Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Cel de luni e ptr inspector resurse umane, iar cel din oct ptr consultant fiscal.

Si mama m-a purtat pe la facultate cu ea, cand eram in burtica. Si cand a dat licenta eram la ea in burtica i-am facut si eu galerie de acolo din burtica, cica ma agitam mama-mamaFaceam pe majoreta

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Kora, ce examene ai?

Eu cand eram mica... imi placea sa imi povesteasca mama cum merge la examen cu mine

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

schimbare de semnatura :) ... bebe se lasa asteptat... duminica ma duc la control :)

39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Andreea

inutsa poate iti face bebe o surpriza si nu asteapta inducere, dar sa vina mai aproape de termen... sa mai stea vreo sapt ( daca e actualizata semnatura)
Da, mai alaptez. E relaxata povestea, adica Mihnea primeste numai cand cere. In medie se intampla 1 data pe zi, dar sunt si pauze de 2 zile intre turele de alaptat. Mi-am propus sa il las pe el sa se opreasca, asa incat nu ii propun, nu il rog, nu il refuz. El detine controlul la acest capitol. Nu e intotdeauna placut pentru mine ( mai si dor sanii.... na... ) dar e atat de placut sa-ti tii promisiunea fata de copilul tau, sa-l vezi fericit si increzator, incat merita pe deplin efortul.
Intors la titi? Pai ce? papa de la titi? Si una peste alta: nici nu ar sti sa ma suga, din pacate, iar daca ar sti... avantaj tu... nu mai ai nevoie de pompa. Gura lumii! treaba ei!!!!!

elly, pai m-am gandit la "a fi consultant"cand am realizat ca am rupt niste bariere cu alaptatul... multe mituri inutile... si nu mi-am permis sa iau nicio decizie fara sa fiu sigura, fara sa ma asigur ca nu fac gafe pe care sa le regret.
Na, daca foloseste experienta mea si unei mamici, pai nu pot fi decat extrem de fericita.
"Taxa de vizionare"e .... interesanta????
Despre unghiute, noi le-am taiat imediat. Manusi i-am pus de vreo 2 ori si nu mi-a placut mie, asa ca le-am folosit afara pe cele din casa pe sub manusile groase de fas iarna( aveam o pereche ce avea fas si pe interior si la alea puneam de bumbacel subtire pe sub ele.)

Lali, pai cum sa-i spun decat "taxa de vizionare"? Ma si enervasem asa ca i-am gasit si eu un nume. Da, si eu ma bucur ca dr. mi-a dat incredere ca incearca sa facem lucrurile asa cum imi doresc eu. Sper acum sa se tina de cuvant. Eu inca nu am incredere 100%, ca nu uit in ce tara traiesc nici o secunda
Da ideea ca nu ai lapte suficient cum ti-a venit??????

Iasul? Cuza?, bebe nu mai sta cu mama in salon????????????? UUUUU! Asta da un mare minus. Pai bebe abia nascut nu papa la 3 ore, ca el nu are ceas si nici nu e bine sa i se impuna un program de alaptat, mai ales la inceput. Si eu care credeam ca vor fi progrese la Cuza... si cand colo.,.....( spital prieten cu copilul cica)

Kora, daca ai cum, ideal ar fi ca Iannis sa nu-si cunoasca fratiorul cand acesta e in brate la mami lui. Ar fi fain daca ai avea cum sa plasezi bebe in bratele altcuiva si tu sa pastrezi bratele libere pentru Iannis, sa-l iei pe el in brate si asa sa-i arati fratiorul. Noi asa ne-am propus sa facem

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

maria26 - hai ca mai avem putin

hellena_d - tu cum te simti?

39+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza!!!!
Kora bafta multa la examene !
Ionela fata mea are doua ore sseara in care ma suge in continuu, si se vede ca trage de mai multe ori si inghite o data, doarme o ora-maxim doua ,dormit cu plans la fiecare cateva minute.Se linisteste doar cand se umple sanul ,o pun la supt,si goleste ambii sani in cateva minute .Nu timpul de golire ma ingrijoreaza,ca ala e ielevant, ci faptul ca suge,se enerveaza ca nu curge nimic, adoarme,iar se trezeste... Poate are si un puseu de crestere,nu stiu.Ma mai gandesc si sa mulg laptic dimineata dup ce papa si mai ramane unul din sani cu lapte,sa il tin la frigider si sa ii dau seara ,atunci cand tzocaie in gol. Ieri asa am facut,si aseara asa am facut,am muls dimineata,i-am dat aseara la 21.30 ,a papat dupa tzatzica 30 ml laptic, si a dormit pana la 1.45 , a papat ,a dormit pana la 3.30 ,a papat iar,a mai papat la 6 si la 8. De aia si zic ca e puseu de crestere.

Revin,acum fac curat ca or sa vina socrii maine .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Ionela, asa ne gandeam si noi sa facem
O sa stea la ai mei cat sunt in spital si inca vreo 3-4 zile dupa ce venim acasa. Si apoi sa ma duc eu sa-l iau.

