Club chic (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

sal eu te incurajez din umbra....de fapt, incerc sa-ti transmit vibratii parfumate de la Bucuresti...cred ca sunt pe la Titu acum (vibratiile, zic) de nu l-ai cumparat inca pe deliciosu' si magnificu'....

Lasa lichioru' deocamdata ca o sa-l mai gasesti....deliciosu' este editie limitata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Rall, eu va intrebam daca stiti ceva de laparfum.ro
Imi mai place Ricci Ricci care e ceva mai dulce, de asta ce parere aveti?

Editez ca sa reiau lista cu parfumurile mele preferate, poate asa imi ziceti voi unde ma incadrez:
Elizabeth Arden 5th Avenue
Bvlgari Omnia toate, mai putin Omnia clasic, ala maro
Marc Jacobs Daisy, de asta ati zis deja ca va place doar sticla
Noa Cacharel
Euphoria Blossom
Premier Jour
Nina de la Nina Ricci, dar nu sunt innebunita dupa el, merge toamna, zic eu, ca e ceva mai dulce
La fel si Sensi Armani
Mi-a placut candva la nebunie J'adore
Nu mai stiu acum. Parfumul perfect de toamna/iarna inca il caut, asa ca si la acest capitol orice sfat e binevenit. Am inca in telefon lista facuta de voi, am bifat cam jumatate din ea, pentru ca ajung ft rar intr-o parfumerie de calitate.
Azi am incercat Lady Million, e interesant, dar nu a fost facut pentru pielea mea
Si am un tester Lacoste, Touch of Pink, de asta ce parere aveti? Parca aduce prea mult a portocala...

anamariame te-ai gandit vreodata sa schimbi registrul ??? Adica de la Thierry Mugler ai incercat ceva ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

anne, ma gandeam la tine....mai cu seama cand m-am hotarat sa pun la bursa Tobacco Vanille/tom ford.
ma gandeam daca ai ajuns in sua sa-l testezi?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

In SUA a fost varul meu, dar a uitat sa-mi aduca o monstra.
Am sa comand la babanu cand se termina Tom Ford-Tobacco Vanille.
Eu mai am 35ml de parfum

Am testat de la Thierry Mugler ciocolatoasele Alien si Angel
Se potrivesc perfect pentru iubitoarele de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

sal eu te incurajez din umbra....de fapt, incerc sa-ti transmit vibratii parfumate de la Bucuresti...cred ca sunt pe la Titu acum (vibratiile, zic) de nu l-ai cumparat inca pe deliciosu' si magnificu'....

Lasa lichioru' deocamdata ca o sa-l mai gasesti....deliciosu' este editie limitata.

a, pai daca au ajuns deja la Titu, inseamna ca nu mai e mult si vin!
dar de unde stii tu de Titu? eu merg in zona aceea des, mai ales vara, pot sa dovedesc cu poze ! ( bine, nu am poza cu indicatorul pe care scrie,, Bine ati venit in Titu! "deci va tr sa ma mai crezi si pe cuvant! )

deliciosu' la mine in oras costa 220! mai ieftin ca in sephora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Geniest, am incercat doar Alien si, desi mi se pare interesant, nu ma fascineaza. Aaa, si Womanity, iar in timp ce il miroseam, imi veneau in minte descrierile voastre, atat de adevarate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui geniest

a, pai daca au ajuns deja la Titu, inseamna ca nu mai e mult si vin!
dar de unde stii tu de Titu? eu merg in zona aceea des, mai ales vara, pot sa dovedesc cu poze ! ( bine, nu am poza cu indicatorul pe care scrie,, Bine ati venit in Titu! "deci va tr sa ma mai crezi si pe cuvant! )

deliciosu' la mine in oras costa 220! mai ieftin ca in sephora!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Te cred sali, cum sa nu te cred??!!! Dar crede-ma si tu ca ajung in Titu cam la fiecare sfarsit de saptamana. De fapt, eu acolo imi fac cumparaturile pt. cosul zilnic...ca la Bucuresti e aglomeratie mare.....
Ce n-as da sa se deschida Sephora in Titu ...
Esti sigura, sigura ca deliciosu' e original ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Geniest, am incercat doar Alien si, desi mi se pare interesant, nu ma fascineaza. Aaa, si Womanity, iar in timp ce il miroseam, imi veneau in minte descrierile voastre, atat de adevarate!

anamariame Alienu' are muuulte variante. Probabil l-ai incercat pe cel clasic, de care stie toata lumea. Mai sunt multe de incercat, crede-ma.
Angel ai incercat vreodata ??? Dar Eau de Star ??? Dar Inocentele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Nu le-am incercat, dar o voi face curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mi-am pus in cap sa o ajut pe Anamaria sa-si gaseasca un nou parfum, acel parfum. Nu cred ca o sa-mi iasa, dar incerc, nu e usor cu fata asta , stie clar ce ii place si ce nu! lucrul asta e avantajos, mai bine asa decat sa bajbai indecisa, si mai ales sa risti sa-ti iei ceva ce se va dovedi nepotrivit in final.

Eu propun sa faci un pas in afara careului familiar de parfumuri florale si sa incerci si cateva oriental-florale, sau chiar oriental-vanilate, ca sunt pt fiecare nas o gramada de concentratii si combinatii. Specific ca atunci cand sugerez pt tine un oriental-floral nu ma refer la Dior Addict si cand zic oriental vanilat nu ma refer la Hypnotic Poison.

Anamaria, tu alegi:

Categoria senzuala: Sensuous Noir Estee Lauder (e lemnos, nu floral, dar il trec pt ca merita), Tom Ford White Patchouli, Trussardi Donna 2011, Cinema YSL.

Categoria anyday, everyday, anytime: Fan di fendi EDT (neaparat edt, exclus edp, e usor, e proaspat, prezent pe piele de la 5 ore in sus, neagresiv si elegant), Jasminora Guerlain (un soliflor ideal, hitul verii 2011), M Micaleff Rose Aoud (iti pot da detalii legat de unde sa comanzi o mostra) si Hermes Kelly Caleche.

Categoria elegant, rafinat, special pentru seara: 24 Faubourg Hermes, Chanel COCO si Boucheron EDP. Cele 3 gratii, favoritele mele, mergi oricand la sigur cu unul din ele, niciodata nu te poti indoi de ele.

Categoria parfumuri de nisa: Mimosa de Annick Goutal, Frederic Malle En Passant ( e superb, liliac, castravete si paine crocanta, asta da combinatie, rezultatul e departe de a fi socant sau ridicol asa cum suna amestecul, e foarte fin si in acelasi timp intens, cald si luminos, foarte feminin). Sper sa se gaseasca la Bucuresti. Apoi Tobacco Vanille, despre care s-a vorbit des si numai de bine pe aici, devine din ce in ce mai cunoscut, e bestial, ti-l recomand! Plus ca e mult mai concentrat decat un parfum obisnuit, tine extraordinar pe piele. Elvetia, tara mica, are si ea o casa de parfumuri care se impune tot mai puternic in zona independenta :TAUER. Andy Tauer e din Zürich si la baza chimist, are o linie speciale de arome, luna viitoare imi comand mostre din fiecare, nu cunosc decat L`Air du Dessert Maroccain si Reverie du Jardin.

Ideea e ca daca nu cauti un parfum obisnuit, ci vrei unul cu totul special, care sa fie elegant, original si sa-ti defineasca personalitatea, poate merita efortul. Sper sa fii 100% multumita de orice vei alege pana la urma, conteaza sa te simti tu cel mai bine cu ce iti place.

http://www.fragrantica.com/designers/Tauer-Perfumes.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Le-Mimosa-11302.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Donna-Trussardi-2011-13066.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Jasminora-11429.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Fan-di-Fendi-Eau-de-Toilette-12570.html

http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Rose-Aoud-8294.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

geniest, pai la cat de smecher e primarul de acolo, ar face imediat o sephora daca i s-ar parea lui ca e rentabil!
a fost zvon ca va face si mall , ne-am tavalit cand am auzit dar nu m-as fi mirat ca la urmatoarea vizita sa fi sclipit in zare ditamai colosseum-ul !

cat despre deliciosu', sunt absolut sigura ca e in regula ca autenticitate, ce naiba, da-mi voie ca macar la mine in parohie sa stiu daca enoriasele vand falsuri !
e un magazin f. fain ( de fapt sunt 2 ) pe care sefa il conduce cu mana de fier si aduce toate cele ca doar bucurestiul e la o aruncatura de batz! clientela e formata din toata "lumea buna" , bugetare care iau in rate, sotzii de interlopi locali cu fondu' de ten de un deget pe moaca, da' ce lume pestrita e pe-acolo!
magazinul e de multi ani, inca de cand ma uitam in vitrine mai ceva ca fetita cu chibrituri, sa tot fie vreo 15 ani!
mi-amintesc de parca a fost ieri cum eram vrajita de L'instant (guerlain) sau atrraction/lancome si imi juram ca o sa mi cumpar si eu cand o sa fiu mare !
ca in orice parfumerie , exista si minusuri, aici ar fi o vanzatoare nesuferita rau de tot, care ma fascineaza de fiecare data cu antipatia ei. aproape ca nu mai vad parfumurile, pierduta in suficienta ei ....
nu mai spun cat m-a enervat cand mi-a zis ca toata primaria miroase a iubitul meu givenchy L'intense ( bineinteles cumparat de la magazinul lor) dar am depasit momentul si ma pregatesc si eu sa dau pe gat a treia sticla!

Mergi la inceput