Aspirante optimiste > 20 ani (714)
Raspunsuri - Pagina 16
irmaria spune:
Fetelor ce e cu voi?
E valea plangerii aici nicidecum aspirante optimiste! 
Nu va judec, va inteleg pe fiecare in parte, dar ar fi bine sa spuneti STOP.
Luati o pauza, detasati-va, iubiti-va sotii, traiti-va viata!
Viata e frumoasa dar nu e usoara. Si chiar daca pt unii pare usoara nu este nici pt ei. Fiecare are problemele lui si sufera in egala masura pt ele.
Si eu am fost super deprimata, dar mi-am zis ca ori ajung la nebuni ori merg mai departe, si am ales sa merg mai departe.
Hai va rog reveniti-va! Mi-e greu sa cred ca nu exista nimic in viata voastra care sa va aduca zambetul pe buze.
(poate o sa radeti dar pe mine ma binedispun florile de pe balcon si cele doua pisici pe care le avem - ele sunt leacul meu antidepresiv).
(desi nu intru sa mai scriu va citesc aproape zilnic)
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
lorena_86 spune:
fetelor, care ati facut polidin pana acum?
am auzit ca ramai repede insarcinata dupa

stiu ca pot fi doar vb....dar eu am doua cutii in casa si expira in 2013 asa ca e pacat de ele
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaaa si fetelor....
daca ii dau sotului sa bea branca ursului are ceva?
miercuri sau joi il duc la spermograma
apropo, ia sa caut eu laboratoare sa vad pe unde sunt preturile mai ok
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Maria, ai mare dreptate cu tot ce spui, inclusiv cu pisicile si florile...si pe mine ma incarca motanul meu...pentru mine e un exemplu de putere, l-am gasit mic si amarat, l-am luat...apoi a facut pietre la rinichi si vezica...a fost operat, acum mannaca mancare speciala ca sa nu mai aiba pietre, mai face cate o infectie urinara...dar e bine...ma bucur cand il stiu sanatos. E al nostru si sunt responsabili pentru el! Cu florile e mai greu, noi am inchis balconul si am desfiintat fereastra si usa dinspre camera, asa ca florile mele stau pe o policioara dar inauntru si nu le merge prea bine...am cactusi, cativa pui de guzmania amarati (planta mama s-a uscat) si 2 calanchoe care nu mai infloresc...totusi sunt dragute si am grija de ele.
Lore, am auzit de chestiunea cu polidinul si mai stiu ca el creste imunitatea...ce sa zic, e posibil sa mearga, dar la chestii simple...chestii simple care se pot trata si cu altceva, cu plante de exemplu. Am mai auzit ca unii medici recomanda si antibiotice in timpul menstruatiei...dar nu inteleg la ce ajuta si mi se pare cam dupa ureche...Da-i si Branca sotului ca e buna si pentru baieti
, ai grija cu perioada de abstinenta indicata pentru recoltare, stii tu!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
irmaria spune:
Lorena, eu am facut polidin de 3 ori si nu am ramas insarcinata, insa mi-a ameliorat starea de sanatate si in mod special durerile de CM.
Eu am vrut sa cumpar acum 2 luni polidin si nu se mai gasea in farmacii, din motive de inchidere linie productie la Cantacuzino. Am inteles insa ca au redesichis la Cantacuzino si sper sa reapara si polidinul pe piata.
E ok sa ii dai sotului branca ursului.
Noi am facut spermograma la Synevo. A costat 70 de lei.
viitoare 
irmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Maria, ai mare dreptate cu tot ce spui, inclusiv cu pisicile si florile...si pe mine ma incarca motanul meu...pentru mine e un exemplu de putere, l-am gasit mic si amarat, l-am luat...apoi a facut pietre la rinichi si vezica...a fost operat, acum mannaca mancare speciala ca sa nu mai aiba pietre, mai face cate o infectie urinara...dar e bine...ma bucur cand il stiu sanatos. E al nostru si sunt responsabili pentru el! Cu florile e mai greu, noi am inchis balconul si am desfiintat fereastra si usa dinspre camera, asa ca florile mele stau pe o policioara dar inauntru si nu le merge prea bine...am cactusi, cativa pui de guzmania amarati (planta mama s-a uscat) si 2 calanchoe care nu mai infloresc...totusi sunt dragute si am grija de ele. |
In perioada de depresie accentuata pana si florile imi facusera musculite si viermi. Am plans de m-am spart. Dupa o saptamana in care m-am uitat neputinicioasa la ele, am renuntat la 3 din ele (erau sursa de "infectie") si am taiat din celelalte. Dupa inca o saptamana cele ramase au reinviat si odata cu ele a reaparut si zambetul meu

viitoare

dreambaby spune:
Lore, situatia ta nu este deloc una de vis (sunt constienta de asta). Dar gandeste-te si la sotul tau, la casnicia voastra. El e stresat la maxim, iar tu esti deprimata tot timpul. O sa va saturati cat de curand de viata asta... Si eu am fost anul trecut vreo 6 luni super deprimata, imi mergea atat de prost casnicia incat ajunsesem sa ma gandesc de ce mai traiesc. Si intr-o zi am pus piciorul in prag si mi-am zis ca asa cum imi astern, asa dorm. Si am inceput sa ma schimb radical, sa elimin prietenele cu influenta negativa, sa imi acord mici placeri necostisitoare (de exemplu am descoperit cateva magazine cu haine la 13 lei care sunt super ok. ma plimb jumatate de ora pe acolo si imi cumpar doar 1 lucru, dar ma face pe mine sa ma simt mult mai bine). Pe vremea aia nu va cunosteam pe voi... Si scrisul e o terapie foarte buna antistress. Eu te
si vreau sa iti revii cat se poate de repede!
lorena_86 spune:
irmaria, cum ai facut polidinul
cate fiole pe zi si cate zile
ca am auzit atatea variante...
de asta mi-am luat si eu
ca anul trecut nu -a mai gasit deloc si mi-a facut ros maicamea de la o farmacie unde are cunostiinte
am auzit ca s-ar da drumul dar nu stiu cand
alex, eu nu iar branca ca am incercat si are un gust care e prea dezgustator pt mine, eu sunt foarte sensibila la gusturi si cand nu pot....nu pot
dar al meu ia fara probleme
voi cum ziceti sa-i dau tinctura? sau altceva?
alex, stai linistita ca stiu eu cum sa facem
oricum nu am mai prestat de mai bine de 3 sapt
adica imediat dupa asa-zisa ovulatie
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
dreambaby, stiu perfect si inteleg doar ca problema mea e ca incep sa ma cam dau batuta, sa renunt la lupta...
sunt constinenta ca nu e bine dar efectiv nu gasesc putere sa lupt
tot ce se intampla ma demoralizeaza la maxim
macar un mic semn, o speranta ceva
o schimbare in bine
poate resusim sa vindem masina cat mai repede, poate imi gasesc ceva de lucru
azi am aplicat pe un post de lucrator comercial la un supermarket...asta e
maicamea asta lucreaza si ma avertizat ca o sa-mi fie foarte greu daca ma duc acolo si o sa vreau sa raman gravida pt ca o sa ridic greutati si multa munca fizica....asta e
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Stiu Lore ca te pricepi la lucrurile astea. Stiu un tip care a facut spermograma la cateva saptamani de abstinenta...si a iesit f nasol...cand a facut cu cate zile de abstinenta ar fi trebuit, a fost ok!
Da-i tinctura! De fapt, nici nu stiu daca mai exista altceva...si eu am probleme cu Branca, dar o pun in putin suc si merge. Aaa, si o beau dintr-o data, fara sa respir ca mai si miroase urat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060