Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatza burtici, mamici si strugurasi,

Va invit la un ceai de fructe de padure

Lena - multumesc pentru urari. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Bafta la rezultate!

Bebe de atoshik este superb Ca sa nu mai spun de poza cu catelul si bebe, este dementiala. Abia astept si eu sa vad cum o sa reactioneze Sara.

Sei ai o scumpete de fetita, cum sta ea in cadita, dulcica foc.

mikka11 - da, mai am putin de tot, inca nu realizez, dar am o panica in inimioara de nu-ti pot explica.

Abramburica

O saptamana minunata va doresc tuturor!

39+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Iar am dormit cu intreruperi si azi noapte. Deh...asta e. Ma consolez cu ideea ca mult a fost, putin mai e

Alayna, eu nu am folosit aparatoare la patut, desi am patut de lemn, iar bebe nu a patit nimic. Nu am folosit ptr ca stiu ca exista riscul cand e bebe mic sa vina cu nasul in ele si sa se sufoce. O prietena a folosit si bebe nu a patit nimic. Pana la urma e dupa cum simte fiecare

Abramburika, multumim de urari! O sarcina usoara si tie Intr-o luna si un pic incep si la voi nasterile

May, imi pare rau, stiu cum e cu scandalagii. Unde locuiam pana acum 2 luni, aveam vecinii de deasupra care dadeau muzica la maxim (manele!!) la 1-2 noaptea, veneau beti acasa si faceau scandal. A venit politia de nu stiu cate ori, dar tot degeaba. Pana la urma am gasit solutia, le taiam curentul, ca sigurantele erau jos la parter, iar ei nu aveau cheie la tabloul de sigurante. Nu era frumos din partea noastra sa facem asta, dar situatiile disperate cer masuri disperate.

AMR - 17 / 24 zile....

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata fetelor

eu inca nu pot sa fiu la zi cu DC, fetita mea nu imi lasa nici o ora libera de odihna,...noi acum ne chinuim tare cu burtica

please help, ce le mai dati inafara de espumezan la copii ca sa le treaca, a mea se chinuie enorm de mult si o doare, se stringe ghemuita si tinjeste pina ii iese un gazut, sau ii trece durerea.....si cind face asa regurgiteaza la voi tot asa, e normal sau rtebuie sa ma adresezi la medic...
eu nu dorm normal ca mereu se chinuie si o doare si nu am somn

mamici cu experienta va rog ajutatiti ma ca sunt la capatul puterilor

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata fetelor

eu inca nu pot sa fiu la zi cu DC, fetita mea nu imi lasa nici o ora libera de odihna,...noi acum ne chinuim tare cu burtica

please help, ce le mai dati inafara de espumezan la copii ca sa le treaca, a mea se chinuie enorm de mult si o doare, se stringe ghemuita si tinjeste pina ii iese un gazut, sau ii trece durerea.....si cind face asa regurgiteaza la voi tot asa, e normal sau rtebuie sa ma adresezi la medic...

mie tot espumisan mi-a fost recomandat la Andy, dar nu i-a mers.. sa stii ca fiecare copil e diferit si ii merge un anumit siropel pt colici... poti incerca debridat si sab simplex.... noua ne-a mers cel mai bine sab simplex.. nu mai stiu exact cate picaturi ii dadeam, dar oricum scrie in prospect.. in rest, batistuta calda ( o poti incalzi cu fierul de calcat) pe burtica sau masaj usor in cerc pe burtica.. multa sanatate|!
.. e normal sa scoata putin laptic dupa masa :)

38+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Marryan, eu lui Ianni ii dadeam Bonisan si Sabsimplex, alternativ. Iar ca o alta solutie, incalzeam cu fierul niste scutece de finet si i le puneam pe burtica (nu direct pe piele) sau il puneam cu burtica goala pe burtica mea. Si se mai linistea.

Nasa noastra de cununie, care a nascut la inceputul lunii august, a folosit si ea metodele astea la fetita si au functionat.
Poate merge si la voi.
Succes!

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata fetelor

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetele; noi tot in asteptare; insa m-am speriat de tensiunea de azi dimineata 15/9; oare sa-l anunt pe dr? va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

AMR 3 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna,
Eu sunt rupta de durere de cap, habar n-am de la ce, astept sa treca. Nu sunt capabila sa fac cap nou ca o dau in bara, nici nu vad bine

Multumesc de vorbele frumoase tuturor si multumesc Lenei de oferta cu traducerile. Daca voi simti nevoia voi cere ajutor

marryan, incearca sa pui fata pe burtica ta piele pe piele. Asa primeste caldura la burtica si calmeaza durerea

REGURGITATUL e ok la bebei. Atat timp cat NU E VOMA!( adica nu arunca jet la 20-30 cm de el ) e in regula. Al meu regurgita cantitati mari si destul de des. Dupa unele episoade trebuia sa il schimb pana la piele si pe el, sa ma schimb si pe mine si sa schimb si toata lenjeria ca se uda patul pana la saltea. Cu toate astea a crescut bine cu laptic de la mami .
Incearca si alte produse pentru colici cum spun fetele. Copiii sunt diferiti. Cu toate astea eu am preferat sa incerc numai produse care presupuneau cantitati mici de substanta( cateva picaturi) ca sa nu interfereze cu alaptatul. Sunt si ceaiuri si siropuri care se dau cate 5-10 ml. Eu pe astea nu le-am luat in calcul deloc. Mi se parea ca ii umplu stomacelul cu prostii in lic sa pape titica

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

neata fetele; noi tot in asteptare; insa m-am speriat de tensiunea de azi dimineata 15/9; oare sa-l anunt pe dr? va pup pe toate

AMR 3 zile!!

Eu spun ca merita sa dai un telefon. De ce sa risti ceva?! Cu calm, probabil ca nu e nimic, mai ales daca s-a stabilizat intre timp, dar oricum... vezi o parere avizata

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

am sunat ionela , si mi-a zis dr sa o mai iau peste 2 ore; daca e tot asa mare sa-l sun din nou;

AMR 3 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Andra, suna la medic sa te asiguri ca e ok. monitorizeaza te pana scade.intinde te si bea lichide.

incearca sa te relaxezi...tensiunea mai creste si din cauza emotiilor. cum la tine se apropie nasterea e de inteles.

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput