Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Cat despre slabit vad ca am ajuns la 60 ..........deci mai am 4 kg pana la 56 de unde am plecat. Are grija fiica-mea de silueta mea.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Eu am calcat deja hainutele de bebe + chilotii moartea pasiunii pt maternitate . Tre'sa-mi mai dea cineva un sut sa fac si bagajul de spital, caci de maine suntem deja in 37 sapt

lena ai luat ulei de migdale din Ro? In Italia e super ieftin, 250 ml la 6 euro si un pic. Uleiul de migdale il folosesc asa simplu, fara nici un adaos. Si nu am facut defel vergeturi in sarcina asta . La prima am facut doar cateva, si au disparut, tot cu ajutorul uleiului asta

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ati auzit de "Elimination Communication" http://www.essortment.com/elimination-communication-37366.html ?

Din ce am mai citit eu (nu mai gasesc exact site-ul acela) presupune faptul ca un bebelus trimite semne parintilor inainte de a faci pipi sau kaki. Si daca ignori aceste semne el nu le va mai trimite (cam pe la 6 luni) si o sa fie mai greu sa il inveti la olita.

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

lena e vorba de camomilla, dar o sa intreb exact dilutia; daca nu ma insel era ch5, dar o sa intreb sa fiu sigura.

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Eu am calcat deja hainutele de bebe + chilotii moartea pasiunii pt maternitate . Tre'sa-mi mai dea cineva un sut sa fac si bagajul de spital, caci de maine suntem deja in 37 sapt

lena ai luat ulei de migdale din Ro? In Italia e super ieftin, 250 ml la 6 euro si un pic. Uleiul de migdale il folosesc asa simplu, fara nici un adaos. Si nu am facut defel vergeturi in sarcina asta . La prima am facut doar cateva, si au disparut, tot cu ajutorul uleiului asta

de si36+

bebe din burtica

Uleiul l-am luat din MD, cred ca am dat 60 lei (15 ron) pe 55 ml. Evident mai scump decat in Italia

Tu ulei de migdale pentru tine folosesti sau si pentru bebe?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pentru hrana din timpul alaptarii, mai ales acum, prima perioada, stiu ca trebuie mers pe supe/creme/paste/orez/lactate/budinci. despre legume crude si fructe, de evitat citricele si incercati sa le introduceti treptat. adica azi mar, astepti o zi sa vezi daca provoaca sau nu colici la bebe si vezi ce ai de facut mai departe. cred ca ionela are cele mai bune raspunsuri la subiectul asta, e cea mai bine pregatita.
lena, bravo pentru rufe, si eu am terminat tot ce aveam pentru bebe, mai aveam 2 lenjerii si o draperie dar pe astea mi le-a luat mama, draga de ea, si le-a calcat ieri.
tot legat de venirea celui de-al doilea copil (scuze de off-topic pentru cele la primul bebe) pe Teodora mea, desi in jurul ei nimeni nu i-a spus vreodata tampenii gen "vine bebe si iti ia locul" eu o simt ingrijorata. dar ceea ce ma bucura foarte tare este ca vine la mine si ma intreaba "cand vine Stefan o sa ma mai iubesti? sau ma intreaba ma iubesti? ori tie iti plac doar bebelusii sau si copii mai mari?" ii raspund cat se poate de serios si tandru la fiecare intrebare, nu ma arat nici mirata, nici contrariata de gandurile ei si sunt, daca se poate spune asa "bucuroasa" ca impartaseste cu noi aceste temeri, nu isi ascunde sentimentele. in felul asta, eu si taica-su putem cat de cat sa o ajutam.

michella mami de Teodora si 37+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

lena e vorba de camomilla, dar o sa intreb exact dilutia; daca nu ma insel era ch5, dar o sa intreb sa fiu sigura.

de si36+

bebe din burtica

Ce inseamna ch5?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

lena pai nu aveai pe cineva in It, sa iti trimita de acolo uleiul? Eu il folosesc si pt mine si pt copil

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

lena ch e dilutia. Las ca zic mai multe cand primesc si eu raspunsul.

michella ce scumpa e fetita ta. A mea are doar 2 ani si se rezuma la a-l pupa pe bebe, adica burtica, si a-i face "mai-mai". Aaaa si mai face ceva: punand aratatorul la gurita zice "Shhhhhh bebe nani"

de si36+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

LA MULTI ANI BUJO si ALAYANA !!!!! sa aveti mult noroc si fericire in viata!

mikka glucemia mai nou mi-o testez acasa. inainte si 2 h dupa masa. azi de ex, inainte de masa aveam 65(mica rau, dar na, am avut mult de umblat si n-am avut timp de papa) iar dupa masa era 1o4...am citit undeva ca tre sa fie intre 7o si 14o. de la 15o in sus ti s-ar injecta insulina.In 27 am intrevedere cu endocrinul.

fetele care actualizati tabelul...imi treceti 9kg la sapt asta¿ am slabit sa vedem cat tine minunea

seidana deja te gandesti la slabit mami¿¿

cu alaptatul...eu stiam ca tre sa lasi sa-ti goleasca un san, sa nu-l treci la celalalt vana n-a golit unul...aoi sunt bebei care mai iau 2 guri si din al doilea san. Daca ti-a golit sanul stang, la masa urmatoare incepi cu sanul drept, si tot asa...lasi semn, breteaua de la sutien sucita, sa tsii care-a fost ultimul.

sapun/sampon am o gramada de mostre pt bebei Mustela. Apoi probabil va fi nitel atopica ca si mine si Dani, deci folosim cu totii Xeramance.

33+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput