Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

loredana felicitari pentru vestile bune..sa creasca bebe sanatos

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata si o cu lapte
Cum ati dormit ?
va doresc un weekend minunat

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza!!! si eu cu cafeaua...
eu am dormit f bine, si ma bucur de fiecare noapte dormita bustean, pt k ultima luna o sa fie dezastru! am suferit de insomnii cu Serban, de faceam integrame noaptea, si cand s-a nascut el eram asa obisnuita sa ma trezesc noaptea, ca nici nu m-am simtit obosita in prima luna, cand se trezea des

Mami de Serban(28.09.2009) si 27+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
de cand am venit de la mare, nu am iesit din casa, nu am niciun chef..
baietii ies singuri in parc, eu nu vreau.. am o groaza de treaba prin casa, incerc sa mai pun chestii in ordine p-aici, cat imi ies, nu stiu..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

la toate burticile si weekend placut.

Noi astazi am implinit 27 de saptamani si voiam sa va dam o prajiturica virtuala si niste poze cu burtica.

http://www.flickr.com/photos/wildorchid7/sets/72157627513627627/

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Neata!
Cafeluta este servita!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Mammmmaaaa, Lia, ce capucino ne-ai servit, imi curg balele....
Pica, multi ani fericiti impreuna!
Loredana, felicitari pentru vestile bune despre bebe. Se pare ca ii prieste tratamentul
Orhidee, felicitari pentru 27 de saptamani si merci de prajitura. Arati bestial fata....eu am o burta...si niste sunci pe alaturea.....
Pe 3 sept am avut si noi 6 ani de la nunta si ieri am aniversat 6 ani de la "nunta" de la Braila (la o saptamana de la nunta am mai facut un chef (nunta) cu rudele sotului, ca nunta veritabila am facut-o la Zalau) si au sarbatorit si ai mei 34 de ani de la nunta lor.
In rest...pe mine m-au apucat durerile de picioare, ieri spre seara deja mi se umflasera bine (am trebaluit toata ziua, cu toate ca am stat si pe scaun, nu doar in picioare).
Pe de alta parte, de maine incepe caminul pentru Stefan (gradinita cu program prelungit). Abia asteapta si el dar si eu, ca nu ma mai stresez ce fac de mancare la amiaza, gatesc doar pentru seara cand ne intalnim cu totii. Oricum suntem grupa mijlocie, deci nu sunt emotii. Vineri i-am facut triaj printre haine, sa vedem ce ii mai e bun, ce ii e mic, cu ce il imbrac in camin, ce haine ii dau pana la camin.... Acum baietii mei sunt afara cu trotineta, ma pregatesc si eu, trebuie sa iesim sa cumpar flori pentru educatoare si apoi la mama la masa ( Iar m-am scos cu facutul de mancare pentru amiaza, vedem ce o sa gatesc diseara).

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata pe la pranz
Lia ce bine arata cafeluta
emma felicitari pt cele 27 de sapt..azi facem si noi tot 27..cu vreo 10 kg in plus si burtica de 105 cm
diana

sa aveti o duminica placuta!

27+ Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna burtici ce mai faceti?Azi noi facem 32 de saptamani,de cantarit nu m-am cantarit azi mi-a fost lene desi de obicei cand schimb sapt ma si cantaresc,dar am masurta burtica si are 94cm,a mai crescut!
Mi-e nu stiu ce mi se intampla nu mai pot manca...orice manc mi-e rau mie greata zici ca revin starile urate din primul trimestru de sarcinanoroc ca nu vars!!!
Cu somnul stam foarte rau....la baie mergem foarte des mai ales noaptea,nu putem dormi numai pe partea stanga in rest oricum stau face scandal domnisoara si simt ca mi se intareste burtica tare,cum schimb pozitia cum e ok!!!Ce sa facem mult nu mai este....daca pana acum nu imi era frica de nastere acum ma ia cateodata frica,panica si toate la un loc
Va doresc duminica placutatoate burticile!!!

32+ VANESSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Wow Rania! 32 saptamani...mai e un pic! Si 94 cm? Si tu esti fotomodel...imi vine sa cand ma gandesc ca eu am 110 cm si de abia marti fac 26 de saptamani!
Pe 1 oct am o nunta si zau daca stiu cu ce sa ma imbrac...nu am nimic...vara-mea mi-a dat o rochie, acum a probat-o si mi-e mica...mai am sperante la o vecina, mi-a promis o rochita (cu imprumut), sau daca nu voi apela la alta vara, ea e mai plinuta de felul ei, plus ca poarta multa rochii de astea baby doll, deci posibil sa intre si pe mine ceva. Ca de cumparat nu imi permit sa dau banii pe o rochie pe care sa o port doar o singura data.

diana25+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput