Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aerlilian, eu am avut arsuri cred ca saptamana trecuta. Doua zile imi venea efectiv sa ma tavalesc pe jos. La mine au trecut cu lapte, cacao. Foarte mult lapte. Vad ca de saptamana trecuta nu am mai avut. Si-a facut efectul in doua zile. Am renuntat la toate sucurile acidulate si o vreme la fructe. Fructele crude mai pot provoca arsuri.

Lalitutza, ma bucur din suflet ca te-ai linistit. Eu una nu am facut dublu test si la triplu test am facut eco dar am uitat complet sa ma duc la analizele de sange. Mai sunt mamici ca mine care nu au facut nici dublu si nici triplu? Ma simt putin mama denaturata si stau cu mari emotii.
Felicitari pentru baietel, se pare ca va fi o odisee a baieteilor pana la urma. Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta.

Nicole, mare noroc ca s-a descurcat asa bine la gradi. Pai ai un copil tare destept si sociabil si care se acomodeaza repede. Deduc din povestile colegelor de servici ( si sunt destule) ca un copil ca al tau e mare raritate. Sa ne dai reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata si de la Iasi!

Multumim fetele de incurajari a trecut cu bine prima zi fara plans, am luat-o la 13 dupa ce a mancat de pranz. Educatoarea si ingrijitoarea sunt de la gradinita la care a fost de la 2 ani, ne-am dus dupa ele ca fosta gradi a dat faliment. Asa ca a fost usor sa se acomodeze doar copilasii au fost noi. Azi am cerut parola si stau si ma mai uit la camere sa vad ce face ca ieri nu l-am luat ma gandeam ca plange si nu imi tihneste la lucru. Azi sta si la somn daca vrea daca nu plec si o iau si doarme cu mine.

Felicitari Nicole pentru prima zi cu succes

Spor la treburi!

Lady iti las PM!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 18s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Olga, iti trimit PM!

Va pup pe toate, intru mai tarziu sa citesc din urma!!

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Astazi e liniste din cate observ :-)

Haideti fetele, ce va mai fac ghemotocii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mult succes copiilor la gradinita si felicitari pentru prima zi trecuta cu bine!
Eu am fost azi cu fii-mea la controlul obligatoriu de 5 ani. Sunt cam necajita ca a mai slabit 1 kg de la ultimul cantar, acum are 18 kg iar ca inaltime e mititica tare pt varsta ei, 108 cm. Dar e drept ca nu are cu cine sa semene inalta.
Doctorul i-a facut si un vaccin contra scarlatinei si a laudat-o cat de cuminte a fost, nu a plans deloc, nu a tipat si a spus ca nu o doare. Doar s-a uitat un pic speriata la intepatura cand a vazut ca ii curge putin sange. Dar i-a trecut repede. Sunt tare mandra de fetita mea!
In rest nu am noutati, decat ca bebe a inceput sa miste mai des, aseara a dat spectacol in toata regula, mai ales in timp ce-i povesteam Mariei povestea de noapte buna. Cred ca s-a saturat si bebe de cate ori a auzit povestea aia, e preferata Mariei si ma pune sa i-o spun o data la doua zile.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

si eu am facut dublu test si unul din parametrii, cel calculat in functia de analizele de sange, mi-a iesit cu risc crescut si a trebuit sa fac si triplu test.
am ales sa schimb clinica. dublu test l-am facut la medlife, iar triplu test l-am facut la medicover.
la triplu test s-au reglat toti parametrii si rezultatul a fost cu risc scazut peste tot.
trebuie sa recunosc ca am fost f stresata pana am aflat rezultatul. nu vroiam sa ajung la amniocenteza. acum am scapat.
si mie mi-a spus ca s-ar putea sa fie baietel, dar astept confirmarea cand o sa fac morfofetala. mai am putin. pe 1 octombrie sunt programata.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MyLadyyyyyyyyyy??????? Unde esti?????????????

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Alina, chiar aseara am trecut pe langa Domenii dar nu stiam ca au pescarie acolo. Piata dela Ion Mihalache acum incepe sa se aprovizioneze, mai avea doua conserve de peste ieri.

Anangel, fetita curajoasa ce sa mai zic. Eu una faceam ca descreierata la injectii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Lalitzuza felicitari pentru caruciorul albastru si rezultatele bune

Anangel o pe Maria cea cuminte si curajoasa.

Felicitari mamicilor de gradinari pentru progrese. Eu, din pacate, ma gandeam serios in aceasta noapte sa renunt la gradinita, desi David umbla din noiembrie anul trecut si ii place acolo. Problema la noi este ca sde imbolnaveste f repede. Astazi dimineata s-a trezit cu o tuse si mai urata si este racit deja de mai bine de o saptamana. Asa s-a intamplat si si pana in vara, o saptamana mergea la gradi si doua statea acasa.

Hai ca am scris mesajul acesta de nu stiu cand, dar intre timp a venit pediatrul.

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Caty de mai demult vroiam sa te intreb, de unde esti tu? Ziceai acum cateva zile ca trebuie sa mergi acasa si am tot tinut sa te intreb unde, dar am uitat

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput