Imi traduce si mie cineva o fraza in italiana?

Imi traduce si mie cineva o fraza in italiana? | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Am si eu o rugaminte....

Am cumparat o tricicleta www.italtrike.it/prodotti_dettaglio.ctr?idcat=4&idprod=19&pagina=1" target="_blank">OKO de la Italtrike dintr-un Miniblu,acum 2 ani, a fost modesta suma de 500 lei. In primul an de folosinta, impinsa de maner, s-a stricat ceva la ea si a fost reparata la un magazin Miniblu.
Nu a mai fost folosita pentru ca mergea foarte greu si Matei refuza sa mearga pe ea, am luat apo trotineta si nici nu a mai vrut sa auda de ea.

Acum am incercat sa o folosim, tot impinsa, la cel mic, si sotul a incercat sa vada de ce merge greu...a avut surpirza sa constate ca axul care uneste rotile din spate e rupt, dar e rupt pentru ca lantul care invarte roile dintate a fost montat gresit si a frecat axul, rupandu-l.

Nu mai conteaza ca a fost montata gresit de cei de la Miniblu, vrem sa o reparam sa o folosim pentru cel mic. Am vrut sa platim reparatia ei.

Cei de la Miniblu refuza treaba asta, nu vor sa ne spuna cine le face service-ul lor, cica e un angajat al lor si lucreaza numai pentru ce e in garantie, restul nu ii intereseaza.

Am fost la alte centre de reparatii si peste tot ni s-a spus ca ne trebuie o piesa de pe ax, care tine roata care invarte lantul, si care nu se poate face, nu se gaseste de cumparat, trebuie luata de la producator.

am scris pe site-ul Italtrike.it folosind formularul de contact al lor si am scris in engleza, dar timpde 2 saptamani nu am primit nici macar un raspuns de inregistrare.

ma poate ajuta cineva sa imi traduca in italiana o solicitare catre ei sa imi trimita piesa necesara sau sa imi spuna daca au service autorizat sau reprezentanta aici?

Sorry pentru polologhie, dar am vrut sa explic situatia....ca sunt supernervoasa pe nesimtirea celor de la Miniblu, mai ales ca au avut nerusinarea sa imi spuna ca importatorul bicicletelor ar fi 'Imaginarium" si sa ma trimita la ei.
Bineinteles ca Imaginarium s-a crucit cu 10 maini si au spus ca ei au modelele lor si nimic altceva.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

care fraza, ca te ajut eu

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

care fraza, ca te ajut eu

Sar'na, trimit mail (cred ca-l am)

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

daca nu ai rezolvat, trimite pe PM ce ai de tradus.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

N-ar fi mai simplu sa cumperi o tricicleta noua? Si asa ai zis ca n-ai dat multi bani pe ea! Stii cum e, cit dai atita face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

N-ar fi mai simplu sa cumperi o tricicleta noua? Si asa ai zis ca n-ai dat multi bani pe ea! Stii cum e, cit dai atita face.

Letitia, dicirstea a glumit... 500 ron (100 de pounds) e cam mult ptr o tricicleta

R

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Letitia, dicirstea a glumit... 500 ron (100 de pounds) e cam mult ptr o tricicleta

R

Au, cred ca Letitia a glumit, 500 lei mi se pare mult si acum si acum 2 ani, cred ca a fost si cateva sute si am luat-o de la Kidex. Acum e peste 700 lei una din asta.

www.nichiduta.ro/detalii-produs-2501/tricicleta-oko/" target="_blank">Cam asa arata

Edit ca sa va intreb acum...nu stiu cum sa explic, se vede modelul in poza, lantul este protejat de carcasa aceea de plastic, noi am luat-o exact pentru siguranta si asta a fost si buba, ca nu s-a vazut ca nu e fixat bine si freaca axul...nu mai conteaza acum, ideea e sa ma exprim corect, sa identific clar defectul si sa inteleaga oamenii la ce ma refer .

Acum sunt asa nervoasa ca mi se pare ca nu pot fi coerenta, m-am facut si de kko, ca am batut drumul pana in Berceni, la Imaginarium, degeaba.

CAPRA CU 2 IEZI

A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

deci tu vrei sa stii cum se numeste plasticul ala care acopera lantul? Nu stiu daca are vreo denumire anume, dar eu cand nu stiu exact cuvantul, merg pe explicatii. Asa cum am spus ... plasticul (piesa din plastic) care acopera lantul (la plastica/il pezzo in plastica, che copre la catena) .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

deci tu vrei sa stii cum se numeste plasticul ala care acopera lantul? Nu stiu daca are vreo denumire anume, dar eu cand nu stiu exact cuvantul, merg pe explicatii. Asa cum am spus ... plasticul (piesa din plastic) care acopera lantul (la plastica/il pezzo in plastica, che copre la catena) .

Nuu, plasticul ala a mascat faptul ca lantul nu a mai fost pus pe roata dintata ci direct pe axul dintre rotile din spate. De la mers, rotile au frecat lantul (sau invers) adica lantul a taiat axul.
Ideea e ca asa a fost, sau asa am luat-o gata montata, a cui e vina nu mai conteaza ...vreau sa si platesc reparatia, numai sa o folosesc pana vine iarna

CAPRA CU 2 IEZI

A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dici cam asa suna traducerea adaptata :

"O tricicleta imbunatatita.Roti de mari dimensiuni si acoperitoare elastica.Scaunul este captusit.Parasolar cu o structura flexibila si usor de scos,care apara de razele solare.Manerul de impingere este inserat direct in cadru.Siguranta produselor OKO,este conforma cu normele de siguranta europene si americane.Centura de siguranta se prinde in 3 puncte;deasupra parghiei care actioneaza frana pe roata anterioara se afla limitatorul de inclinare a directiei cu 45 grade atat pe partea stanga cat si pe cea dreapata.Toate acestea sunt pentru a va garanta mai multa siguranta."

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Zi-mi exact ce vrei sa-ti traduc, si trimite pe PM eventual daca nu vrei aicea si se rezolva

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput