3C9K8xBM:&imgrefurl=http://www.mykids.ro/1-c1/pat-copii-tineret-3---10-ani-s106/pat-copii-tineret-3-10-ani-mobilleta-mco-pa6-d24.html&docid=-jGxXdqjDMWcCM&w=900&h=600&ei=cxZzTvuvM4bJswaN2tSSCw&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=514&vpy=345&dur=761&hovh=130&hovw=195&tx=143&ty=102&page=17&tbnh=130&tbnw=195&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:416" target="_blank">patut 3
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
tomaca spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa uite ceva de genul...poate si tapitez ca in imagine www.google.ro/imgres?q=pat copii&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=C4zUD3PNM9WemM:&imgrefurl=http://magazin.clopotel.ro/catalog/44688304/pat-copii.html&docid=e-WAMLs91FGVuM&w=700&h=525&ei=lRVzTuuNDY7Nsga4vLT6Dg&zoom=1&iact=rc&dur=437&page=4&tbnh=121&tbnw=161&start=80&ndsp=24&ved=1t:429,r:18,s:80&tx=59&ty=48" target="_blank">patut 1 sau asa: www.google.ro/imgres?q=pat copii&start=285&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=y_bIyMIzpPFk_M:&imgrefurl=http://www.oldmob.com/index.php%3Flanguage%3Dro%26page%3D19&docid=i8lbCG8B0mxsrM&w=400&h=300&ei=PBZzTq2xB4fYsgaOtbynCw&zoom=1&chk=sbg&iact=rc&dur=530&page=12&tbnh=124&tbnw=165&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:285&tx=136&ty=63" target="_blank">patut 2 sau asa: www.google.ro/imgres?q=pat copii&start=416&hl=ro&sa=X&biw=1280&bih=771&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=AKqZwV3C9K8xBM:&imgrefurl=http://www.mykids.ro/1-c1/pat-copii-tineret-3---10-ani-s106/pat-copii-tineret-3-10-ani-mobilleta-mco-pa6-d24.html&docid=-jGxXdqjDMWcCM&w=900&h=600&ei=cxZzTvuvM4bJswaN2tSSCw&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=514&vpy=345&dur=761&hovh=130&hovw=195&tx=143&ty=102&page=17&tbnh=130&tbnw=195&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:416" target="_blank">patut 3 ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
merci; patutu l-avem deja in dotare, si caut ceva sa astup toate zonele libere (a mai ramas doar o latura), caci la cum rama Tudor patul cand doarme, sigur orice locusor gasit va fi explorat.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Tomaca,uite si eu am uitat sa raspund,desi aveam in gand...Initial nu intelesesem sistemul de prindere,dar mi se par amandoua foarte nesigure,daca sunt asa cum spui,pur si simplu infipte pe langa saltea...Celalalt iarasi mi se pare ok pentru un bebel mic,care nu se foieste,pur si simplu sa il impiedice sa se rostogoleasca...Dar copiii nostri sunt deja mult mai miscaciosi decat atat... Si eu aveam de gand sa scot patutul si il voi lua pe www.ebay.de/itm/Bettgitter-Bettschutzgitter-BabyLuca-Farbauswahl-/230500280682?pt=Bettausstattungen&var=&hash=item7b67070011#ht_2704wt_937" target="_blank">astaMi s-a parut cel mai ok,e deci in unghi drept si se fixeaza prin greutatea saltelei si a locatarului dragalas Alexa,ma bucur ca se obisnuieste piciul tau la gradinita Lara |
Eu am luat deja ceva asemanator, dar nu merge decat la pat de tip somiera si al nostru nu este de tipul acesta.
Placile acelea se infig destul de mult si se leaga intre ele. Cam greu sa le dea jos in somn (zic eu). Trebuie smulse. Dar am sa intreb la telefon mai multe detalii. Sunt oricum cele mai inalte pe care le-am gasit (47 cm), iar eu vreau sa fie si inalte.
Cred ca trebuie sa ma apuc sa le fac eu.
Povestea unui Dor

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Tomaca,uite si eu am uitat sa raspund,desi aveam in gand...Initial nu intelesesem sistemul de prindere,dar mi se par amandoua foarte nesigure,daca sunt asa cum spui,pur si simplu infipte pe langa saltea...Celalalt iarasi mi se pare ok pentru un bebel mic,care nu se foieste,pur si simplu sa il impiedice sa se rostogoleasca...Dar copiii nostri sunt deja mult mai miscaciosi decat atat... Si eu aveam de gand sa scot patutul si il voi lua pe www.ebay.de/itm/Bettgitter-Bettschutzgitter-BabyLuca-Farbauswahl-/230500280682?pt=Bettausstattungen&var=&hash=item7b67070011#ht_2704wt_937" target="_blank">astaMi s-a parut cel mai ok,e deci in unghi drept si se fixeaza prin greutatea saltelei si a locatarului dragalas Alexa,ma bucur ca se obisnuieste piciul tau la gradinita Lara |
si cum faci ziua cu marginea asta? o dai jos in fiece dimineata si o montezi seara?
ca la mine patul e ....pat de folosit, jucat, sters dupa baie, baut lapte....eu cum ma catar peste marginea aia?
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
si cum faci ziua cu marginea asta? o dai jos in fiece dimineata si o montezi seara? ca la mine patul e ....pat de folosit, jucat, sters dupa baie, baut lapte....eu cum ma catar peste marginea aia? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Marginea de care zice Loredana, se rabateaza si o lasi in jos. Dar merge doar daca ai somiera. cea de care zic eu, ar trebui scoasa in fiecare dimineata. Si nici mie nu-mi place asta, dar in lipsa de altceva......Poate in timp ii fac niste sisteme.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Ar mai fi asta, dar iar nu stiu la ce timp de pat se potriveste. Nu-mi dau seama. Am sa sun azi. Are doar 32 cm inaltime.
Povestea unui Dor
Loredana71 spune:
Adica somiera e gratarul ala de sub saltea?Sau cum e?Tu nu ai saltea separata la patul lui Tudor?
BF,da,cum a zis Tomaca,se rabateaza...

si educatoarea chiar a insistat ca in primele saptamani sa mergem sa-i luam mai devreme, adica in jur de 11 urmand ca treptat sa intram in program normal (pana la 11.30-12). La Mara nu se simte oboseala, dar sunt copii mai mici decat ea (de ex verisorul ei de 2 ani si jumatate) care sunt la primul an de gradinita si care pica lati dupa 2 ore de activitate.
de Daniel, n.01.02.2010