Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***343***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Bau
!!
Ce faceti fetelor ?? Eu sunt bucuroasa ca maine sunt libera asa ca am intrat in wkd deja 
Mama e la bunica in wkd asa ca stau eu cu Ada si ce ma bucur !! maine avem program de shopping 
Ada e ok, nu a mai facut temp aproape deloc asa ca sunt happy !!
Bianca, 
stiu prin ce treci ....
Aris, si mie imi plac mesajele tale kilometrice chiar daca tre' sa pun liniarul pe ecran cateodata sa nu-mi fuga randul
dar citesc tooot !! imi place cum si ce scrii 
si de tine imi place !!
InaPreda, eu cred ca n-as putea sa o vad pe Ada stand intr-un colt, la perete sau unde o fi, retrasa si mai ales trista, nu as putea si gata !! cred ca trebuie sa ai o discutie mai serioasa cu madamele de acolo dar oricum nu vad de ce ar trebui sa le spui tu cum sa se comporte cu un copilas nou venit, mie mi s-ar rupe sufletul sa-l vad asa sau sa te gandesti la alte variante !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Monnvas, super tare Injineru' si la gradinarit !!!ma bucur ca s-a acomodat asa rapid !!
Kea, vesti, nimic ??? sper ca totul e ok 

inapreda spune:
Hola.
Ian stranuta are muci aposi si nas infundat. Ce sa-i dau? Nurofen raceala si gripa si Vibrocil? 
Daca e cineva "pe receptie" rog sa-mi raspunda acum ca vreau sa-l trimit pe Jambo la farmacie inainte de 9. Multu' 
Nu-l duc la gradi azi, asa ca revin in povesti cind doarme el, oki?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Eu nu cred ca plansul este o etapa fireasca si necesara din adaptarea la gradi. Din pacate, nu toate ne permitem sa il luam de la gradi la primul scancet sau sa schimbam gradinita la prima obiectie. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nici eu nu cred! Am o prietena educatoare la o gradinita de stat.Anul trecut a avut grupa mica, copii cu varste cuprinse intre 1.11-3.7 ani, 33 la numar ( da, nu glumesc, 33 de copii are in grupa). Aseara am intalnit-o in parc si i-am descris problema Inei. Raspunsul ei a fost scurt: educatoarea e de vina. Mi-a zis- si vad ca monnvas s-a referit la asta
- ca nu poate fi vorba de activitati cand in grupa apar copii noi, totul trebuie centrat pe intregrarea acestora: ei sa fie integrati in colectiv si, daca e colectiv deja existent, colectivul sa fie obisnuit cu noii membri. In plus, ea mi-a zis ca in perioada de adaptare, tot personalul este implicat in procesul asta; mi-a zis ca ea, ca sa nu lase niciun copil plangand si neluat in brate, apela la femeia de serviciu, bucatareasa, secretara ca sa nu ramana niciunul neconsolat ca aia e cea mai mare greseala care se poate intampla. Acum va salut si va pup, ca fug la consiliu profesoral!
Floric spune:
Neatza.
O cafea pe vremea asta care trage la somn.
Au venit ghetutzele. I le-am pus deoacamdata prin casa. MErge ...zici ca e impiedicat. Atat am ras de el aseara...parca acum invata sa mearga. Am zis sa i le las un prin casa si apoi sa il scot pe strada. Sper sa fie bune desi aseara imi spune ca il doare si imi arata ba in lateralul talpii, ba deasupra talpii. Sper sa fie doar o acomodare a piciorului cu noile ghete si sa nu fiu nevoita sa le duc inapoi.
Fetele, m-am intalnit aseara cu bunica si copilasul (vecinii mei). Doamne, e atat de frumusel si lipicios. Mi-a dat mana din prima, vroia sa maerga cu mine in casa. Si evident am abordat subiecte de interes...ca poate ii deranjeaza ca Rares plange, tipa prin casa...Bunica imi spune> ei, dar sunt copii...ce Mihai nu plange, dar ce sa ii facem. Apoi am abordat cu cine sta copilul si cine se ocupa e el...raspunsul a fost...maica/sa...dar este in cautare de serviciu si nu prea sta pe acasa. Insa (fara a fi judecata gresit) nu vorbeste, nu pronunta cuvinte / asta mi0a spuns-o bunica-sa. Acu, stiu ca sunt si de aici copii care nu spun Luceafarul dar macar pronunta japoneaza sau macar prin gesturi te intelgi cu ei...Bunica -sa era ingrijorata ca el nici macar "pa" nu zice sau face cu gestul. Cat am stat cu el era normal sa nu vb cu mine dar cand am vb eu cu el scotea niste sunete stridente ca un tipat, nu stiu cum sa spun.
Cert e ca se vede sarmanul copil ca nu se lucreaza cu el. El ce are genetic isi exprima dar mai mult daca nu e cizelat nu poate.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
Oare pina luni i-o trece? Ca deja ma gindesc ca e cam lunga o pauza de 3 zile; imi era groaza si de week-enda, acum...
Ma mir ca deja "a luat" ceva crocobaur pentru ca Ian nu e deloc bolnavicios.
Aseara credeam ca o sa-l duc azi dar e infundat rau de tot. Azi noapte a respirat ok numai cu ajutorul bucatilor de ceapa pe care i le-am virit sub nas si pe care i le schimbam regulat.
PS. Va multumesc ca m-ati ajutat cu opinii in ceea ce priveste gradi lui Ian; o sa va raspund la toate 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Hola. Ian stranuta are muci aposi si nas infundat. Ce sa-i dau? Nurofen raceala si gripa si Vibrocil? ![]() Daca e cineva "pe receptie" rog sa-mi raspunda acum ca vreau sa-l trimit pe Jambo la farmacie inainte de 9. Multu' ![]() Nu-l duc la gradi azi, asa ca revin in povesti cind doarme el, oki? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Ser-scos mucii
Vibrocil ca sa ii mai decongestioneze nasul
Nurofen daca il simti putin caldut
Poate apatia lui era si un semn ca il ia usor-usor raceala??? Zic si eu...
Bianca2503 spune:
Floric, si Vladimri are un baietel la gradintia care nuspune altceva decat "mama". Inrest ingana. Nu vorbeste japoneza, adica nu articuleaza cuvinte...cred ca v-am mai zis eu despre el. Io cred ca e o problema, dar nu ma bag.
Ina, chiar daca mergea si azi la gradi tot venea weekend-ul. Fa-l bine, repara-l si luni mergeti impreuna, stai cu el acolo. Sau cauta alta gradi, sau gandeste-te daca il mai duci la gradi sau nu...
Gina2008 spune:
Buna dimineata!
Abia asteptam sfarsitul de saptamana, caci prima saptamana de dupa concediu e cea mai grea, nu?
Ceva similar cu ce a povestit Anaan despre prietena educatoare cica s-ar intampla si la gradinita asta unde vrem noi sa-l ducem pe Calin. Adica daca nu poate educatoarea mai sunt directoarea, bucatareasa, asistena, soferul, sotul directoarei... Toti participa "activ" la distrat plangaciosii... Off... mi-e cam groaza dar nu recunosc pentru ca nu vreau sa-i transmit si lui cine stie ce stare...
https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/August2011?authkey=Gv1sRgCOnUqLiO6LDrGQ
Nu sunt prea multe poze pentru ca daca sotul avea un singur target de indeplinit acela era sa se ocupe de poze. Adica asta implica sa ia si camera de acasa, ceea ce nu a facut... asa ca am facut doar cateva poze. Bine, nici nu ne-am omorat sa stam la soare...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Hola. Ian stranuta are muci aposi si nas infundat. Ce sa-i dau? Nurofen raceala si gripa si Vibrocil? ![]() Daca e cineva "pe receptie" rog sa-mi raspunda acum ca vreau sa-l trimit pe Jambo la farmacie inainte de 9. Multu' ![]() |
Ina, nurofen raceala si gripa cred ca e doar pt adulti, pt Ian daca nu are febra nu ai nevoie de nurofen sau panadol
Daca stranuta mult din ce stiu eu e viroza asa ca nu ai ce sa-i dai, ser in nas si cam atat
Sanatate multa !!!