Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io-s la birou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

David nu vrea nici sa manance, nici sa doarma

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tot alergand pe net despre educatie si invatamant, gradinite, scoli, etc...am gasit ceva...ce rezolva tot http://enjoyinghomeschooling.wordpress.com/about/

Ce ziceti?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

V-am povestit de doamna care-mi face curatenie, de care nu sunt foarte incantata...a zis ca se pricepe si la gatit si astazi am rugat-o sa-mi faca o ciorba. Mi-a facut o ciorba... Doua portii am mancat Cred ca o trec pe gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tot alergand pe net despre educatie si invatamant, gradinite, scoli, etc...am gasit ceva...ce rezolva tot http://enjoyinghomeschooling.wordpress.com/about/

Ce ziceti?

Poze Raru
Poze noi

Salutare!

Pe mine nu ma incanta ideea, desi sunt in tema cu ce presupune. Scoala inseamna si socializare, integrare in colectivitate, placerea de a fi impreuna, iar astea sunt greu de realizat prin homeschooling. Nu stiu daca dorinta mea de a-i oferi copilului meu o anume educatie ar justifica gestul de a-i rapi aceste "componente" foarte importante in dezvoltarea lui.

Mergi la inceput

Citat:

Ce ziceti?

Poze Raru
Poze noi

Foarte buna ideea, insa eu cred ca un copil normal nu are nevoie de asa ceva. Cel mai bine se dezvolta daca interactioneaza si cu alti oameni, alti copii. Genul acesta de scoala te cam izoleaza. Nu stiu de ce as opta pentru asa ceva. Educatia ce o primeste in scoala si experienta de viata nu se compara cu cea de-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gina, ce-a crescut Calin!!! Arata mult mai mare si mai matur decat Andrei. Cat despre ajunsul la un metru, pai asta-i motiv de sarbatoare!

Eu mai obisnuiec sa-i spun lui Andrei "mai, juma' de metru".Ce ma fac cand are un metru?!

Olga, vezi, ascundea tanti alte calitati

Eu am fost la consiliul profesoral, am completat o parte din catalog, am scris un discurs pentru cineva...of! am inceput serviciul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
[
Eu am fost la consiliul profesoral, am completat o parte din catalog, am scris un discurs pentru cineva...of! am inceput serviciul!

Of, of...

Apropos, pe ce data incepe scoala? caci Chitubusul meu nu ajunge decat pe 13 acasa. O asteptam cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Ce ziceti?

Poze Raru
Poze noi

partial rezolva...mie nu mi-ar fi placut sa nu merg la scoala...mie mi-a placut mult la scoala.

la scoala iti faci prieteni noi (si la gradi la fel), iti dezvlti abilitatile de a vorbi in public (stiati ca a doua cea mai mare frica a oamenilor este frica de vorbit in public?)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Noi am tras chiulul azi. De dimineata ne-am trezit in vaiete "au burtica!" si a vomitat in olita. Saracul a invatat lectia, cand ii vine sa dea la rate se duce si varsa in olita Suspectam prajitura lu' buni de ieri, era f f dulce.Am mancat si eu si Marius si toti 3 suntem cam intorsi cu fundu-n sus. Amu' ne uitam la Cartea junglei.

FLORIC io as fi in stare sa optez pt homeschooling, dar asta daca as avea cateva hectare de ferma si ne-am permite sa ne plimbam prin lume, am avea grija de animalute, ne-am juca de-a gradina... Dar asa, sa il tin intr-un apartament de bloc ca sa ne conversam in latina, zau nu cred ca l-ar ajuta cu ceva.

Daca va zic ce scoruri sunt in urbea Ilncai... Nu inteleg de ce in Maramu' se poate pe bani putini si aici nu.

GINA eu zic sa te mai gandesti la un aspect. Chiar daca i-ar placea germana, esti sigura ca vrei sa il aduci de la varsta asta intr-un mediu concurential?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput