Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Scuze, am uitat... …buna ziua tuturor!

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna oana, asa e, si emotiile isi spun cuvantul abia astept sa-mi strang la piept mogaldeata; tu ce faci, cum esti azi?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

AMR 3 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata Onici .

Ionela, un pupic sa treaca durerea de cap.
Eu cand imi spune cineva ca il doare capul ii spun sa alunge gandurile urate din cap (asa am citit eu intr-o carte, ca gandurile urate provoaca durerea de cap ).
Desi la mine nu functioneaza, mai ales cand aveam migrene de la tensiunea scazuta... nu imi trecea durerea pana nu vomam tot (scuze de detalii )

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza din nou.

lali, stiu ca am fost rea, dar nu m-am mai putut abtine

eu am adormit iar ca de, a cerut bibi, si am avut cosmar ca au intrat astia de la terasa peste mine sa ma bata si sa ma violeze.
m-am trezit speriata bine

mikka, pana la sf lui febr.

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Andra, io s sedata de la tratamentul pentru tensiune

sunt zen fara sa vreau

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele mamici sau viitoare :).

Doresc sa va felicit pe toate si sa va urez numai bine, sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati enorm de ei.

Pentru noi, restul, toate la timpul lor, insa ma bucur enorm sa vad ca aproape toate ati ramas aici.

Va pup !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc mult Kora, ionela eu am sa incerc sa caut la noi sabsimplex daca gasesc daca nu cred ca voi comanda din RO, referitor la burtica o tin doar in brate burtica ei pe burtica mea si asa doarme ziua ca altfel nu doarme de lok se stringe si plinge si ping si eu
am sa incerc si cu scutecele de fintet incalzite sa i le pun am sa incerc totul doar sa fie ei bine, Ionela si eu sunt de parerea ca nu trebuie sa i dau atitea preparate asade mica fiind, si deacea evit sa i dau si gelul pu regurgitare care ni la prescris medicul, si apa de marar ca nu ia facut bine delok, acum miam facut o dieta stricta de tot sa urmaresc ce si cum ii face rau fetitei mele la burtica.

Va pup si fug ca plinge

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Dragele mele mamici sau viitoare :).

Doresc sa va felicit pe toate si sa va urez numai bine, sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati enorm de ei.

Pentru noi, restul, toate la timpul lor, insa ma bucur enorm sa vad ca aproape toate ati ramas aici.

Va pup !!!!

multumim.
o sa vina iar bebe si la tine

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata fetelor

eu inca nu pot sa fiu la zi cu DC, fetita mea nu imi lasa nici o ora libera de odihna,...noi acum ne chinuim tare cu burtica

please help, ce le mai dati inafara de espumezan la copii ca sa le treaca, a mea se chinuie enorm de mult si o doare, se stringe ghemuita si tinjeste pina ii iese un gazut, sau ii trece durerea.....si cind face asa regurgiteaza la voi tot asa, e normal sau rtebuie sa ma adresezi la medic...
eu nu dorm normal ca mereu se chinuie si o doare si nu am somn

mamici cu experienta va rog ajutatiti ma ca sunt la capatul puterilor

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

buna, fetelor! eu sunt de la odiseea de nov-dec, si sper k nu va deranjez, dar am vrut sa incerc sa ajut o mamica la primul puisor
eu i-am dat lui Serban sab simplex, 15 pic. inainte de fiecare masa, asa cum scrie in prospect. intai m-am documentat, bineinteles, si am aflat k in strainataturi se da pana pe la 1 an, pt k nu se absoarbe deloc si se elimina cu kk si partzurile. a fost ff bun, eu nici nu stiu cand a scapat de colici. i-am intrerupt administrarea la 3 luni.
nu sunt nici eu adepta medicamentelor fara rost, si un pic am stat in indoiala dak sa ii dau, dar am citit, m-am gandit si a fost o alegere buna pt noi
va doresc nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi, sanatosi, sanatosi!

Mami de Serban(28.09.2009) si 25+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marryan nu toti copiii sunt la fel. Nu la toti functioneaza acelasi lucru. Eu la Filip am incercat Espumisan si Sabsymplex. Amandoua au fost apa de ploaie. Am incercat si ceaiuri si tot degeaba. Colicile isi faceau treaba. Se mai calma park, dupa ce-i puneam un saculet cu sare incalzita pe burtica.
Acum am luat Infacol, ca sa fiu pregatita, stiind de la alte mamici ca e printre cele mai bune. Nu a fost nevoie sa-i dau pentru ca nu are nicio treaba cu colicile. Ii mai bolboroseste burtik din cand in cand dar doar pufaie, nu plange. Mai poti incerca Colicbaby. Asta se gaseste doar la farmaciile Helpnet, daca aveti si voi. Asta i-a mers de minune finutului meu. In rest, nu stiu ce sa zic. Incearca si tu sa fii linistita ca transmiti si bebelului agitatia, si e posibil sa fie si asta o cauza.
Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce copil mi-a dat. Eram pregatita sufleteste pentru un bebe agitat ca Filip, cu mancat la 2 ore si colici serioase. In schimb, Caterina papa la 3-4 ore (azi noapte a papat la 12, apoi la 4 si apoi la 8). Va spun ca sunt fresh Nu plange decat daca ii este foarte foame, suge sistematic si organizat, nu haplea ca Filip sa inghita mult aer. La baita nu scoate un sunet, spre deosebire de fratior care era isteric la inceput, trebuia sa-l spal in timp record si apoi sa stau cu foenul pe el pana il imbracam. Apoi s-a obisnuit si el.
Eu ma simt foarte bine, am o stare psihica buna si cred sincer ca si asta contribuie la linistea bebelului. Cu laptele nu stiu pe unde sa mai scot camasa. Am peste un litru pus la congelator, jumate din congelator e plin de pungi de lapte. Imediat termin o cutie de pungute, mi-am comandat deja alta.

Mergi la inceput