Club chic (47)
Raspunsuri - Pagina 26
ianka78 spune:
hahaha, rose, esti mortala! it wasn't me! mie-mi place kellz caleshu...imi amintesc chiar ca i-am pus o vorba buna la sali, insa nu-mi amintesc daca am avut vreun succes sau nu
rose_selavie spune:
Ianka dragaaaa ce placere sa te citesc dupa atata timp! Felicitari pentru BB baietel, ce repede au zburat lunile. Iti doresc sa treci cat mai usor peste ultima parte de sarcina si multa sanatate!
Am citit despre parfumeria asta din centrul vechi, apartine unei tinere cu o pasiune imensa pentru parfumuri...
Asta e linkul:
http://createur5demotions.ro/about.php
si hai sa-i fac reclama genialului elvetian Andy Tauer, e un self made man si parfumurile lui sunt capodopere:
http://www.createur5demotions.ro/shop/
manumanu spune:
Rose, Tommy Girl am avut si eu acum vreo 12 ani (God, ce batrana sunt!) si inca de pe-atunci avea prea multa lacramioara pt gustl meu . Din descrieri am inteles ca aces Dreaming e fructat-piersicos. Cred ca o sa-l comand, la pretul ala... Nu mai vreau apa de colonie...
Samsara am, da, dar EDP, ditamai sticla de 100 ml si il iubeeesc !! Il miros din cand in cand, abia astept sa merg la teatru, e parfumul meu " de teatru", se potriveste perfect cu sala, cu semiintunericul, cu fotoliile de plush rosu... Nu am incercat EDT, eu sunt multumita cu EDP si mirosul cremos care ramane... si ramane... si ramane...
Si mie mi-a placut Kelly "Caruta" (apropo de oi, vaci, cai si alte animale). Very.... Kelly! (cum altfel?).
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Manu, nu stiu cum e Dreaming, de la T. Hilfiger cunosc doar Girl din care am o mostra. Eau de Prep ai incercat? E apa de colonie, dar daca vrei pt vara poate merge. Mi-am comandat Samsara edt si m-am gandit la tine, tu parca aveai Samsara Eau delicate, nu? Dupa atatia ani l-am testat din nou si m-a cucerit santalul combinat cu ylang-ylang. Am incercat si edp ca ca sa vad daca pierd ceva si e mai aspru, oricum edt Samsara tine f. bine pe piele. Si nu m-am oprit aici, am tot zis ca-mi doresc Kelly Caleche si tot am amanat. In sfarsit se pare ca-l voi avea. Iarasi tot edt si in cazul asta edp nu-mi place. Mi-am adus aminte de descrierile facute lui KC aici, despre mirosul de oaie sau cal pe pajiste, nu mai stiu...nu cred ca eu am zis (doar daca atunci eram insarcinata si vedeam cai verzi pe pereti), daca nu am fost eu atunci sa se ridice in picioare cea care a glumit asa. Vreau sa ii pot spune ca imi place mirosul de oaie sau de cal...daca e marca Hermes. Miorita Caleche, come to mama! Baiser de Dragon Cartier a fost la un pret prea bun ca sa zic pas. Mai ales ca nu se mai produce demult. Baiser Voile e cumva varianta lui modernizata? Daca da, din principiu il voi ocoli. M-am gandit sa incropesc o lista cu parfumuri mai bune in varianta edt decat edp si care tin bine si in concentratie mai "diluata" (nu o spun doar eu, e fapt dovedit de-a lungul timpului) si adaugati si voi care vi se par personal mai reusite sau combateti lista: Narciso Rodriguez for her in sticla neagra Kelly Caleche Jean Paul Gaultier Classique Samsara Black Orchid Voile de Fleurs Chanel 5, se pare ca varianta edp e o creatie mult mai recenta, cine vrea adevaratul nr 5 trebuie sa aleaga edt Altele nu-mi vin acum in cap, dar trebuie sa mai fie multe. toate parfumatele dragi! mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
manumanu spune:
Ianka, felicitari pentru bebe baietel! Si eu am luat o pauza de parfumuri de vreun an si ceva in sarcina si dupa, te inteleg foarte bine.
La noi nu a ajuns deliciosu'
ianka78 spune:
manu, dana,
fetelor, stiti ceva de vanille bourbon de la il profvmo? (are un pret bun pe fragrancex) dana, poate tu? stiu ca intr-o vreme ai incercat multe vanilii de nisa.
danamiha spune:
m-am gandit la el, dar mi-a scapat adica nu am avut unde sa-l testez...dar eram tentata sa-l cumpar, l-am gasit pe ebay.de
citat din mesajul lui ianka78 manu, dana, fetelor, stiti ceva de vanille bourbon de la il profvmo? (are un pret bun pe fragrancex) dana, poate tu? stiu ca intr-o vreme ai incercat multe vanilii de nisa. |
rall spune:
citat din mesajul lui ladyJ Rall, chiar nu exista nicio sansa sa iti amintesti ce purtai acum un an? |
Chiar nu
Oricum, putea fi ceva foarte banal... dar care sa le fi placut lor atunci.
Astazi am purtat Requiem for the Juan de Fuca Plate, e un parfum de la ZOMG Smells si are: Ocean mint, patchouli, subducted basalt, and fossil woods. Exact cum sunt ingredientele, asa e. Ocean, menta, padure... O combinatie tare aerata, ciudata, e ca si cum ai mesteca guma orbit si ai alerga cu gura deschisa prin padurea de la marginea oceanului iar in departare arde un foc de lemne aromate
E un parfum dedicat unei placi tectonice Povestea lui www.zomgsmells.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=73&products_id=188&zenid=nef1vailae1j2vl33pqd37d9u5" target="_blank">aici
Ianka, sarcina cat mai usoara