Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sei eu mi-am facut singura wrap. Cumparat de-a gata mi s-a parut cam scump, asa ca am cautat pe net sa vad dimensiuni si tip de material, am cautat in tot orasul materialul potrivit si mi-am facut. Vreau sa spun ca de cand o scot afara doar asa am iesit. Este usor de folosit si bebe sta ca in hamac, ca nou-nascutii se pot aseza si orizontal. Marsupiul doar de la 3 luni incolo e recomandat, la Filip am folosit marsupiu si am fost multumita insa cand dormea trebuia sa-l tin eu usor inclinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Sei eu mi-am facut singura wrap. Cumparat de-a gata mi s-a parut cam scump, asa ca am cautat pe net sa vad dimensiuni si tip de material, am cautat in tot orasul materialul potrivit si mi-am facut. Vreau sa spun ca de cand o scot afara doar asa am iesit. Este usor de folosit si bebe sta ca in hamac, ca nou-nascutii se pot aseza si orizontal. Marsupiul doar de la 3 luni incolo e recomandat, la Filip am folosit marsupiu si am fost multumita insa cand dormea trebuia sa-l tin eu usor inclinat.

bujo mami de Filip si Caterina

Bujo ce material ti-ai luat? eu am gasit doar ceva material cu 80 % bbc, si era cam 18-20 lei /m.. deci la 4.7 m cat are wrapul as iesi cam tot acolo cu banii... materialul e drept ca e de latime 1.8 . insa stiu ca wrapul nu are voie sa aiba cusaturi..
Deci zici ca ar merita cumparat... am vb si cu Nati, l-a folosit si ea insa deocamdata ii e incomod din caza operatiei...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

LA MULTI ANI BUJO si ALAYANA !!!!!

Irinush - Multa bafta maine!!! Sa aduci pe lume un bebe sanatos si mancacios!!! Ai tot respectul si admiratia mea pentru faptul ca ai dat o sansa unui sufletel de a avea o familie care sa o iubeasca si sa o creasca, ca si pe propriul copil, sunt sigura ca fetita voastra o sa se acomodeze cu fratiorul ei iar tu o sa poti sa le oferi la amandoi aceeasi dragoste si atentie fara a se simti vreo diferenta. Nu trebuie sa ai emotii, o sa fii cea mai buna mama din lume pt. ei

Referitor la vergeturi, si mie mi-au aparut de vreo 2 sapt pe solduri, desi am facut masaj pe toata perioada sarcinii de cel putin 3 ori pe sapt si m-am dat de minim 2 ori pe zi cu o tona de crema si ulei special pt gravide si pt a proveni aparitia altor vergeturi ( eu aveam cateva si din perioada adolescentei cand am avut niste schimbari bruste de greutate). Asa ca, parerea mea e ca depinde de genetica fiecaruia, orice ai face n-ai cum sa te lupti impotriva lor daca esti predispusa la ele.

Pana in prezent, la 37 sapt si 4 zile am pus 18 kg, dar nu ma sperie, o sa le dau eu jos .

Am o intrebare pt fetele care alapteaza sau au alaptat, ati auzit de pastilele pt lactatie Fenugreek sau Fenulife? Le- am primit de la cumnata mea si vroiam sa stiu daca a luat vreuna dintre voi asa ceva sau macar daca ati auzit de ele ( in Ro sunt cunoscute sub numele de Schinduf). Am gasit pe net un articol despre ele pe baby center (http://www.babycenter.com/404_can-the-herb-fenugreek-increase-a-moms-milk-supply_8880.bc)

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Multumim tuturor pentru complimente!!!!

Va pe fiecare in parte atat pe mamici cat si pe viitoarele mamici!!!!

Un pusi si de la catzelul ATHOS!!!!

Sa aveti grija de voi!

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mamici care alaptati voi ce mancati? mie imi e mereu foame si mananc paine cu unt, paine cu branza, orez cartofi, covrigi, iaurturi..dei multe fainoase, mai mananc si carne dar nu f des.. o sa ma fac cat o balena am 63 de cand am iesit din spital, urc la 64 scad iar la 63.. ideea e ca e la salate trec la fainoase si bine nu imi e ... nu vreau sa mananc putin sa nu scaa laptele.. fructe crude si legume nu mananc inca, si asa ne doare burtica asa ca nu ma risc cu cruditati.. si imi face in ciuda si Natalia care imi zice ca deja e slaba slaba..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!

irinush toate mamicile care au deja un copil acasa se intreaba cum o sa se descurce dupa venirea lui bebe. Cu siguranta o sa gasesti forte. Important pt ei este sa vada ca sunt inca iubiti, sa fie implicati in cresterea noului membru al familiei.

maryan cred ca te refereai la irinush, nu la mine in ultimuul tau post

Despre Bubchen auzisem si eu ca nu ar avea parabeni, dar m-am uitat pe eticheta unui sampon de-al lor, parca, si ARE parabeni. Eu o sa folosesc ulei de migdale pt hidratarea pielii.

ionela dar de ce ai pus uleiul de masline pe baie marina? Stiam ca uleiul de masline presat la rece poate fi folosit ca atare pt bebelusi, fara nici o alta prelucrare termica

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

PS LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI!!!

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

gertruda nu am auzit de pastilele astea. Eu intentionez sa iau niste remedii homeopate pt asta

seidana e normal sa iti fie asa foame. La primul copil pe mine ma lovea foamea si la 12-1 noaptea dupa ce o alaptam si mancam serios, nu gustari sau rontaieli. Incearca sa mananci sanatos, atata tot. Organismul are nevoie de resurse pt a produce lapte de calitate pt bebel.

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Michella78, felicitari pentru vestile bune!

Am cumparat si eu ulei de migdale. Inutsa tu cum il folosesti, direct, fara a-l amesteca sau prelucra in vreun fel?

Inutsa ce fel de remedii homeopate... vreau sa stiu si eu

PS: Azi am fost mai productiva la calcat hainute de bebe

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ionela eva de vreo 2 zile la pranz papa din ambii sani si vad ca doarme mai bine. Sa incerc sa-i dau mereu din ambii sani? Scaun inca n-avem .

Chiar vroiam si eu sa va intreb.Ce fructe mancati ca eu le duc dorul. Deasemeni si la salate.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput