Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vai, tu, Kata, ca iar m-am uitat la pozele voastre! tare bine arati mami. Ce bine ii sta lui Victor tuns barbatel!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eladea, bravo lui FILIP UMBLARETUL!!

s-a trezit si Isa mea toata numai veselie , ce fac 3 ore in plus de somn!!! ne pregatim de mers la biserica, sa vedem cata rabdare are piticotul sa stea (relativ) cuminte...

s-aveti o zi buna!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fete,

Oana mii de scuze,am uitat sa iti raspund la intrebarea cu Topfer. Inca bem nr3,trebuie sa trecem in curand la urmatorul. Voi?

Am fost cu Mateo la Derma,are si el ca mine DA,si Carla dar o forma mai usoara. Ne-a dat tratament cu corticosteroizi,plus Atoderm de spalat,si restrictiile alimentare de rigoare. Fete cu DA la bebei, e normal sa se manifeste numai de la varsta asta? ca stiu de la voi ca majoritatea au de la 2-3 luni.
ps> Mateo e rau pe spate de tot.
Si mi-a tot explicat dr urmarile dermatitelor netratate in timp,pot duce la croinicizari de boli,gen astm bronsic etc... si m-am speriat

Am vazut-o pe bolnduta noastra tunsa!dulce foc!

Ramo dar ce ati mai tras si voi,mai bine zis tu.Pupam pitica brunetica!!!

edit>am corectat greselile

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mandrele mele inca dorm. Bea nici pt lapte nu s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Off fetelor am avut o noapte "naspa".Nu i-a coborat febra deloc sub 38.5 desi a alternat la 6 ore antitermicele.Am aajuns la dr de dimineata si mi-a zis ca are faringo-amigdalita si deja se intindea spre urechi(cica a baut/mancat ceva rece-dar eu nu tin minte sa-i fi dat ceva cat de cat rece ).Stiindu-i istoricul si ca la ea avanseaza f repede chestia cu gatul,mi-a propus antibiotic 3 zile,plus homeopate(tonsilotren-pt gat si luffa-pt nas in caz de secretii) si enterolactis.
Sper sa fie bine ca inca nu i-a scazut febra.La dr cand am ajuns trecusera deja 4 ore de cand ii dadusem nurofen si tot avea 38.7 si i-a mai dat panadol dr.
Problema e ca se suprapune si cu eruptia dentara (masele de jos si caninii de sus) si ea de obicei la dintii de jos face febra.Plus ca a avut azi 1 scaun moale(nu apos ci doar mai moale).

Rodi eu sunt bine merci de intrebare,deja mi se pare ca a trecut o vesnicie de can m-am operat.

Revin...s-a trezit fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eladea, felicitari plimbaretului!

senty, LMA! Cu ce ne servesti azi?

coteasca, cred ca e normal ce ti se intampla, nu tb sa-ti faci probleme. Poate te lamuresc mamicile care au alaptat mai mult timp, dar cred ca o buna perioada de timp dupa ce intarci inca mai curg sanii daca strangi de ei. Dar ce-ti veni sa strangi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, nu vrei sa facem schimb vreo 2 saptamani de copii? ai mei nu dorm mai mult de 7 jumate , doamne fereste! nu au dormit NICIODATA pana la ore din astea imposibile-10-11...
uff..tot ma gandesc la elise biata cum de tot ia atatea antibiotice.
dar pt tuse, mami nu ar tb sa ia. nici pt rosu in gat.
pt gat merg homeogene, homeovox,decasept,vit c. pt tuse aerosoli cu adrenalina, acc la pliculet, ca e mare deja.
stefan d emulte ori tusea de la laringita. atunci faceam aerosoli cu flixotide.bine, stiu ca nici medicamentele astea nu-s o fericire, dar nu slabesc sistemul imunitar (si stomacelul), ca antibioticele.plus ca de regula se fac 3 zile-mai rar 5.
Stefan merge de 2 ani la gradi si a luat antib. cred ca de 3 ori.
te cred ca ti-e groaza, dar incearca sa regandesti un pic tratamentele pt ea. mult succes!

sambata mergem dupa stefan la tara. a fost prapadit ca de obicei, mai mult de 2 secunde n-a vrut sa vb cu mine la telefon. nici cu taica-su.i-a alergat puii soacra-mii, i-a rupt florile, n-a vrut sa se joace frumos cu niciun copil..

luni incepem si noi gradinita. nu i-am mai dat nimic pt imunitate. drept e ca din martie nu am mai avut nicio pb cu niciunul..dar tare mi-i ca s-a cam terminat boieria.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

corina, sincer eu una n-am auzit de lichid maro sa curga din sani, dar mai bine intrebi un ginecolog...

crispro, ufff, pupam si pe cretulinul mic... stiu cum e cu analizele...

rubia, sanatate puiutei...

vazut si pe frumusetile de Robert, Victor si mami sexi si frumaosa, si Andrei cu ochi care ma innebunesc...adorabili!

rodi, ce bine e cu mami acasaaa...

io va invidiez ca ai vostri dorm noaptea...al meu continua sa-mi testeze nervisorii...se trezeste destul de des si doar la san adoarme la loc...daca nu-l bag in seama, si nu-i bag tzatza in gura,se smiorcaie apoi plange intr-una pana se trezeste...nu-i a buna...ce ma fac????

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!

Am vazut si pozici cu delfinasii, Andrei de racusor, Victoras de Katalina, Vlad far' de somn de Crispo, printesica lui michelle, domnisorica Mara, sper ca nu am ratat pe nimeni. Doamne ce au mai crescut delfinasii nostri!!! Uitasem, am vazut-o si pe luptatoatea Bea!
La multi ani inca odata si petrecere frumoasa astazi.
Si din nazdravaniile facute de Bogdan cateva pozici

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata vin si eu la cafea

La multi ani Mariilor !!!

Abia am reusit sa-l culc pe David aseara...era ora 12 toti eram in pat numai el umbla pe jos cauta jucarii a dormit pana la 9 cu trezire la 6 pt

Rody- love is in the air la voi tare imi place cum povestesti

Enik- ce frumosi sunteti nu v-am vazut demult

Crispo- ma bucur ca esti mai bine Vladutz cel cuminte la analize

Ochidutz- offf ce a mai tras mititica...azi cum e ?multa sanatate

Eladea- bravo pt primii pasi

Oana- vacanta placuta

fug la catarator...iar e urcat pe scaun in picioare

Mergi la inceput