pauza intr-o casnicie
Raspunsuri - Pagina 6
patryss_88 spune:
Mai demult, cind am discutat despre infidelitate cu fostul meu sot l-am rugat ca, atunci cind o sa o faca sa aiba grija doar sa se protejeze ( si sa ma protejeze) si sa-mi lase mindria de a fi inselata cu o persoana mult superioara mie ca sa pot spune ca a fost greu de gasit asa ceva.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
[/quote]
Ei , uite asta e o atitudine de femeie puternica, si nu pot sa nu apreciez atunci cand ma intalnesc cu asa ceva .
Legat de cele 2 tipuri de masculi , se pare ca al meu face parte din cea de-a doua categorie , si ar trebui sa ma simt mai bine putin ca macar acum e cu totul alt om .( o schimbare pozitiva pe toate planurile ) ....
Sa speram ca nu va fi cazul de a doua oara , nici la mine , si nici la tine ...
Sunt sigura ca esti o femeie puternica si frumoasa , si a fost pt el un moment de ratacire
de gaza mica Luca Adrian
patryss_88 spune:
Ceea ce insa imi displace profund, este un asa zis contract 'pre/post nuptial', in care cei doi soti isi ingaduie (tacit) o relatie extraconjugala, poate chiar doua, cu conditia sa nu se afle (discretie), sa nu se ajunga la divorturi urate, si neaparat sa fie un act steril...
Cam asta cred ca-i si definitia promiscuitatii...
UC
[/quote]
Ceea ce descrii tu aici este exact ceea ce le convine multora .
Casatoria este un CONTRACT pana la urma , si stiu cateva cazuri similare cu ceea ce ( si mie mi se pare hilar ) expui tu .
Dar felul in care doi oameni isi contruiesc " casnicia" este pur si simplu problema lor , si oricat de animalic si promiscuu ti se pare , pentru unii e ceva absolut normal , atata timp cat fericirea si linistea si-o gasesc in alta parte decat in casnicie
de gaza mica Luca Adrian
patryss_88 spune:
hotararea mea este luata, doar dumnezeu ma poate ajuta sa imi dea putere de munca, si sanatate sa ma pot bucura de copii mei
Stanucel copiii sunt ce ai mai scump pe lume , si imi pare atat de rau sa aud ca ai avut un accident vascular ( fie el si minor ) , pentru ca ingerasii tai sunt comoara ta, si TREBUIE sa te lupti sa mergi mai departe numai pentru si pentru ei
Te imbratisez
de gaza mica Luca Adrian
eumada spune:
Stanucel ai grija.Lasa-l pe domnul cautator de "zburatoare"vesele si nu-i da satisfactie,ca tu ai copil de crescut.Gata,pana aici,Copiii tai au nevoie de tine sanatoasa.
Acum cum te simti?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
carmickey spune:
buna dim la o
eumada multumesc frumos, nu mai am nicio problema,doar ca tin un tratament la care nu trebuie sa renunt toata viata, si cu care m-am obisnuit, in rest totul este foarte bine
o zi buna cu spor va urez
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
babyblue spune:
eu cred ca oamenii pot trece peste infidelitate.
prb niciodata nu mai e la fel (vb lui cabotin, poate e mai bine?), dar cred ca se poate trece.
eu din ce vad in jurul meu, 99% din cei pe care i cunosc au trecut peste infidelitate. si femei si barbati.
nu cred ca exista relatii fara prb si fara derapaje, de o parte sau de alta, intr-un mod sau altul.
imp este sa depasesti suferinta din sufletul tau, indif de alegerile pe care le iei. la final, sa te impaci cu ele si sa inchizi subiectul.
iti urez multa sanatate si liniste sufleteasca si sa te fereasca dzeu de alte incercari!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
michelle-usa spune:
daca crezi ca poti sa ierti si sa uiti, da, poate se merita sa-i acorzi o a 2-a sansa, tinind cont de anii buni care i-ati avut.
dar, daca nu crezi ca poti sa faci asta...mai bine fiecare pe drumul lui. altfel si viatza ta va fi un calvar daca ii vei aminti mereu de ce a facut si nu vei putea trece peste asta.
nimeni nu poate stii mai bine cum esti si ce simti. va trebui sa fi foarte sincera cu tine si sa te cunosti f. bine.
Domnul sa fie cu tine in decizia care o vei lua.
michelle
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel Rufus sincer da, as vrea sa vina inapoi,dar sa fie ca la inceput...si aici imi este teama ca nu va mai fi... |
atunci probabil merita sa-i mai dai o sansa. daca vezi ca nu merge, tot te desparti pana la urma.
si nu, nu va mai fi la fel. ar fi bine sa-ti asumi asta si sa faci sa mearga caruta in conditiile date. altfel va fi totul doar o lunga agonie, urmata de o moarte sigura.
eumada spune:
Pai daca el nu i-a raspuns la telefon inseamna ca a hotarat sa fie cu voi.Sau nu?
Mi se pare o chestie de prost gust.Ar trebui sa-i raspunda el si sa-i spuna ca a hotarat sa ramana si sa salveze familia,nu sa scoata castanele cu mana altuia din foc.Si nu ceda asa usor,spune-i de exemplu"ce vrei?ce,te-a.....barbatu-meu si ti-a placut?iaca pentru ca bine nu-ma lasa el.....si nici eu pe el....ai fost buna,da` acum gata,vreacu mine,asa ca nu mai esti buna....."genul asta de conversatie...si vezi ce iese apoi ignor-o pe aia.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Pai daca el nu i-a raspuns la telefon inseamna ca a hotarat sa fie cu voi.Sau nu? Mi se pare o chestie de prost gust.Ar trebui sa-i raspunda el si sa-i spuna ca a hotarat sa ramana si sa salveze familia,nu sa scoata castanele cu mana altuia din foc.Si nu ceda asa usor,spune-i de exemplu"ce vrei?ce,te-a.....barbatu-meu si ti-a placut?iaca pentru ca bine nu-ma lasa el.....si nici eu pe el....ai fost buna,da` acum gata,vreacu mine,asa ca nu mai esti buna....."genul asta de conversatie...si vezi ce iese apoi ignor-o pe aia. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 |
Wow!!!!
Sunt fara cuvinte!Trebuie sa si potzi sa porttzi o asemenea conversatzie ,care de fapt nici nu trebuie purtata de catre ea!
Oricum ...sunt fara cuvinte!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">http://www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit