Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 21
Nicky09 spune:
Buna dimineata!
Nu suntem inca bine bine, dar febra a mai scazut de la 39 la 38.5...ma bucur ca nu am intrat in panica la faza asta, ca nu eram obisnuita cu toti odata...am facut patrula pana la 2 de noapte intre patul Katyei si camera lui Nicho, apoi l-am luat in camera la noi, in patutul Katyei si pe domnisoara in pat cu noi...el a mai dormit vreo ora dupa ce am mai povestit una alta vreo doua ore...dar Katya, numai gemete de durere si foiala, nu plangea, nu tipa, dar gemea mititica...ii curg ochii de parca ar plange continuu, nasul la fel...tare mila mi-e de ea( eu nu am mai trait experienta asta cu Nicho, el nu a avut febra asa de mic...doar la 8 luni prima data cand a facut a sasea maladie) si acum imi venea sa plang de mila ei.
In sfarsit...suntem spre bine, continuam cu apa si pastilute homeopate(sulfur si silicea).
Multumim mult de sustinere...
Azi iese Kea din spital? Sper ca e totul bine la ea...sa ajunga sanatosi acasa.
Nicky09 spune:
M-ati facut sa rad cu plocoanele...
Mi-am adus aminte de plocoanele pe care le primeam eu...va spun mai incolo, acum plange Katya.
Ilinca_M. spune:
Is fiarta de suparare, da' imi fac totusi avant sa scriu.
Cu "plocoanele": le urasc, urasc ploconeala rumanilor, "asa se face"-ul romanesc si de aceea prefer sa fiu capra raioasa cu coada pe sus si anume, de ex, m-am dus sa Fat-Frumos la clinica particulara SI din motivul asta: pe mine ideea de a alerga pe culoare dupa asistente/ infirmiere/ doctori sa le indes prin buzunare ma inspaimanta, eu nu pot sa fac asa ceva (la noi in familie maica-mea era responsabila shpagilor, io cu taica-meu aveam fobie, nu puteam face nici taiati asa ceva, ni se parea o mare rusine si eram convinsi ca cei carora le oferi shpaga se simt jigniti!!- credeam ca toti is ca noi:))). In fine, mi se pare groaznic de stresant/ degradant/ umilitor etc, asa ca a fost o relaxare la clinica unde nimanui nu-i trecea prin cap nici sa dea nici sa primeasca "atentii".
Asa si cu gradinita, n-am vazut pe cineva sa-i treaca prin cap sa duca "atentii" la gradinita particulara, platesti taxa si gata, ce flori, ce gulu-gulu...Sigur ca la scoala asa e frumos din punctul nostru de vedere, al romanilor, sa duci o floare/ un buchet la inceput si sfarsit de an si 8 martie, dar cam atat (si oricum nu-i obligatoriu).
Io ca diriginta sigur ca primeam flori in ocazii de-astea (nu de la toti si nu-mi trecea prin cap sa "monitorizez" care aduc si care nu:))si mi-era clar ca mi le aduc de drag, ca eu nu sunt genul sa fac vreodata "aluzii subtile" si alte chestii slabe. Ba mai mult, clasa mea facuse pe dracu' in 4 sa-mi afle ziua de nastere si ma asteptau cu cadou de-ala personalizat, adica ce stiau sigur ca voi "gusta" (intr-un an mi-au dat o posheta faina
) si flori...Ma distrau ca au zis ca nu e corect ca doar cei desemnati sa-mi inmaneze cadoul sa aiba ocazia sa ma pupe, asa ca faceau coada sa ma pupe toti:)). Cand m-am despartit de ei, intr-a XII a, intrand in CIC, mi-au dat cadouri pentru Sophia, un album superb, un carusel, ceva hainute...asa scumi erau, cum vroiau ei sa-mi fie pe plac
. Si eu de fiecare data le duceam de 1 iunie si Mosh Nicolae prajituri si/sau ciocolate, deci era o dragoste reciproca
.
In fine, mi se pare foarte trist sa dai ceva din obligatie; mi se pare ok sa dai ceva (simbolic, flori, ciocolata- nu parfumuri si bijuterii de aur!!) din suflet, daca asa vrei tu, de drag.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Nicky09 spune:
Am revenit...
Nici mie nu imi plac plocoanele...pt ca noi cand eram mai mici , trebuia sa facem din "obligatie" ca asa se facea, cadouri la invatatoare si nu prea aveam, cum aveau ceilalti colegi ai mei, ma simteam tare , dar tare rau ca mergeam la scoala doar cu o nimica toata, care pt noi era totusi mult, o cheltuiala, de aceea cand primeam eu de la copii, ii trimiteam acasa cu plocoanele inapoi, explicand frumos ce si cum, au inteles parintii si imi cumparau doar ceva simbolic la sfarsit de an scolar....dar frate, aveam o bunica a unui copil, care era insistenta rau de tot, ca sa il scoata la inaintare pe nepotu-sau, parintii erau prin Italia...si imi cumpara de toate...ma enerva la culme, pt ca aparea netam nesam prin pauze si il vedea pe copil, dupa care pleca...eu cu ochii pe la alti copii nu o urmaream neaparat pe ea...asa ca la sfarsitul orelor gaseam ploconul( stofe de cate 4 metri, esarfe,pachete de cafea) bineinteles ca le trimiteam inapoi prin copil, cu explicatiile de rigoare, dar nu intelegea neam sa inceteze....asa ca o data m-am trezit cu....un pui congelat sub catedra...care a avut aceeasi soarta cu celelalte plocoane. Acum mi-am amintit si m-a pufnit rasul.
Concluzie: explicat din nou ca baiatul nu are nevoie de sustinere asa de puternica, era destul de bunicel la mate, mai putin la romana, dar la exameul de sfarsit de clasa a patra a obtinut un rezultat bun...si ca e ora sa inceteze.
Asa ca sapunurile, parfumurile sunt vax albina as putea spune, puii congelati erau la putere.![]()
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Off, Olga! Imi pare rau pentru David. la tuse asa nasoala Aerius e destul de bun (cam 3 ml). sper sa aveti doar o tuse si sa nu aveti si voi laringita sa va dea tratament greu |
Multumesc Bianca

