Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***
Raspunsuri - Pagina 24
olishka spune:
Gige nu te panica
ce motive de ingrijorare ai tu? Acum ca am dat noi peste cateva specimene, nu inseamna ca toate gradinitele sunt naspa. Eu cred ca o gradinita este foarte buna pentru dezvoltarea copilului, numai sa fie gradinita buna, unde sa mearga el cu placere. E normal sa planga la inceput, dar daca nu plange si in timpul zilei inseamna ca este ok si ii place
Hai frumtea sus!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gige nu te panica ce motive de ingrijorare ai tu? Acum ca am dat noi peste cateva specimene, nu inseamna ca toate gradinitele sunt naspa. Eu cred ca o gradinita este foarte buna pentru dezvoltarea copilului, numai sa fie gradinita buna, unde sa mearga el cu placere. E normal sa planga la inceput, dar daca nu plange si in timpul zilei inseamna ca este ok si ii place Hai frumtea sus!!!Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
Imediat ce placam nu mai plange...si am mai sunat si il ajuzeam jucandu-se...si seara il gasim vesel si nu e plans...ceea ce cred ca e ok...
Am mai venit si "neanuntati"...si totul parea ok.
Cu mancarea am dubii, in sensul ca nu cred ca e suficienta pentru Guliverul meu
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gina2008 spune:
Noi gasisem una, nu-i dau numele da' cica e in primele trei, unde au avut intrati la liceul german 29 din 33 de copii. Stii cat era scorul? 1800 ron fara masa! Cu masa ajungeam la 2200 si gustarea de la ora 10 trebuia sa o aducem noi! Profita ca nesimtitii pentru ca sunt putine. Gradinita asta unde a mers (caci anul asta a terminat si a dat si admiterea la liceul german) baiatul nasilor, de care iti povesteam, costa anul asta 2500! Mi se paaaareee... Pai ii pun un meditator bun si nu ajung la atat.
In fine, gradinita asta unde suntem pe lista de asteptare era 1400 ron, cu grad de promovabilitate la liceul german bun (nu exceptional ca la aialalti, dar bun) dar atmosfera buna, mancare sanatoasa, mediu placut, educatoare dragute, directoare faina!
Pai fetita aia de care zici tu e clar ca nu s-a ocupat nimeni de ea. Poate doar maica-sa sa o puna la curent cu ultimele sclipiciuri in tendinte!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Imediat ce placam nu mai plange...si am mai sunat si il ajuzeam jucandu-se...si seara il gasim vesel si nu e plans...ceea ce cred ca e ok... Am mai venit si "neanuntati"...si totul parea ok. Cu mancarea am dubii, in sensul ca nu cred ca e suficienta pentru Guliverul meu _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Da ai vorbit cu ei? Ai putea sa-i rogi sa-ti dea un raport. Ti-a zis Victor ca i-a fost foame sau ceva? Si eu il iau pe David flamand acasa, dar asta pt ca au gustarea pe la 4 si normal ca i se face foame. Dar mie mi se pare ok sa vaina acasa sa mancam impreuna.

si
16+
gigelica20 spune:
Imi pare asa rau ca nu ne vede maine...

Cred ca in acest caz ne ducem la Ferma, in Pantelimon.
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Imi pare asa rau ca nu ne vede maine... ![]() ![]() ![]() Cred ca in acest caz ne ducem la Ferma, in Pantelimon. _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Da si mie....si chiar nu avem cum...O sa va distrati la ferma. Sper doar sa aveti vreme frumoasa

si
16+
Floric spune:
mai, mama...dar vorbiti despre anii in care s-au infiintat gradinitele (desi ar fi cam vechi) sau de pret/luna?????
In ce lume traim...cati dintre bucuresteni au salarii de 60/100 mil pe luna sa is permita excentrisme d-astea...Cred totusi ca s-a mers mult prea departe cu afacerile pentur copii. Stii ca, in general, parintii fac orice pt copiii lor, uneori fara sa se uite la bani...dar nici chiar asa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gina2008 spune:
FLORICULE din pacate preturile sunt pe luna. Iar pe langa banii astia mai pune, evident, un medic, o farmacie, o hainuta, o jucarie... Ma intreb cum isi permit unii sa creasca doi copii...
Acum cand vom incepe cu gradinita, probabil ca voi micsora bugetul pentru altele. Nu vor mai fi jucarii fara numar, fara numar... 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
olishka spune:
Unde sunteti fetelor?
Eu astept sa se faca ciorba, sa hranesc copilul si sa-l culc. Poate trag si eu un pui de somn, caci m-a trezit cam devreme David astazi.
Ina cum se mai simte Ian?
si
16+