Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si acum neata !!!

Gina, faine pozele , ce a mai crescut Calin !! si tu arati tare bine, imi place cum iti sra parul, ti-ai schimbat freza ?!!

Anaan, asa mi se pare si mie ca ar trebui sa se intample lucrurile intr-o gradinita, adica targetul sa fie inveselirea si consolarea noilor pici, de aceea ziceam ca nu mi se pare normal sa mearga Ina ca mama si sa le zica ce sa faca ! lucrurile astea trebuie sa vina natural zic eu, doar sunt educatoare !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

MONICA a fost o incercare de a-mi schimba freza. Ma bantuia de multi ani ideea de a-mi increti parul. Insa dupa nici o luna s-a dus cretul. Ceea ce e in poze e mai mult o matura. Dupa ce m-am intors, m-am tuns. Tot mai e un pic de cret, dar se va duce el...
Calin a crescut si m-am mirat si eu aseara cand l-am masurat. Are 1 metru! O sa-l masor din nou in seara asta ca parca nu-mi vine a crede... De cantarit ultima oara, acum vreo 3 saptamani avea 13,8 kg. Da' sigur a mai pus un pic pe el. Ca atunci era imediat dupa operatie.
Asta cu 1 metru fix imi da motiv de sarbatorire!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Aris cam nasoala si la voi experienta cu gradinita, dar bine ca pana la urma ti-ai dat seama ce este mai bine pentru Vitamina. Eu ma mir cum de mai au copii genul acesta de gradinite La noi nu pot sa zic ca fost cineva care l-a suparat pe David, dar voi aveti noroc si de faptul ca Luca vorbeste. David nu imi zice nimic din ce se intampla, caci inca nu stie sa lege cuvinte intr-o propozitie. Oricum eu n-am avut de la inceput un feeling bun legat de gradinita si pe parcurs m-au enervat cu cateva chestii. Camerele cu greu au mers si la noi, pana la urma au mers dar nu prea iti dai seama mare lucru de-acolo, sunt cam de proasta calitate; mi s-a zis ca o sa primesc in fiecare saptamana un email cu meniul copiilor, dar nici pana in ziua de astazi nu am primit nimic; David nu a fost consultat niciodata cand l-am dus la gradinita, desi aceasta era marea mea cerinta, sa fie triati copiii de dimineata; cand veneai in vizita la gradinita ti se dadeau papuci de plastic, pentru igiena, dar apoi mi-am dat seama ca toate acestea erau de fatada, caci directoarea intra incaltata peste tot si cred ca si educatoarele dupa ce ieseau de-afara; copiii intr-adevar dormeau in alta camera, dar apoi mi-am dat seama ca era de fapt o clasa la mansarda unde invatau copiii de la after school, inainte de culcare se aeriseau camerele - nu asta ma deranja ci faptul ca dormeau acolo vreo 20 copii de la grupa mica sau baby si mereu plangea cineva, iar copiii nu se odihneau; nu mi-a placut cum se comportau unele educatoare cu copiii, pana si directoarea - erau prea spartane cateodata (nu mai dau replici, dar au fost destule); copiii erau un pic timorati fata de cei de la prima gradinita care mi se pareau foarte relaxati, cu replici faine si un alt fel de educatie - sesizabila cu ochiul liber; in fine ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici. Probabil daca nu l-as fi dus pe David la prima gradinita, mi s-ar fi parut super ok si aceasta, dar avand termen de comparatie, mi-am dat seama ca prima gradinita este cu mult peste. Si pentru mine a cantarit greu in primul rand atentia pe care o primeste David (la masa mereu are o ingrijitoare care se ocupa numai de el, pe cand la cealalta erau vreo 3 ingrijitoare la 10 copii mici si se tot plimbau de la unul la altul si ei saracutii asteptau sa le vina randul) si salile foarte mari si frumoase. Are mici minusuri, dar gradinita perfecta cred ca n-o sa gasim niciodata. Hai ca m-am lungit si eu, desi am incercat sa scriu cat mai putin, caci as mai fi avut de zis cate ceva

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Astept sa intre Pisik-utza sa ne mai zica despre Ana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gina, da` ce mare e Calin. Arata cat un copil de 3 ani.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Pisik ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie Cum este Ana astazi?

Ina acesta este unul dintre marile dezavantaje ale gradinitei - muuuulte raceli. David ieri a fost la gradinita caci era cam pe trecute raceala, nu i-a mai curs aproape deloc nasul, dar astazi m-a trezit cu o tuse f urata, uscata, de n-a mai putut nici el sa doarma. Asa ca iar stam acasa Sper sa va afceti bine repede si sa puteti sa o luati luni de la capat

Novus ce bine ca ati scapat de febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ce bine e sa stai acasa !!!

Ne pregatim sa plecam in oras, tocmai am aflat ca diseara suntem invitati la o petrecere de pici asa ca mergem sa luam cadou !!

Ne auzim mai incolo !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Se pare ca intalnirea de maine se anuleaza: Gaza si Moonvas nu mai ajung caci au ramas fara masina, iar noi suntem tare raciti si pana maine sigur nu ne facem bine. Of si ce mult vroiam sa va vad

O lasam pe week-endul viitor?

Mergi la inceput

Gradinita asta unde vrem noi sa-l ducem pe Calin de saptamana viitoare e una de tranzitie. Insa, citind ce zice OLI ma cam pune pe ganduri. Noi alesesem o alta gradinita, unde va invata germana intensiv. Insa acolo nu aveau locuri libere in toamna asta. Cereri foarte multe, drept pentru care directoarea de acolo ne-a trimis un mail sa ne zica ca se gandesc sa infiinteze o alta grupa mini din ianuarie 2012.
Pana atunci, am gasit aceasta cea de-a doua gradinita, care mi-a placut foarte, foarte mult. Practic arata ca acasa. E foarte mare spatiul, e totul foarte prietenos facut acolo si se vede ca si-au dat interesul sa amenajeze in asa fel incat copiii sa se simta bine. Personalul - nu i-am cunoscut pe toti - sunt simpatici si deschisi. Directoarea ne-a prezentat si "minusurile" ceea ce eu, din cate gradinite am vizitat, nu am mai intalnit.
Acum... avand in vedere experienta cu David ma gandesc daca fac bine sa-l dau pe Calin pentru 4-5 luni la o gradinita si apoi sa-l mut la alta...

Mergi la inceput

Gina ce frumusel este Calin Chiar ca a crescut tare mult!!! Succes si voua cu gradinita, sa speram ca este cea buna

Mergi la inceput