Cu tusea s-a mai linistit. A fost si pediatrul si l-a controlat. Nu are laringita, doar ceva ganglioni inglamati. Nu are nimic nici la plamani. Ne-a dat o listuta de medicamente pt nas si gat. Acum trebuie sa ne apucam de tratament.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
17+
simonapro spune:
Buna!
Multumesc mult pentru complimente si aprecieri
,sunteti niste dragute, m-ati facut sa rosesc ![]()
L-am dus dimineata pe Lucian la gradi,i-am prezentat incaperile, aveam asa o stare ciudata ca e prea mic si ca nu o sa se descurce la gradinita normala,am incercat sa-i explic mult, ca doar stiam de voi,l-am pupat si am plecat, s-a comportat bine nu a plans.
A stat doar pana la 10, cand s-a dus mama sa-l ia,se plimba cu alt copil si cu ingrijitoare pe hol, ca nu mai vroia sa stea si spunea in continuu ca vrea la mama.
Sa vedem de maine cum o sa mai fie.
Sebi a inceput in forta, au primit manualele si are si teme pentru acasa spre dezamagirea lui ![]()
Multa sanatate bolnaviorilor 
Nici mie nu-mi place deloc treaba cu spagile,ma enerveaza teribil sa fiu in ipostaza sa dau, dar cateodata in tara noastra nu ai incotro 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Offf Nicky ce rau imi pare ca sunt copilasii bolnavi. Sper sa-si revina cat mai repede Katya mica, prea mica pentru astfel de boli
Mi-e frica tare si mie de ce o sa urmeze, de aceea tot stau si ma gandesc daca sa-l mai duc pe David sau nu la gradi. Nu as vrea sa patim si noi asa. Multa, multa sanatate va dorim 
si
17+
olishka spune:
Vai Nicky ce m-ai distrat cu puiu 

Asta e chiar tare, n-am mai auzit-o!!!
si
17+
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Va salut si va imbratisez si eu dupa o lunga absenta! |
si noi te pupam si te asteptam cu cafeaua de dimineata, ca-n vremurile bune

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori