Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, le-a lasat casa de vreo 5 ani, timp in care tot probleme a avut cu ei . de fapt, au nu stiu ce contract in care se obliga s-o intretina pe toata durata vietii ei (medicamente, mancare, altele), stau in casa ei, si-au mai facut ei o camera separat... dar ea saraca nu a vazut niciodata copia actului care trebuia sa fie la ea, nici nu aprinde becul in casa ca nu o lasa (desi tot ea le plateste integral si curentul, si gazul), ii iau si banii de pensie, nici macar buletinul de identitate nu au vrut sa i-l mai dea . inainte sa vina o matusa din Bucuresti si alta de langa Bistrita sa o ia de acolo, a amenintat-o varu-mio ca o sa aiba de-a face cu el mai tarziu de-o sa-i para rau ca s-a plans cuiva!! si nevasta-sa a zis ca da foc la casa cu bunica inauntru . tata a zis ca probabil vor face plangere la politia de acolo sa ceara actele si sa rezilieze intelegerea ce era intre ei (nu ma pricep in domeniu, habar n-am cum se numesc astea). cel mai tare ma doare ca a muncit saraca toata viata la casa aia si la pamant, a crescut 8 copii si 2 nepoti cat de bine a putut (bunicul a murit acum 39 de ani), si-a ingropat 3 copii si acum e singura, aruncata in drum ca ultimul caine!! iar mama saraca e aici la mine si doar la telefon ce se mai aud, mi-e asa de teama sa ma gandesc la consecinte, si asa sanatatea ii era subreda bunicii la 85 de ani... offf, e peste puterea mea de intelegere!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, cred ca ai tras o spaimaaa!! dar, inafara de asta, Raul e o dulceata de copil, ce fain danseaza el si cat ii place caruciorul Larisei!

Isa e din ce in ce mai rasfatata!! se stramba la noi, daca vine cineva catre ea cand e cu mine, incepe sa-si increteasca nasucul si da din maini strigand "na na", nu cumva s-o ia cineva! incepe sa faca tot ce stie (offf offf cu mainile in cap si leganandu-se, bravo, creste mare-mare, trimite pupici, isi acopera ochii, ne arata nasusul) doar pentru a primi laude si aplauze, ne ia de mana si ne duce sa-i dam/facem ceva, multe care nu-mi vin in minte acum. plus ca daca nu ii convine ceva mai si musca , bine -nu tare, dar ideea e de intentie!!

azi am facut muuulteeee borcane cu zacusca, ioii ce buna a iesit!!

nu mai stiu ce vroiam sa zic, inca e haos in capul meu, asa ca va pup de noapte buna!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

va invit la o si biscuiti din ai lui Andrei sunt de oameni mari, nu de pitici

cum piticul mi-a facut bucuria sa se trezeasca doar la 6.15 pentru laptic, nu mai am somn. bine, a mai plans o data azi noapte, dar l-am linistit doar, fara laptic sa vedem daca doarme ca zilele trecute pana la 8...tre sa fie liniste in casa pentru asta

PAULA off, ce sperieturi mai tragi tu cu Raul.dar el stie sa se dea jos cu spatele? dansatorul catzarator

RODI sa treaca supararea

CRIS cum mai sunteti? cum ati dormit?

Oana ce face Larisa? cum mai e?

Rubia nici Andrei nu doarme invelit, decat atunci cand e chiar racoare in camera, ca la Sighisoara dar daca ii pui pijamale cu pantalonasi lungi? sau e si mai frig?

TINA inca nu ii dau nimic lui Andrei, astept sa vina pediatra sa il vada, sa facem si noi vaccinul de un an, infarixul si atunci mai vedem ce si cum. banuiesc ca in toamna o sa ne dea ceva

oricum din octombrie noi, parintii,o sa luam cred iar imunofort, cate o pastila pe zi, ca noi intram mai mult in contact cu lumea racita, la serviciu, pe metrou, asa ca trebuie sa ne protejam noi in primul rand.

Maurice multumim de sfaturi

chiar acum 2 seri, eu atipisem, andrei nu voia sa doarma si arunca cu jucarii in mine i-am tot explicat eu ca mami doarme, daca vrea sa se joace sa mearga la tati, el nimic si nimic, pana cand am inceput sa ii aratam ca doare daca arunca cu masinuta, ca face buba lu mami si ca masinuta e ca sa faca brrr brrr cu ea nu m-am gandit atunci la asta, ca vrea sa imi comunice ca ar fi cazul sa ma scol dar normal ca dupa aia a incetat, ca doar ma trezisem sa ii explic cum e cu masinuta asta

acum cand mergem afara, daca tati impinge carutul, andrei o tine pe mami de mana sau vrea sa batem palma

si daca tot am scris pentru toata ziua ieri i-a facut bona paste cu pui, un ou si suc de rosii (bio, de la bunica) a papat piticul meu

si i-am mai dat de la Covalact branzica de aia cu smantana, pe verde, moooaaammmaa ce ii mai place si goala ar manca-o

azi avem in meniu rosie, cu cascaval, ou fiert si painica si iaurt

voiam sa va zic ca eu ii dau pana la 4-5 oua pe saptamana(cand am proaspete de la soacra) , adica ii mai pun in mancare, gen paste, sau cu legume...am si saptamani cand mananca doar un ou sau doua...din ce am inteles, doar in RO e interdictia asta la mancat doar un ou-doua pe saptamana...o sa mai citesc despre asta...

v-am pupat, o sambata excelenta

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Rody, nasol cu bunica.. Nici a mea nu e departe de un deznodamant de genul asta. Locuieste cu unchiul meu (fiul ei) si se isca niste scandaluri pe-acolo.. Sper sa fie totul bine cu bunica ta si ultimele zile sa si le tina in liniste!

Paula, ce fain danseaza Raul!!De vazut cum plimba carutul l-am vazut deja. Al meu nu se arunca in cap, dar cade cu el pe unde apuca.. Nu ma linisteste deloc.
L-as duce la Dan Negru, la 'Castigi in 60 de secunde'. Aproape ca m-as risca la un pariu serios cu numarul de bubuieli pe care reuseste sa le ia intr-un minut .
De ex, in bucatarie, vine val vartej, da cu capul de masa, se apuca de plans, face 2 pasi in spate, face 2 pasi si mai da si cu capul de calorifer, dup-aia se lasa in 4 labe sa planga si mai ia si o mufa de podea (gresie) .
Pleaca si ultima farama de zen din mine cand o iau asa de dimineata, dup-aia mai si urla fara motiv. Uneori il mai cert si eu dupa ce se loveste.. E greu sa-mi pastrez mintile intregi in atatea urlete .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

L-as duce la Dan Negru, la 'Castigi in 60 de secunde'. Aproape ca m-as risca la un pariu serios cu numarul de bubuieli pe care reuseste sa le ia intr-un minut .
De ex, in bucatarie, vine val vartej, da cu capul de masa, se apuca de plans, face 2 pasi in spate, face 2 pasi si mai da si cu capul de calorifer, dup-aia se lasa in 4 labe sa planga si mai ia si o mufa de podea (gresie) .
Pleaca si ultima farama de zen din mine cand o iau asa de dimineata, dup-aia mai si urla fara motiv. Uneori il mai cert si eu dupa ce se loveste.. E greu sa-mi pastrez mintile intregi in atatea urlete .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+
[/quote]

neata!!!
Bumble din descrierea ta parca-l vad pe Andrei al meu. Nu stiu cum reuseste frate da numai cu capul da de tot ce ii sta in cale si e plin de julituri mai mult sau mai putin vizibile. Faza tare e ca nu plange decat daca se loveste mai serios. Nu de putine ori am observat dupa un timp ca are o pata rosie si il intreb ce are acolo si el raspunde "ote ote" adica "uite uite"

Mergi la inceput