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Mneatza

Kora, daca ai cum, ideal ar fi ca Iannis sa nu-si cunoasca fratiorul cand acesta e in brate la mami lui. Ar fi fain daca ai avea cum sa plasezi bebe in bratele altcuiva si tu sa pastrezi bratele libere pentru Iannis, sa-l iei pe el in brate si asa sa-i arati fratiorul. Noi asa ne-am propus sa facem

Mergi la inceput

Am vb cu Hayat. Inca nu a nascut. Dilatia e la fel ca ieri, nici o schimbare in sensul asta. I-au facut iar gynipral, si azi, dupa consult, i-a zis dr ca o lasa sa plece acasa si sa revina cand apare o schimbare majora. Diseara se duce la dr la cabinet sa-i faca eco (cum ziceam ieri, ecograful din spital e defect de vreo luna).
Bebe e miscacios, bataile inimii sunt foarte bune. Hayat spera sa mai astepte bebe pana luni.

Cum are vesti de la eco diseara imi da de stire.

later edit: am uitat sa scriu ca membranele ii sunt intacte. nu pare sa fi pierdut lichid amniotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

LALI
Sa o luam pe rand

Citat:
fata mea are doua ore sseara in care ma suge in continuu
,
Asa e normal seara, asta se intampla cu multi multi copii. Mihnea sugea asa in fiecare seara pana aproape la 6 luni. Seara aveam program de supt de la 18 la 20 aprox, apoi de la 21( dupa baiat) pana la 22-23 cand adormea de noapte

Citat:
si se vede ca trage de mai multe ori si inghite o data,

Asa se scote laptele gros: trage de 2-3 ori si inghite o data. Deci nu neaparat nu curge cat e posibil sa fie laptic gros si ala curge greu

Citat:
doarme o ora-maxim doua ,dormit cu plans la fiecare cateva minute.Se linisteste doar cand se umple sanul ,o pun la supt,si goleste ambii sani in cateva minute
.
Seara au acumulata oboseala de peste zi, nu au rabdare, nu se pot linisti... mai colicei mai nervozitate, mai se adauga starea noastra de oboseala si nerabdare si uite de ce nu doarme linistita.
Tot stimuland sanul , la un punct el da senzatia de plin, va relaxati amandoua si fata reuseste sa suga si astfel => Liniste

Citat:
Nu timpul de golire ma ingrijoreaza,ca ala e ielevant, ci faptul ca suge,se enerveaza ca nu curge nimic, adoarme,iar se trezeste... Poate are si un puseu de crestere,nu stiu
.

Posibil sa fie la mijloc si puseu de crestere

Citat:
Ma mai gandesc si sa mulg laptic dimineata dup ce papa si mai ramane unul din sani cu lapte,sa il tin la frigider si sa ii dau seara ,atunci cand tzocaie in gol. Ieri asa am facut,si aseara asa am facut,am muls dimineata,i-am dat aseara la 21.30 ,a papat dupa tzatzica 30 ml laptic, si a dormit pana la 1.45 , a papat ,a dormit pana la 3.30 ,a papat iar,a mai papat la 6 si la 8. De aia si zic ca e puseu de crestere.

Bun, in principiu, ce spui tu pare o solutie, dar sanul nu va invata asa sa produca laptic seara si vei face asta cu mulsul la infinit. Daca mai e si puseu de crestere cu atat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

kora, ionela, desi Teodora e mai mare (5 ani) nici eu nu intentionez sa vin de la maternitate cu bebe in brate. ori il va tine mama, ori sotul meu, vedem atunci. eu i-am tot pregatit surprize/cadouri pentru zilele de stat cu bebe la spital si pentru intoarcere, asa cum si pentru Stefan am cumparat, impreuna cu ea cadouri pe care sa ii le dea ea.
nu stiu exact ce se intampla acum cu mine, dar simt ca mi-au luat foc sanii (greu sa va redau senzatia in cuvinte). nu sunt tari, dar e un val de caldura in interior ... si ceva dureri de spate.
la 2 avem lectia de pian.

michella mami de Teodora si 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Am vb cu Hayat. Inca nu a nascut. Dilatia e la fel ca ieri, nici o schimbare in sensul asta. I-au facut iar gynipral, si azi, dupa consult, i-a zis dr ca o lasa sa plece acasa si sa revina cand apare o schimbare majora. Diseara se duce la dr la cabinet sa-i faca eco (cum ziceam ieri, ecograful din spital e defect de vreo luna).
Bebe e miscacios, bataile inimii sunt foarte bune. Hayat spera sa mai astepte bebe pana luni.

Cum are vesti de la eco diseara imi da de stire.

later edit: am uitat sa scriu ca membranele ii sunt intacte. nu pare sa fi pierdut lichid amniotic.

Multumim de vesti bune!
Doamne ajuta sa mai stea bebe!

39+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput