Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu nu mi-am pierdut optimismul dar cred ca ma injura cristina daca ma mai aude o data ca zic " o sa fie bine".
Cat despre acte, rodi, eu mi le-am pierdut de multe ori. Le-am si recuperat dar dupa ce le refacusem si tot timpul am zis " eh poate de data asta ies mai bine in poza". Permisul si acum il am pe numele de domnisoara.

Cristina, da-o incolo de masina ca se repara. Bine ca nu ati patit nimic, dar data viitoare cand esti asa obosita nu mai pleca cu masina. Nu de alta da ne esti draga

Fetelor cu copii bolnaviori le urez multa sanatate si rabdare.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Cristina acelasi sfat ca si fetele ,nu mai urca la volan cand esti asa obosita.

denisa daca iti zic ca al meu sot si acum face asa,adica :se ridica in fund si doarme asa pe marginea patului,pana il pun eu la loc,vb mult in somn,rade(cateodata ma amuza,alteori ma enerveaza),se ridica sa plece din camera si daca il strig se trezeste si isi da seama si se culca la loc......bine ca nu iese din casa(de multe ori l-am gasit pe sofa in living),daca iesea atunci era problema ca trebuie sa ma duc dupa el...

fata a scapat de febra si i-am descoperit o masea sus pe dr(a doua masea),mai are 2 jos umflate rau si una sus + 2 canini sus gata sa plesneasca...off...ce durere simte ea saracuta la asa o explozie dentara.
Tind sa cred totusi ca amigdalele umflate sunt de la vreun virus ca si eu am aceleasi simptome acum:gat incarcat+febra. si n-am baut nimic rece.Parca as manca niste inghetata acum(Cui pe cui se scoate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Crissy, crispro, multumesc
Ochidut, pai inseamna ca dupa ce se face Larisa bine iesiti in IOR?

Despre sfaturi psiholog:
- nu pedepse; daca un copilas se incapataneaza sa vrea un lucru, si face ca toate visele ca vrea acel lucru, este semn bun, adica e un bun negociator, nu se lasa dus cu vorba. El vrea ceva si riposteaza daca nu i-l dai. Asta nu inseamna sa ii dai ce nu e voie. Aici intervine capacitatea parintelui de a fi un bun negociator. Adica, sa-i ofere altceva de facut astfel incat sa uite de lucrul interzis.
De exp, Sarei ii place mult sa urce/coboare scarile, care nu au contratrepte si nu vreau s-o las acolo. Ea se incordeaza daca vreau s-o iau de acolo. Atunci ii zic: "uite, o sa vina timpul cand o sa urci si o sa cobori singura scarile astea de cate ori vei vrea, dar pana atunci hai sa facem altceva, sa scoti carligele de la locul lor."
Noi adultii ne-am pierdut, mare parte din noi, capacitatea de a negocia, daca cineva ne spune "nu se poate domnule asta", ne resemnam si acceptam. Copiii sunt puternici, insista, si asta e un lucru bun.
Nu trebuie pedepsiti pentru ca insista, trebuie sa fim noi mai creativi in a le da altceva captivant de facut.

- altceva: am intrebat ce-i de facut, caci Sara a inceput sa arunce cu jucarii in noi, in joaca. Deja nu mai e de ras, pt ca are forta si doare. Cand copiii fac astfel de gesturi, inseamna ca vor sa comunice. Le spunem "ma bucur ca vrei sa comunici cu mine, dar cand ne jucam impreuna vreau sa ne jucam frumos, dar cand tu arunci bila in mine ma doare, uite vezi, bila e tare" si o atingi un pic cu bila dar fara s-o doara.

- bataia, in opinia acestei psis, este nepermisa, nici macar in gluma, nici macar amenintat ca-i dat bataita. Bataia atrage frica, iar unde e frica nu mai ramane loc de iubire.

Mami de Sara Maria 04.08.2010
Total de acord.
acum sunt mici de pedepse.acum e nevoie doar de dragoste neconditionata !

RODICA,imi pare rau de portofel,si de bunica.Dar casa i-a trecut-o verisorului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

In seara asta, m-am speriat rau de tot. Cautam ceva prin dulap, Raul se invartea pe langa mine, nici nu mi-am dat seama cand s-a urcat in pat, l-am auzit ca chiuie, in sec urmatoare era in picioare si efectiv s-a aruncat in cap de pe pat. Noroc ca dulapul e la 2 pasi de pat. Nu stiu cum l-am prins, era cu capul in jos. Inca mai tremur, ca ma gandesc ca daca nu eram langa el, tot s-ar fi zdrobit . Cum pot fi asa inconstienti, inca si-a luat viteza cand s-a aruncat de pe pat...Chiar nu-l las nici o clipa nesupravegheat, dar nici nu pot sta cu ochii doar pe el. Nu ies din camera si sa-l las singur acolo, peste tot , si la WC il iau cu mine. Si tot se pot intampla nenorociri!!! Ce ma fac eu cu copilul asta?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Sa vi-l arat si pe www.youtube.com/watch?v=LCb1Krkvbyg" target="_blank">dansatorul meu.
Danseaza doar pe melodiile de la cutiuta muzicala. O sa fie jale cand va creste si isi va da seama ca in cluburi nu se canta pu, pu, pu si motanei, melci si alte animalute

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Si www.youtube.com/watch?v=XQXQ150hVKI" target="_blank">videoclip cum plimba el caruciorul de jucarie al Larisei, la Moeciu.
Eu am videoclipuri de la Moeciu...unde le pun sa le puteti lua si voi?

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Crispro, bine ca nu ati patit nimicNu mai pleca la volan cand esti obosita....hai ca mai e putin si-ti vine mami

Racusor, ii dai ceva pt imunitate delfinasului sef? As vrea sa-i dau si eu ceva lui R dar nu stiu ce?! tot pe imunobaby sa merg?

Voi fetelor le dati ceva de imunitate delfinasilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Paula este bestial Raul.

Si ca sa ma coving ca legile lui Murphy se aplica :fata a inceput sa tuseasca rau acum in somn(nu reusesc s-o conving sa doarma invelita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sa vi-l arat si pe www.youtube.com/watch?v=LCb1Krkvbyg" target="_blank">dansatorul meu.
Danseaza doar pe melodiile de la cutiuta muzicala. O sa fie jale cand va creste si isi va da seama ca in cluburi nu se canta pu, pu, pu si motanei, melci si alte animalute

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

asa danzeaza si David si cum vb e tare scump Raul si are o fata de nazdravan tot o sa faca sarituri asta e inceputul...eu am problema cu David ca se urca pe tot ce gaseste si se catara sa ajunga sus trebuie sa-l filmez si eu..s-a urcat si pe masa la pc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Paula,ce scump e,si ce mare mi se pare !!!!! dansatorul cotzait (asa ii zic si lui Miguel,cotzaitul ,cand danseaza ei asa pe loc)
Si ce vorbesteeee!!!
tare mare mi se pare,sa stii! si privirea pare de copilas mai mare,nu de bebe.de inteligent!

Mergi la inceput