Calendarul gradinarului vesel (21)
Raspunsuri - Pagina 11
olympia spune:
Corina, merci, dar nu ma paste niciun pericol de imbogatire, dimpotriva, cred ca-mi mai trebuie si alte talente pentru asta.
Bujori am divizat si eu, tufele rezultate au supravietuit dar n-au inflorit anul asta. Poate la anu'...
valentinag spune:
Ioana, de care mini trandafiri zici?Din aia din ghiveci sau de care?
Corina,nu auzisem de katsura pana acum ,l-am cautat si arata minunat!Fix cum arata artarii si cati alti pomi prin Canada si State!Mie imi place toamna si la noi, sunt niste culori superbe, dar artarii canadieni sunt absolut splendizi!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Ioana_Pos spune:
DA, cei din ghiveci care cresc in tufa compacta, de inatlime cam 20-30cm si fac flori mai mititele. Am gasit 2 culori absolut dementiale si as vrea sa le iau si la primavara sa le transplantez in gradina. Oare merg?
Tala spune:
Ioana, eu am incercat asa cu unul si doar acesta mi-a supravietuit, ceilalti au murit repede in casa in ghiveci. Acum trandafirasul mutat in curte e tufa deja (tot micuta pt ca e soi pitic) si ma gandeam ca la iarna sa-l acopar totusi cu un pet mare.
MadalinaM spune:
Tala, Ioana
e suficient sa ii tundeti un pic si sa ii acoperiti cu pamant cat mai mult sau total.
Asa au supravietuit ai mei 2 ierni, deja.
Merg plantate in pamant si crizantemele pitice, fara sa fie nevoie de ingrijire speciala pe timpul iernii(am 2 de anul trecut, pline de boboci, acum).
Imi pare rau ca nu am foto, sper sa revin si cu ele.
leeloo2004 spune:
Si la mine au supravietuit trandafirii pitici plantati toamna trecuta in gradina si nici macar nu i-am musuroit... Anul asta am mai plantat unul.
Ioana, in casa nu o sa-ti reziste prea mult - e prea cald si prea uscat, se vor umple de purici si vor muri, mai bine-i plantezi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ioana_Pos spune:
Ura-ura. Asta asteptam sa aud. Multumesc mult doamnelor pentru sfaturi . O sa merg sa il cumpar cat mai repede sa apuce sa se aclimatizeze aici (dimineata la 8 erau 11.5 grade C, brrr).
leeloo2004 spune:
Ei, Ioana, i-ai plantat?
Tu zici de 11 grade, la mine miercuri de dimineata erau 9 grade...
Weekendul asta trebuie sa ma mai ocup si eu de gradina, sa mai curat din frunze, trandafiri, etc... plus ca trebuie neaparat sa gasesc o solutie cu cirtita asta, nu de alta, dar ma lasa complet nervii...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
bird70 spune:
Buna fetelor,
am ajuns si eu acasa dupa 4 saptamani petrecute in Europa. M-am intors cu o gramada de idei si foarte multe poze cu flori si gradini . M-a impresionat cel mai tare Germania cu florile colorate la geamuri, cu gradinile absolut perfecte, cu aranjamente atat de frumoase. Am pozat tot ce mi-a placut si am deja atat de multe planuri, atat pentru casa asta cat si pentru viitoarea mea casa la tara. Mi-ar place sa discut cu voi ideile mele si sa va cer parerile, avand in vedere ca eu sunt gradinar incepator.
Gradina mea de legume e asa frumoasa acum, parintii mei au locuit la noi cat am fost plecati si au avut grija de animale si plante. Am in frigider o ciorba in care maica-mea a pus primul pumn de fasole verde din gradina . Au mai mancat din gradina si ardei gras si ardei iute. Am o multime de gogonele si astept sa se coaca. Cel mai tare s-au schimbat cele 6 fire de pepene verde care erau de 5 cm cand am plecat si acum sunt foarte mari si viguroase. Floriile mele care abia iesisera din bulbi sunt mari acum, acusi infloresc. Sper ca de maine sa-mi mobilizez barbatul sa terminam paturile de flori.
Mi-a venit si o idee de afacere cu ocazia asta. Aici nu prea se gasesc articole de Craciun si ce se gaseste este facut in China si de proasta calitate si inspiratie. Am vazut in Germania la o piata niste lucruri atat de frumoase si m-am gandit sa fac podoabe de Craciun, poate si pentru Pasti sau alte ocazii. Multe lucruri ce le-am vazut erau facute acasa, din lemn, pictate cu mana. Fiica-mea cea mare e foarte talentata si e dispusa sa ma ajute si sa picteze. Initial vreau sa fac cate ceva de hobby, sa vedem cum merge poate iese o afacere micuta.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper