Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria26/maria26.jpg)
maria26 spune:
multumesc pentru incurajari.. am citit si eu pe net despre metodele de stimulare a contractiilor, dar nu m-am gandit sincer sa aplic vreuna ... am zis sa mai astept.. dar cand mi-a zis dr duminica ca nu da nici un semn, parca am ramas dezamagita... la prima sarcina am nascut destul de tarziu si copilul a fost destul de maricel.. colul meu este lung... off.. asteptarea asta ma omoara...39+ cu Albert si mami de Andy
3 ani +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Neataaaaaaaa !!!
Gertruda32, ce inseamna col sters? . Si eu am o prietena nascuta pe 13 septembrie, nu stiu daca marti
si e super ok. Mai am o prietena pe 13 decembrie. La cea din urma numarul 13 era norocos.
Kora, numaram oi ca sunt albe si pufoase ca niste norisori
Ionela, am patit si eu din astea. Recent cand au venit socrii ne-au mai adus chestii... si eu tot ziceam sa nu ne aduca decat ce avem nevoie ca nu avem unde sa le punem... dar am cam vb cu peretii . Pana la urma am gasit loc, si nu erau prea multe in plus
Va saluta si puiul meu din burtica, cu miscari mladioase de gazela
Michella, download-eaza tot sezonul si uite la tot. Eu asa am facut
Maria, eu as incerca sa provoc nasterea, oricum ceaiurile si secsul nu sunt intotdeauna eficiente; mai poti incerca urcat/coborat scari, poti vorbi cu burtica, cum facea Sei ... Acum fiecare cum vrea.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_b/elly_b.jpg)
elly_b spune:
‘Neata!
Felicitari Inez!!! Sa-ti traiasca bb Miriam! Sa fie mancacioasa si sanatoasa!
M-am gandit si eu la Didi. Sper ca e ok. Parca avem nr ei pe grup, nu?
Anca bine ai iesit la lumina Inca mai muncesti?!?
Maaay ce tare esti!!! Si eu am in cap 26 dar sa vedem cum stam si noi cu garzile. Dar cred ca pt mine, dupa o cezariana, la 40 sapt e cam tarziu …
Alayna … un hummus cu patrunjel, usturoi si carne ….
Oana … pt cea mai apreciata bunica a odiseei.
Kora, felicitari pt examen!!!
Gertruda … trust me! Cei nascuti pe 13 au steaua lor norocoasa. Coincidenta sau nu, pe langa faptul ca eu sunt pe 13, am in jurul meu oameni nascuti pe 13. si nu e rau deloc …
mami de (30.06.2005) si
37+
![](images/user_woman.png)
bujo spune:
Eu nu vad contraindicatii la carusel. Doar ca la varsta asta e total inutil. Inca nu-l vede bine si nu il intereseaza. Io zic sa mai asteptati vreo 2 luni daca nu va dau banii afara din casa. Iar daca tot e sa luati va sfatuiesc sa luati cu jucarii de plus, nu cu plastic dur ca o sa creasca si o sa traga de ele si sa nu se loveasca. Asta v-o zic din experienta ca la Filip am avut cu niste globuri din plastic cu bebelusi inauntru si tragea de ele si se lovea. Asa ca i-am facut eu unul din plusurile alea mici de la Ikea cu 2 lei bucata.
Eu am cam zacut ieri. M-am trezit cu o durere de san de ma durea tot pieptul cand respiram. Dupa ce am alaptat am muls, desi nu simteam noduri. Si m-a extenuat la propriu mulsu ala, m-a luat o ameteala si un frig. M-am bagat in pat cu dintii clantanind si n-am reusit nicicum sa ma incalzesc. Am rugat-o pe maica-mea sa-mi faca un ceai si sa-mi aduca un lighean cu apa fierbinte. Am pus si termometru si aveam 38,2. Mi-a scazut dupa un paracetamol. Cred ca de la sanul ala care ma durea. Mi-a cedat si durerea intr-un final, dar am pus bebe sa suga toata ziua, crek a facut febra musculara la falci saracuta
![](images/user_woman.png)
darisa spune:
mikka, sei, andreea, elly: merci de incurajari fetele. e foarte greu, ma simt ca o tradatoare cu lasatul la gradi, cand il lasam la cresa si fugeam la servici nu apucam sa ma gandesc prea mult dar acuma parca cand stiu ca eu vin acasa si el e acolo ....abia astept sa trecem de primele 2 saptamani.
seidana: noi am folosit f mult caruselul, cred ca pana pe la 1 an si ceva, tin minte si acum ca pe la 7 luni se ridica in picioare in pat si se agata de carusel ca sa prinda mutzunachii care se invarteau. Carusel am avut de la Tommy, cu Winnie. Am si steluta proiectoare, care am folosit-o de multe ori, de exemplu si cand mergem cu cortul o luam cu noi si ne jucam.
chiar am vrut sa intreb si eu de didiana ce s-a mai intamplat ca tin minte ca era stresata ca naste mai repede...oare a nascut?
may: de acord cu tine, si eu am persoane pe forum carora le citesc postarile pt ca ma identific cu anumite chestii, si alte persoane pe care le retin mai greu.
pupici, ma duc sa fac treaba in casa, am multa energie mai nou. bb misca mai putin si eu m-am odihnit bine. 35+
Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_b/elly_b.jpg)
elly_b spune:
app de zodii ... desi stiu de varianta de 13 zodii a lui corut n-am citit detalii. probabil ca in aceste conditii zodiile pierd/isi modifica caracteristicile genrale ale zodiacului clasic european.
pt ca eu pe 13 iunie ar trebui sa fiu taur, dupa distinsul domn. ei bine ... nu. in mod sigur nu sunt taur
mami de (30.06.2005) si
37+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
Pastila de ras de dimineata:
La om, moartea vine în negru si cu coasa în mana;.
La tântari vine în chiloti, maieu ti cu un ziar în mâna;...
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Neataaaaaaaa !!! Maria, eu as incerca sa provoc nasterea, oricum ceaiurile si secsul nu sunt intotdeauna eficiente; mai poti incerca urcat/coborat scari, poti vorbi cu burtica, cum facea Sei ![]() Lena - ![]() !!! AMR un pic !!! |
eu miscare fac destul de multa.. stau la etajul 3.. urc si cobor toata ziua, in plus n-are cine sa-mi faca treburile .. Andy e si el fff activ.. cred ca pur si simplu nu vrea sa iasa... contractii dureroase am, dar neregulate...
cred ca m-am vaitat destul de mult
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancaroro/ancaroro.jpg)
ancaroro spune:
Elly, mai ies, ma mai dau la umbra . Da, inca lucrez, 8 ore, plus conduc
. Acasa mai misc cate ceva, incerc sa ma mentin activa. Poate de aia inca nu am avut probleme, deact acum de vreo 2 saptamani insomniile pe care le rezolv cu ceai
Stergerea colului inseamna retragerea lui, scurtarea lui. E de fapt unul din primele semne de inceput de travaliu. Bine, poate dura zile, sau ore . Din cate stiu eu.
Carusel, de aia am comandat si eu, ca stiu ca e ceva colorat si cu lumini si muzica, si in general atrage copiii.
Zicea cineva de aparatori la patut. Eu am luat, ca nu se stie. Daca sunt bine legate de pat nu au cum sa il sufoce, oricum vine iarna si mai feresc si alea de curenti. Zicea cineva ca nu are bebe vizibilitate afara din patut. Oricum la inceput nu ii afecteaza lipsa de vizibilitate, ca nu vad ei prea departe, ca de aia le si plac lucrurile luminoase si foarte colorate. Si mai tarziu, cand se pot ridica macar in fundulet, deja salteaua va fi pusa la nivelul de jos, iar aparatorile nu sunt atat de inalte incat un bebe in fundulet sa nu vada peste ele. Ca au cam 30 de cm aparatorile respective. In fine, din nou parerea mea
Zodiile, hmmmm. Subiect incins. Eu cred in zodii, nu cred in horoscop. Suntem atat de diferiti, dar cateodata gasim compatibilitati si afinitati, si nu stim de ce. Cred in zodii ca si trasaturi generale ce se aplica unui grup de persoane, iar particularitatile fiecareia vin din crestere, scoli, experiente si uneori si prin maturizare . Nu citesc nici eu horoscopul, dar cunosc trasaturile generale ale fiecarei zodii. Si nici mie nu-mi plac fecioarele. Hai ca femeile sunt cum sunt (cele pe care le cunosc personal), dar barbatii lasa muuuult de dorit. Nu zic ca au trasaturi negative femeile fecioare, dar m-am ars de 3 ori cu prietene pe care le credeam foarte apropiate. Si in acelasi stil, pe la spate, cand ma asteptam cel mai putin.
Oricum, difera barbatii de femei la aplicarea trasaturilor, chiar daca or fi nascuti in aceeasi zi.
36+
Bijuteriile mele
maria26 spune:
am vrut de mult sa va spun.. am vazut ca s-a discutat despre zodii.. eu sunt balanta, in a doua decada... este o zodie buna, dar sa stiti fiecare zodie are calitatile si defectele ei.. daca balanta e echilibrata, cocheta, constiincioasa, iubitoare etc... sa stiti ca e si foarte impulsiva si dificila ...
conteaza foarte mult de fiecare om in parte.. am intalnit persoane nascute in aceeasi zi, dar complet diferite...
si eu am vrut sa fac fetita in balanta si imi iese baiat in fecioara .. asta e..
39+ cu Albert si mami de Andy
3 ani +