Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello mamici si burtici!

Schimbare de semnatura, am incheiat 38 sapt , am asa o presimtire ca e ultima data cand schimb semnatura. Daca viitoare va fi cu "mamica fericita de..."
Azi ma duc la dr sa programam cezariana pt sapt viitoare, sper!

NATALIA - superba familie! Felicitari! Trebuie sa fii cea mai fericita si mai mandra mamica!

HAYAt - Ai rezista f bine pana acum, este minunat, parca te vad ca ajungi la 39 sapt . Oricum, acum o sa fie in siguranta bebe, indiferent cand se intampla. Inca putin!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

38+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Nanna, Maria pentru schimbare de semnatura !!!

Hayat, ce ne bucuram pentru tine . Numai vesti bune sa auzim de acum

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.

Eva are pe fata cateva punte de grasime............altceva nimic.Voi aveti astfel de puncte?
Baita la ce ora o faceti?
Noi pe la 9-9.30 astfel incat pe la 10-10.30 dormim. Aseara ne-am trezit la ora 1 apoi la 3.40 si de aici pana la 5 am stat treze, atipite numai la san. De la ora 8 dimineata nu mai doarme pana la 11-12 cand suge in continuu, plange atipeste. Deabia de la ora 12 adoarme pana seara cu reprize de supt si plimbat afara.
Deci noi avem perioade de supt si agitatie dimineata pana spre pranz.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. are si a mra.. e vb de milium..
Noi baita in jur de 8-9.30 o facem , depinde de ea.. ca aseara a tras teapa a dormit de la 7 la 2.15.. trezit la 6, apoi la 9...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Super seidana. Ce bine a dormit. Tu parca ii dai sab simplex.
Eu banuiesc ca espumisanul o constipa.Stiti ceva de asta fetelor? A mea are un scaun la 2 zile.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Buna fetelor!!!
Anunt si eu schimbare de semnatura. De azi suntem in 38 de sapt. Am fost ieri la Eco si micuta mea e Mai mult decat pregatita sa vina pe lume Are 3.500 g, placenta, gradul 3 arata ca si cum in orice moment se poate intampla minunea, plus ca a coborat atat de jos si apasa atat de tare pe vezica mea incat aceasta s-a facut mica, mica . Din cauza asta simt o presiune f mare pe col si ii simt fiecare miscare a manutelor sau a capului prin niste dureri groaznice...
In fine, saptamana viitoare pe vremea asta o sa o pot tine in brate pt ca in 14 sau 15 sunt programata la cezariana ( aflu luni data exacta, dupa ce vorbeste dna dr. la spital).
Sunt f entuziasmata mai ales ca o simt pe dra mea mai prezenta ca oricand , e f activa si parca incearca sa comunice cu mine.

Felicitari proaspetelor mamici, bun venit si multa sanatate bebeilor si multa bafta celor care trebuie sa nasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, sa ti traiasca Anuca!! La multi ani!

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

GERTRUDA - felicitari! Si eu sunt de azi in 38 sapt si tot pe 14 sau 15 voi fi programgta la cezariana! O sa Nastem in acelasi timp .
Defapt in 10 min plec la dr sa imi spuna data exacta!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

38+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Doamne ce zapusala e ... afara e super ok cu vantul care bate dar in casa ... parca ar ramane la geam !!!

ionela sper ca nu "interesant" a reiesit din ce am scris eu azi-noapte! mai repede "socant" am avut in minte

lali si eu am citit cu ceva vreme in urma la subiectul respectiv numai ca nu m-au tinut nervii sa termin. inca o dovada de cat suntem de diferiti si de cat de diferit ne crestem copiii... din pacate.

de ieri tot citesc pe diagonala si nu ma pot aduna. sunt cu nervii zdrente pt ca nu sunt in stare sa iau o decizie in ceea ce priveste gradinita copilului. de 2 sapt analizez pe toate partile si efectiv nu sunt pot sa pun punct si "asta e".
iar ea nu ma ajuta. e si vina mea ca toate variantele si i le-am imbracat in roz, asa ca e de acord cu orice decidem noi
anul asta e an pregatitor. am varianta sa o tin la gradi la care merge de la 2 ani, dar asta inseamna un drum infernal mai ales pe ploaie sau ninsoare prin Buc, care trebuie traversat si 2 nopti pe sapt la ai mei.
sau varianta sa o mut in zona si sa mi-o aduca la pranz. problema este ca o mut acum (asta pe langa casa schimbata si venirea lui bb) si o mai mut si la anu' ... la scoala. iar ce am vazut in zona ... nu sunt gradinite. sunt fabrici de facut bani si de tinut copii ocupati. total impersonale. avantajul ar fi ca o am langa mine.
si discutiile nu s-ar opri aici ... mai sunt in ambele variante dezavantaje si avantaje ....

mami de (30.06.2005) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

gertruda, nanna felicitari, mai avem putin si scoatem motatele!
elly, grea decizie, intr-adevar. eu cred ca as lasa-o la gradinita unde a fost si pana acum. cand e prea frig/ploaie nu o duci ca doar nu e la facultate, sa piarda anul si introduci alte schimbari in viata ei de anul urmator. nu e un sfat, e doar ceea ce cred ca as face eu intr-o situatie asemanatoare.

michella mami de Teodora si 37+cu

Mergi la inceput