Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

buna fete, vin si eu cu o intrebare: cum va masurati voi burticile?!..adica ma intereseaza cum puneti cm si de unde pana unde masurati...

Nina, 26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Doctorii masoara de la pubis pana in capul pieptului unde simt ca se termina uterul. Asta e masuratoarea oficiala, restul nu prea au importanta, diferentele vin de la conformatia soldurilor, stratul de grasime de pe burta, etc.

In mod normal ar tb sa ai atatia cm cate saptamani ai, plus, minus 1-2 cm.

Eu am circumferinta burtii peste buric (partea cea mai mare)de 115 cm la aproape 29 sapt si 5 zile. Dar asta nu are nici o relevanta.

Masuratoarea pe lung la mine a avut intodeauana plus 2 cm fata de saptamanile sarcinii.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau!
ia uite ce cappuccino fain a servit Lia, mai ai si ptr dupa masa?
ma doare capul de pe la pranz
si azi noapte am inceput si eu cu o insomnie, nu-mi mai gasesc locul, ma inghesuie copilul mare ce doarme intre noi, parca nu am aer, fir-ar...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Doctorii masoara de la pubis pana in capul pieptului unde simt ca se termina uterul. Asta e masuratoarea oficiala, restul nu prea au importanta, diferentele vin de la conformatia soldurilor, stratul de grasime de pe burta, etc.

In mod normal ar tb sa ai atatia cm cate saptamani ai, plus, minus 1-2 cm.

Eu am circumferinta burtii peste buric (partea cea mai mare)de 115 cm la aproape 29 sapt si 5 zile. Dar asta nu are nici o relevanta.

Masuratoarea pe lung la mine a avut intodeauana plus 2 cm fata de saptamanile sarcinii.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

eu habar n-aveam, refuz sa mai fac si masuratori d-astea... mi se pare similar cu cantaritul bebelui din 2 in 2 zile, dau in paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Multumesc Miere, chiar nu intelegeam ce e cu metri masurati de fete, mie mi-a masurat moasa o singura data burta (acu doua zile) si a facut cum spui tu, rezultand ca am 30cm, iar eu sunt si supraponderala ... oricum masuratorile astea cred ca sunt orientative

Nina, 26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

miere, uite ca eu nu am stiut chestia asta cum masuratul asa. Eu m-am masurat acu, ca zicea rania cati cm are, tot peste buric, unde e mai mare. Dar nici nu ma ingrijoreaza nici nu ma bucura treaba asta, o fac asa de fapt divers. Mi-am mai masurat-o din cand in cand si la Stefan, si mai fac asa o comparatie intre sarcini, fara importanta medicala.

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Rania noroc cu tine ca altfel si eu intram la idei. Si eu am tot 94cm, sunt intrebata daca sunt in luna 5 sau 6. Cand zic 8 am parte de ochi bulbucati...si nici fotomodela
nu-s, am +12kg ...abia astept morfofetala de miercuri sa-mi linistesc paranoile. Ca si luny, nici nu ma gandesc s-o masor si invers ca sa nu am motiv in plus de insomnie. dupa morfofetala o sa va dau verdictul.
Luny stiu cum e sa nu mai ai loc in pat. Asa ca barbata-miu s-a mutat in living...

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

ralu, si eu am miercuri ecografie, nu morfo, doar de control, si-s cu morcovul.. mai ales ca puiul meu era mai mic cu o saptamana, plus fibromul aparut din senin...
mda, si la noi, in curand cineva tre sa migreze spre living, numa ca avem o canapea cam naspa, nu e f confortabila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Diana, Corina, multumesc la fel
Luny, mult succes la ecografie.
Nici eu nu stiam cum se masoara corect burtica, noroc cu voi.
Pup la toate burticile, un somn linistit sa aveti.

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata burticilor dragute

Haideti la o cu lapte

va doresc o saptamana plina de bucurii si realizari

cum ati dormit? si eu am inceput sa-mi trimit sotul in cealalta camera

nici eu nu stiam cum se masoara burtica

dimineata am intrat pe grupul fetelor de la Bulgarasi ( ian- feb)sa vad ce fac ele si cu tristete am aflat ca o colega ( Chri 70)si-a pierdut puiutul ....acum e ingeras ...DD sa aiba grija de el acolo sus....o imbratisesz cu drag
nu am vrut sa va intristez de dimineata dar ma gandesc ca putem sa fim alaturi de ea in aceste momente triste

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput