Aspirante optimiste > 20 ani (714)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Deny, eu am 27 de ani si jumatate. Dar nu mi-e frica deloc de pragul de 30 de ani. Daca Dumnezeu vrea sa imi dea bebei, o sa imi dea cand vrea el. O prietena imi spune: zici asta acum ca nu incerci de multa vreme, dar peste ceva timp de fiecare data cand iti vine CM o sa fie tragedie. I-am zis si sotului ca nu vreau sa devina o obsesie lucrul asta si ca nu vreau sa schimbam nimic in viata noastra. Si nici nu vreau sa incerc sa schimb destinul pt ca nu vreau ca bebe sa se nasca cu vreo problema (de ce l-as chinui pe el pt o dorinta de-a mea?).
si capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lore, nu esti singura care se angajeaza in alt domeniu. Un vecin de-al meu avea peste 4000 lei salariul iar anul trecut l-a dat afata. Si s-a angajat ca agent de vanzari pe un salariu de 1500 lei pt ca are rata la casa... O sa iti fie greu, dar poate te va ajuta faptul ca iesi din casa, cunosti alte fete, mai vorbesti cu ele (eventual iti gasesti si o colega pusa mereu pe sotii)si vei mai uita de proiectul bebe.

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

dreambaby, stiu perfect si inteleg doar ca problema mea e ca incep sa ma cam dau batuta, sa renunt la lupta...

sunt constinenta ca nu e bine dar efectiv nu gasesc putere sa lupt
tot ce se intampla ma demoralizeaza la maxim
macar un mic semn, o speranta ceva
o schimbare in bine

poate resusim sa vindem masina cat mai repede, poate imi gasesc ceva de lucru

azi am aplicat pe un post de lucrator comercial la un supermarket...asta e
maicamea asta lucreaza si ma avertizat ca o sa-mi fie foarte greu daca ma duc acolo si o sa vreau sa raman gravida pt ca o sa ridic greutati si multa munca fizica....asta e

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ziua unu 1
So, ce sanse am sa prestez cu succes pana pe data de 26 septembrie inclusiv? Probabil zerooooo dat fiind ca data de 26 este ziua 13 . Hmmm abstract.
Whatever. Eu imi iau mai departe vitaminele. In rest eu zic piua. Dar de mine nu scapati. Asta e clar. La naibaaaaa.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Lorena eu am facut de fiecare data cate 2 fiole odata timp de 5 sau 10 zile. Cand am facut 10 zile fusesem internata in spital cu metroanexita si asa mi-a recomandat medicul.

Branca ursului se gaseste si sub forma de capsule, nu au gust, nu stiu daca sunt la fel de eficiente ca si tinctura.

Iar referitor la serviciul respectiv poti sa lucrezi acolo pana ramai insarcinata si apoi sa pleci de bunavoie sau sa intrii in concediu medical. Nu e asa grav. Pune pe primul plan datoriile si cum scapati de ele, si apoi pe bebe. Daca iti gasesti servici o sa fie mai usor si pentru tine si pentru sot si sunt sigura ca odata apele mai linistite o sa apara si bebe mult dorit.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, fiti prudente in a administra branca ursului la parteneri! in anumite cazuri face mult rau. dupa 3 luni de tinctura de branca ursului sotul meu a ajuns de la 10 mil spermatozoizi/ml la 200 000/ml...iar jumate din ei aveau forme anormale.
cred ca si in ziua de azi, dupa 2 ani de la acel tratament, mai suportam consecinetele, fiindca fara vitamine, spermograma lui este prastie , cu mult sub cele 10 mil/ml cat i-au iesit inainte de a lua branca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, si zi asa, abstraaact, ihm? Abia astepta sa revina filmuletele cu robotzii. Poate nu e chiar atat de rau, cand ai ovulatia de obicei? Oricum important e sa prestezi cat mai multe zile inainte de ovulatie (din 2 in 2, stii) si in ziua ovulatiei. Cat are cm-ul tau si cam cand ovulezi?

Lore, nu te mai chinui cu gandurile astea: o sa vezi daca te cheama la interviu, apoi daca il treci si te angajezi...sunt atatea fete care cara, muncesc din greu si se duc la camp...sau cum sunt fetele din emisiunea "I didn't know i was pregnant", iti dai seama, nu stiau, au baut, au fumat, au carat si totusi copiii sunt bine. Macar sa ne angajam noi, pe ce o fi si vedem dupa aia ce si cum.
Ai pm.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Pe Antena 2 incepe acum o emisiune cu o ginecoloaga, Gabriela Cotarcea, va vorbi despre menstruatiile abundente. E o tipa pe care am mai vazut-o, mi se pare f OK.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Ce vitamine ia sotul tau, Balanta?

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sotul meu ia profertil, niste vitamine care se gasesc in austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls!
N-am disparut asa mult, sunt inca in rollercoaster-ul "acum rad/acum plang", dar ma simt mai bine. Sunt "fericita" sa declar z1, dupa un cm de 32 zile, deci o intarziere de o singura zi
In cateva zile banuiesc ca voi fi iarasi in trenul optimistelor, o sa-mi fac planuri... maine merg la doctor, sa incepem stimularea. Imi pun increderea in noua abordare, sper sa-mi fie cu noroc, sa vedem ce-o mai fi.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput