Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

te asteptam.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
ieri am fost la piata cu Sandra si ne-am oprit la o taraba sa cumparam ceva. acolo era si o batrana. Sandra cand a vazut-o a inceput s-o arate cu degetul si zicea "baba, baba"... pana la urma am plecat ca ea nu se mai oprea cu "baba, baba" de-mi era mie jena de baba.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

nu cred ca e cazul sa te jenezi...doar nu era sa-i spuna "miss",nu?! iar ,bunica nu poti sa-i spui ca e ..ca bunicile sunt doar doua (in mod normal)
de acu incolo vor aparea tot mai multe situatii de genul asta ....si mi s-ar parea absurd ca cineva sa se supere pe un copil ca spune adevarul....

de exemplu, vede un om care e murdar...de ce ma simt eu jenata,ca al meu prunc sesizeaza o stare de fapt ?! etc...parerea mea..

Mergi la inceput

citind mesajul Ramonikai,mi-am amintit o faza care la vremea respectiva mi-a starnit zambete....

mai prin vara ,iesim la shopping la Dedeman/praktiker nu-mi aduc aminte exact...acolo ne intalnim cu o "somitate" de la mine de la clinica...piciul meu se uita contrariat la ea ..eu ii zic "e tanti,lucreaza cu mama"..ca,mno cum sa-i spun unei persoane de sex feminin straine lui....la care ,respectiva zice "cutare-si isi declama functia,draga..ca asa ma stiu toti copiii de asistenta"...am ramas ca la dentist si am schimbat fete-fete cu al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Mi-a fost greu sa ma decid cu alegerea cresa versus banica. Fiecare parte au plusuri si minusuri.
Miany, sincer daca ar fi fost sa o las cu mama mea ar fi ales-o, dar ea e in strainataturi iar cu soacra nu prea vreau sa o las.

Mergi la inceput

vizavi de cersitul mancarii....si david casca ochii pe la altii ,dar de regula vine si-mi zice "vei si tu cutare sau cutare"...ei,cand e vorba de cineva cunoscut se apuca si trage zambete,poate-poate primeste si el....
Acu vreo saptamana i-a mancat iaurtul prietenului sau...s-a postat in fata mamei lui si ii zambea sagalnic,apoi a venit la mine si cu acelasi zambet mi-a zis "vei si tu iaurt"...cum ,posesorul lui nu a fost prea dornic de papa,al meu l-a topit...

eu,de regula,am ceva la mine si ii spun ca ii da mama...dar,daca tine mortis sa manance 'acel lucru' il las sa guste...de regula asta se intampla cand vede fructe...ca pufuletii nu il prea tenteaza,poate ptr.ca nu i-am dat,poate ca nu-i plac ca i se lipesc de cerul gurii,nu mi-am dat seama inca...alte chestii,gen chipsuri, napolitane inca nu a degustat..o fi bine,o fi rau nu stiu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

am net! in sfarsit! revin!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

welcome back,stranger!!!! te asteptam cu noutati!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Miany, si eu mai am ceva zile de CO neefectuat din 2009, nu stiu daca mai pot sa le iau acum, sunt totusi 3 ani. Despre CM ptr. copil, eliberat de medicul lui de fam. eu stiu ca nu se impoziteaza si cum se calculeaza la veniturile pe ultimele 6 luni, inclusiv cele realizate in CIC, nu este tocmai rau . Sper sa nu ma insel, poate ne lamuresc fetele care lucreaza pe salarizare.

Imi aduc aminte cand eram gravi. si tot discutam ce ne trebuie ptr. dosarul de CIC, apoi cum se calculeaza suma. Uite acum ce departe suntem.

Eu la 19 am prima mea sedinta cu parintii, in calitate de parinte si ma incerca tot felul de sentimente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Mi-a fost greu sa ma decid cu alegerea cresa versus banica. Fiecare parte au plusuri si minusuri.
Miany, sincer daca ar fi fost sa o las cu mama mea ar fi ales-o, dar ea e in strainataturi iar cu soacra nu prea vreau sa o las.

Mama cu program prelungit

si eu am incredere in maica-mea,sa nu ma intelegi gresit...dar,mai stiu ca ar face orice ptr.el ,cat ii e de drag (plus ca pe mine m-au crescut bunicii din partea mamei,iar maica-mea vrea oarecum sa compenseze treaba asta,o simt)...iar,David e un lipicios si jumatate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Miany, si eu mai am ceva zile de CO neefectuat din 2009, nu stiu daca mai pot sa le iau acum, sunt totusi 3 ani. Despre CM ptr. copil, eliberat de medicul lui de fam. eu stiu ca nu se impoziteaza si cum se calculeaza la veniturile pe ultimele 6 luni, inclusiv cele realizate in CIC, nu este tocmai rau . Sper sa nu ma insel, poate ne lamuresc fetele care lucreaza pe salarizare.

Imi aduc aminte cand eram gravi. si tot discutam ce ne trebuie ptr. dosarul de CIC, apoi cum se calculeaza suma. Uite acum ce departe suntem.

Eu la 19 am prima mea sedinta cu parintii, in calitate de parinte si ma incerca tot felul de sentimente.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

many,nu vad de ce sa nu le poti lua...e dreptul tau legal...in toata aceasta perioada ai dreptul la un singur concediu ,pe care poti sa il efectuezi inainte sau dupa concediul de ingrijire a copilului....mie mi s-a spus clar ca pot sa mi le iau ..problema era de perioada,pe care trebuie sa o stabilesc direct cu sefa mea,ca ea si colegele mele ar vrea sa ma duc imediat ca cel care e pe postul meu pleaca daca eu intru in CO...daca as fi ramas pe medical ptr.copil ,ar fi fost k ptr.toti..ma rog,ptr.mine nu neaparat...avand in vedere ca oricum am acele zile ramase

doamne,ce emotii trebuie sa ai!!! succes!!!!

Mergi la inceput

scuzati ploaia de mesaje, am lenevit si eu un pic pe net...va

Mergi la inceput