Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 3
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 xdidi, te astept si pe tine cu bebicul!!!! Ellyshor, beta HCG repetat la 48 de ore iti arata ca bb e in evolutie la momentul la care faci analiza. Dar el poate inceta din evolutie a doua zi (Doamne fereste), or nu poti sa te testezi din 2 in 2 zile. Sau poti, dar deja ar friza nebunia. Parerea mea e ca cel mai bine e sa astepti consultatia la dr, daca cumva dr nu vede embrionul in uter si suspecteaza o extrauterina te va trimite el/ea la beta HCG. Fina mea si-a facut beta HCG trimisa de un dr aiurit care nu vedea sarcina si nu mai avea rabdare sa astepte, si a avut niste emotii f f mari la asteptarea rezultatului, tremura toata iar rezultatul intarzia. |
Da Lavi, tind sa-ti dau dreptate. Nu are niciun rost sa complic lucrurile degeaba si sa mai adaug un plus de stres. Atata timp cat sunt ok, si nu am motive de ingrijorare o sa astept cumintica prima vizita la medic.
Mersi mult!
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, lavi poate luna viitoare bebe sau cine stie cand , azi a inceput spotingul din ce in ce mai abundent deci ori azi ori maine z1, apoi iar stimulare si gata zic ca asta e ultima luna de stimulare pe anu asta , sa vad si dr ce zice , maine ma duc sa fac amh-ul sa ma mai deprim putin si tre sa vb cu dr sa vedem daca putem face si recensamantul sotului , ca am avut o prb s-a oparit sau mai sigur a luat o ciupercuta de la mare si s-a dat cu baneocin unguent acre are antibiotic , i-a facut rau si acum e pe clotrimazol si e ok , dar mi-e sa nu-i fi afectat si jucatorii, ca intra in piele medicamentul, nu? acum daca putem face si spermograma , cred ca trebuie sa-mi fac o programare si psihiterapeut sa ies cu bine, dar la safrsitul lunii plecam intr-o mini vacanta si sper sa ma detasez..... elly liniste , vizualieaza rozzzz!!!!! mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Rozzzzzzzzzzzzzzzz....
Deci pana la urma vine uratenia
Bafta multa la urmatoarea luna de stimulare. Sa fie cea cu noroc!
Despre Baneocin nu stiu in ce masura afecteaza spermograma, dar merita verificat ca sa stati linistiti.
Ce super ca plecati in vacanta...poate va intoarceti mai multi din ea
Te pup dulce!
lavi02 spune:
xdidi, nu cred ca afecteaza Baneocinul, dar nu strica recensamantul, vorba ta. Bafta la AMH si mai ales mini-vacanta placuta si odihnitoare!
Ellyshor fii zen, gandeste pozitiv, nici n-ai de ce sa gandesti altfel cata vreme esti OK; pe 16 mergi la dr? Eu pe 23, am fost ieri si inca nu s-a vazut nimic.
floretronela spune:
Sorelinaaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiiiii!!!!!! DOamne ca de cand astept vestea asta!!!! TE PUP!!!
Fetelor mult succes sa reusiti!
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui lavi02 Ellyshor fii zen, gandeste pozitiv, nici n-ai de ce sa gandesti altfel cata vreme esti OK; pe 16 mergi la dr? Eu pe 23, am fost ieri si inca nu s-a vazut nimic. |
Te pup, iubito! Eu o sa merg pe 16, da. Dar o sa o sun luni pe dr, sa vedem daca poate sa ma vada mai devreme
In cate saptamani esti tu?
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui floretronela Sorelinaaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiiiii!!!!!! DOamne ca de cand astept vestea asta!!!! TE PUP!!! Fetelor mult succes sa reusiti! Mami Carmen si bebe Serban Mihai |
Carmencita voiam sa va fac surpriza, dar pana la urma surpriza mi-ati facut-o voi
Iti multumesc din suflet, stiu ca te bucuri din toata inima. Incerc sa stau calma pana ajung la medic. Ma rog sa fie totul ok, ca eu si cu endometrioza, si cu o trompa infundata...
In fine, Dumnezeu va fi alaturi de mine si de aici incolo, daca m-a binecuvantat cu minunea asta.
lavi02 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellyshor
Te pup, iubito! Eu o sa merg pe 16, da. Dar o sa o sun luni pe dr, sa vedem daca poate sa ma vada mai devreme In cate saptamani esti tu? Elly, 5s! Succes! Babyboom...vino la mami...acum |
Ellyshor spune:
Am inteles, pai e cam devreme, de aia nu cred ca s-a vazut. Noi astazi am facut 6 saptamani Doamne ajuta si de aici incolo
Va pup fetelor! Sa ne ajute Dumnezeu la toate!
xdidi spune:
elly mai ai inca 34 spor sa le duci cu bine....
feletelor am o dilema , mie mi s-a oprit ciclu, n-am avut dureri deloc, a curs o seara rosu si ffff putin ma descurcam si cu protej-slip, apoi o zi intreaga a cusr putin negru si vascos cu cheaguri(ca niste pielite destul de mari) si ieri pana dupa pranz a curs tot asa cantitate mica apoi s-a facut rozaliu...scuze de descriere, dar zic ca nu e normal, o prietena m-a speriat si mi-a zis sa nu fi pierdut o sarcina, azi am facut beta si abia maine imi dau rsp dupa ora 3...sunt cam aiurita, nu vreau sa cred nimic, sau sa-mi iamginez chestii, dar ciclu asta a fost tare ciudat, eu am minim 5 zile si curge ca la popota ....
deci sunt in a doua luna de stimulare si am luat pana la sangerare utrogestan 200mg pe zi sa fie asta de vina????????
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui xdidi elly mai ai inca 34 spor sa le duci cu bine.... feletelor am o dilema , mie mi s-a oprit ciclu, n-am avut dureri deloc, a curs o seara rosu si ffff putin ma descurcam si cu protej-slip, apoi o zi intreaga a cusr putin negru si vascos cu cheaguri(ca niste pielite destul de mari) si ieri pana dupa pranz a curs tot asa cantitate mica apoi s-a facut rozaliu...scuze de descriere, dar zic ca nu e normal, o prietena m-a speriat si mi-a zis sa nu fi pierdut o sarcina, azi am facut beta si abia maine imi dau rsp dupa ora 3...sunt cam aiurita, nu vreau sa cred nimic, sau sa-mi iamginez chestii, dar ciclu asta a fost tare ciudat, eu am minim 5 zile si curge ca la popota .... deci sunt in a doua luna de stimulare si am luat pana la sangerare utrogestan 200mg pe zi sa fie asta de vina???????? mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Didishor, e f posibil sa fie de la stimulare. Am mai auzit chestia asta. Beta nu cred ca are cum sa-ti iasa pozitiv nici daca a fost sarcina, pentru ca e hormon de sarcina secretat de acea placenta rudimentara(saculetul gestional), or daca ala s-a eliminat, nu are cum sa-ti mai iasa in sange. Bine, e posibil sa mai ramana o cantitate mica, dar mai mare decat normal, si sa-ti dai seama dupa asta. Sa ne spui cum a iesit.
Te pup dulce! Somnic usor!