Imi traduce si mie cineva o fraza in italiana?
Raspunsuri - Pagina 2
Letitia1 spune:
A, scuze, eu am crezut ca dicirstea a vorbit serios, ca eu nu mai stiu valoarea leilor. Da, 100 pounds e mult oriunde si acum ca am vazut poza, le stiu, le-am vazut si pe aici si imi plac acele triciclete. Sper sa te ajute cineva si sa rezolvi.
adriuta spune:
Eu dupa alea 2 saptamani... de asteptare ti-as sugera sa cauti un atelier bun de mecanica...din aia care repara biciclete sau si automecanica si sa ti-o faca. Sa nu crezi ca aia n-au raspuns ca nu vorbesc engleza....come onnn...
Sincer parerea mea nu o sa te coste o avere, in 2 zile e reparata si copilul o foloseste. Iti pierzi energia si timpul.
Fetelor care stiti un nene ce repara biciclete sau un mecanic bun...ajutati-o.
Hai ca e aproape mijlocul lui septembrie
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriuta Eu dupa alea 2 saptamani... de asteptare ti-as sugera sa cauti un atelier bun de mecanica...din aia care repara biciclete sau si automecanica si sa ti-o faca. Sa nu crezi ca aia n-au raspuns ca nu vorbesc engleza....come onnn... Sincer parerea mea nu o sa te coste o avere, in 2 zile e reparata si copilul o foloseste. Iti pierzi energia si timpul. Fetelor care stiti un nene ce repara biciclete sau un mecanic bun...ajutati-o. Hai ca e aproape mijlocul lui septembrie |
Baa mi-am pierdut energia si timpul cautand zeci de ateliere, nu unul. Daca te uiti la model vezi si de ce nu s-a bagat nici unul sa o faca, nici macar la strung. Are un profil anume si e turnat cu totul.
Mi-au spus ca trebuie piesa de la producator si imi este montata fara probleme.
Am aflat si care e motivul pentru care nu am primit raspuns la solicitarea in engleza....nu am bifat si casuta in care spuneam ca sunt de acord sa imi fie folosite datele personale pentru primirea de oferte si promotionale.
Acum, la varianta in italiana (multumesc fetelor pentru ajutor), am bifat si casuta aceea. Am primit mesajul de inregistrare al cererii in cursul zilei, iar acum am primit si raspunsul...imi vor trimite cadrul axului, impreuna cu instructiunile de montare.
Nu mi-au spus care sunt costurile transportului...dar sper sa nu fie cine stie ce.
Si mi-au raspuns in engleza
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
adriuta spune:
Bravo
Sincer ma bucur din tot sufletul ca ai rezolvat si ca cel mic o sa aiba bici. Incercam si eu sa te ajut dar vad ca tu saraca incercasesi tot inclusiv varianta nea strungaru'. Tipicari italienii astia dar bine ca sunt saritori la nevoie si corecti. Bicicleala placuta!
dicirstea spune:
I-am intrebat de ce nu au service asigurat in Ro....cica nu au nevoie, pentru ca ei verifica fiecare piesa montata si nu li s-a intamplat asa ceva, dar pe de alta parte mi-au trimis un document cu descrierea detaliata, pas cu pas, si cu poze la fiecare miscare, pentru schimbarea piesei..
Nu prea cred ca aveau timp sa faca documentul asta in 2 zile, special pentru mine....imi pare ca e o problema cu care s-au mai confruntat.
Asta ca sa vedeti pe ce dati 700 lei, cred ca mut subiectul la "evaluari", si ii schimb titlul, sa se gandeasca lumea de 2 ori inainte sa scoata atatia bani din buzunar.
Am mai luat o plasa cu o tricicleta Smoby, www.vreaulareclama mascata//avertizare/Triciclete/Tricicleta_ghidaj_Smoby_BE_FUN_COMFORT_3_in_1_-_Blue/id-c54d40dd4590384e109137055437b1a6.html" target="_blank">asta, ca i s-a rupt manerul de a cazut Theodor si s-a dat peste cap, dar de la Italtrike chiar aveam pretentii.
Abia astept sa vad si cat de repede trimit piesa
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare