Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am si eu 2 intrebari

1 pufii vostrii mai transpira in somn? Dragos cand era mai mic parca nu transpira asa, acum se trezeste cu tricoul ud pe el, bn e si mai cald, am 28-28.5 grade in casa
e prea mult? eu si asa ma invelesc

2 l-am lasat prin curte de cateva ori cu socru si i-a dat in mana cate o surubelnita sau batz sa bata cu ea in ce apuca si acum ce credeti ca face dragos? nu se mai poate in parc , numai betze vede in fata ochilor, nu mai face altceva decat sa bata in ce apuca, garduri, stalpi
si l-as lasa sa isi faca damblaua poate se plictiseste pana la urma dar..... in parc loveste copiii, in casa daca prinde ceva loveste in geamuri, oglinzi, mobila , si mai nou loveste si in noi asta de dragul batutului cu batzul, din joaca, nu cu rautate, nu stiu cum sa explic

cum il fac eu sa uite de batz? mai sunt pufi pasionati de betze?

mami de shugubetz

1. Dani nu transpira in somn. Doar vara cand era f cald, la adormire, dupa baie, se mai agita si era transpirat. Ii mai punem AC pe sleep cam 1-2 ore si se mai racoreste. Eu stiu ca Dani pe la 26 de grade se simte cel mai bine, hai 27. Oricum, AC pe sleep ridica la fiecare ora temperatura cu 1 grad.
De ce transpira? Adica transpira si cand nu e f cald in casa?

2. Da, bate cu betele, cu jucariile, da cu mainile....cred ca e o perioada. Nu e de vina bunicul, sigur ar fi descoperit si singur placerea lovitului. Terrible Twos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am fost.............

esec total..............

asta e

incercam la anul pe vremea asta aici in sat....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Of, imi pare rau. Dar de ce mai astepti 1 an? Poate peste cateva luni, vreo 2-3-4....va fi altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,ziua buna!

Va multumim tuturor pentru urari,speram si noi sa fie frumos!
La noi e toamna in toata regula,desi totul este verde ca asta-vara,si eu suntAdor toamna!E un aer aparte care pe mine ma face sa zburd de fericire!E anotimpul meu preferat....Imi place cu zilele acelea cu soare bland si galben,dar si cu zilele acelea cu ploi marunte si frunze moarte,cand e asa frumos sa stai in casa,sa privesti de la fereastra cu un ceai cald in manaDeci,bine ai venit,toamna draga!

Dandana,Lara nu transpira noaptea,daca transpira puiul tau e clar ca ii e prea cald...Oricum,temperatura mi se pare si mie extrem de mare,dar na,aici depinde si de obisnuinta...La noi,daca e cald afara vara,ceea ce e destul de rar,se fac in casa 23-24 de grade,in rest,pe la 20 ne invartim,fie vara sau iarna...Noi suntem obisnuiti cu mai rece...
Incearca sa il imbraci mai subtire sau sa il acoperi cu mai subtire,ca nu e bine sa transpire prea mult...
Lara nu prea bocaneste,dar poate pentru ca e fetita?In schimb acum se cocoata peste tot,asta e noua ei pasiune

Bea,chiar,de ce sa mai astepti un an?Aici se merge cu copilul pana se obisnuieste nitel,adica stai pur si simplu cu copilul acolo la inceput o ora,te joci cu el si cu alti copii,apoi mai mult,singur,pe masura ce se obisnuieste...Poate merita incercat,daca iti permit educatoarele,mie mi s-ar parea tare util sa mearga Ivan la gradi cand va fi si Adam...Vedeti voi...Imi pare rau ca a plans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumesc pentru raspunsuri. Eu spre varianta 1 tind sa ma duc, s-ar fixa numai bine cred in saltea, doar ca ar trebui sa dau jos o placa in fiecare zi. Sper sa se poata.
Dupa mai multe analize, mi-am dat seama ca varianta 2 e numai buna de escaladat in somn (asa rotunda cum e ea, seamana cu manerele de la canapea greu incercate in ultima perioada ). Plus ca baloanele din jur i-ar lua ceva cm din spatiu, si iar ajungem la problema actuala.

Ar mai fi si varianta apelat la cei care ne-au mai facut mobila. Dar cred ca ar putea face ceva doar din lemn rece, si parca nu-mi place sa-i pun o scandura rece cu care sa dea tot timpul cu capul. Ufff!
Iar s-a trezit azi-noapte. I-o fi prea cald, sau prea frig?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Multumesc pentru raspunsuri. Eu spre varianta 1 tind sa ma duc, s-ar fixa numai bine cred in saltea, doar ca ar trebui sa dau jos o placa in fiecare zi. Sper sa se poata.
Dupa mai multe analize, mi-am dat seama ca varianta 2 e numai buna de escaladat in somn (asa rotunda cum e ea, seamana cu manerele de la canapea greu incercate in ultima perioada ). Plus ca baloanele din jur i-ar lua ceva cm din spatiu, si iar ajungem la problema actuala.

Ar mai fi si varianta apelat la cei care ne-au mai facut mobila. Dar cred ca ar putea face ceva doar din lemn rece, si parca nu-mi place sa-i pun o scandura rece cu care sa dea tot timpul cu capul. Ufff!

Povestea unui Dor

Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, dar eu nu prea am inteles din variantele alea cu marginile. Nici unde trebuie fixate....
Si noi avem o problema, sau mai bine zis vom avea. Ca momentan doarme inca cu tac-su. Dar cand va fi sa doarma singur, nu voi avea de ce sa prind marginea, oricare ar fi ea, pentru ca patul lui e un divan tapitat de sus pana jos, nu are somiera, nici saltea...e o chestie cu totul, moale de sus pana jos, tocmai pentru a nu se lovi in margini.
So...mai vedem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, dar eu nu prea am inteles din variantele alea cu marginile. Nici unde trebuie fixate....
Si noi avem o problema, sau mai bine zis vom avea. Ca momentan doarme inca cu tac-su. Dar cand va fi sa doarma singur, nu voi avea de ce sa prind marginea, oricare ar fi ea, pentru ca patul lui e un divan tapitat de sus pana jos, nu are somiera, nici saltea...e o chestie cu totul, moale de sus pana jos, tocmai pentru a nu se lovi in margini.
So...mai vedem.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Se infig pur si simplu intre saltea si marginea patului si apoi se leaga intre ele. Asa am inteles eu de acolo, dar am sa sun.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am ajuns si noi acasa, am intarziat vreo 5 minute si Dragos aproape adormise..s-a pus pe urlat cand l-a luat doamna din patut...a motait in bratele mele pana acasa...l-am pus acum la somn...
mi-a spus ca azi nu a plans deloc...si ca de luni sa il las si la somn...of doamne...iar am emotii...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am si eu 2 intrebari

1 pufii vostrii mai transpira in somn? Dragos cand era mai mic parca nu transpira asa, acum se trezeste cu tricoul ud pe el, bn e si mai cald, am 28-28.5 grade in casa
e prea mult? eu si asa ma invelesc

2 l-am lasat prin curte de cateva ori cu socru si i-a dat in mana cate o surubelnita sau batz sa bata cu ea in ce apuca si acum ce credeti ca face dragos? nu se mai poate in parc , numai betze vede in fata ochilor, nu mai face altceva decat sa bata in ce apuca, garduri, stalpi
si l-as lasa sa isi faca damblaua poate se plictiseste pana la urma dar..... in parc loveste copiii, in casa daca prinde ceva loveste in geamuri, oglinzi, mobila , si mai nou loveste si in noi asta de dragul batutului cu batzul, din joaca, nu cu rautate, nu stiu cum sa explic

cum il fac eu sa uite de batz? mai sunt pufi pasionati de betze?

mami de shugubetz

Parca nu mai transpira asa de mult. Cand adorme, da, mai ales la cap, cand bea bibe, probabil fiind dupa baie (de aceea l-am tuns f scurt). vara, spre dimineata mai transpira, cand se incalzea aerul. Altfel, ii dadeam drumul la AC pe dry inainte sa adoarma si ceva dupa, pana ma culcam eu si il opream.

Cat despre batut, eiii, norocul tau ca a aflat mai tarziu. Bate si Tudor tot ce prinde. Este foarte interesant pentru ei. Chair sunt si jucarii educative. Eu am primit unul pentru el, la 1 an, din lemn. Un ciocanel cu care sa loveasca 3 bile, diferit colorate. Il iubeste pur si simplu. L-am pitit sa nu ne sparga usile de la terase si oglinzile de la sifonier. Nu se mai putea.

Si sa stii ca batutut cu bete este recomandat si adultilor, pentru eliberarea stresului. Pe noi, la diverse trainings, ne puneau sa facem diverse exercitii cu bete (chestii dintrástea trendy pe care le vand firme de psihologi, ce-or fi ei) ca eu ma enervam si mai tare (pupatul asta fortat si luatul in brate ca sa fim team nu ma atrage ).

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

bea off...pacat..dar eu zic sa nu mai astepti un an..peste vreo 3 luni ai putea sa mai incerci..creste copilul..poate isi schimba parerea

tomaca mie nu imi place nici o varianta o sa renuntam si noi in curand la patut dar ii fac pat normal si pe o laterala ii fac din pal o bucata care sa acopere cam 3/4 din pat...sa aiba pe unde se da si jos...si daca vad eu ca e rost de dat cu capu ii pun o aparatoare ceva pe acolo...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am fost.............

esec total..............

asta e

incercam la anul pe vremea asta aici in sat....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Of Bea, sarmanul de el. I s-o fi intamplat ceva acolo.
Oricum, trebuie sa o curtati mai mult pana se duce iar. Tatonari, vazut de la distanta, chestii de genul acesta.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput