*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eli, eu o bateam sigur pe educatoare si apaream la stirile de la ora 17...
Sa va spun de Sara...mers 2 zile la gradi..muci, stat 1 sapt acasa pe nurofen, panadol, picaturi, mers 2 zile la gradi (joi si vineri) sambata tuse, scaune dese si moi...luni sedinta la gradi si zice doamna ca vineri a fost ziua une fetite si au dus parintii tort care avea in el fructe INGHETATE...deci de aici cu tusea Sarei si durerile de burtica...luni noapte temperatura 39 si aproape de infuficienta respiratorie...marti dimineata la Medlife, pus branula cu Cefort si Gentamicina 5 zile, aerosoli de 2 ori pe zi...regim pt stomac...e vai de ea saraca.Sambata seara am scos branula, are basicute multe de tot unde a fost lipit leucoplastul...o dau cu baneocin pudra dar parca nu se vede nicio ameliorare...de tusit mai tuseste un pic, i-au schimbat substanta la aerosoli, a facut cu adrenalina si ser si acum face cu flixotide si ser...i-a dat dr pt imunitate Isoprinosine 1 pastila pe zi, fractionata dim si seara timp de 3 luni 10 zile pe luna si tratament soc pt noi cate 6 pastile pe zi ca de vineri suntem si noi cu gatul in pioneze...DECI CAM ASA NE DISTRAM CU GRADINITA.Sincer, nici nu stiu dc s-o ma duc sau nu...am zis ca o mai duc atunici cd nu va mai tusi deloc 2-3 zile l arand si dc mai raceste...gata sta acasa, cu toate ca toti spun ca acum isi formeaza sist imunitar...dar cate medicamente am bagat in ea in astea 2 saptamani, n-a luat toata viata ei...si bani cheltuiti...aproape 15 mil de marti pana duminica....asa ca, ne mai gandim dc mai mergem sau nu la gradi in iarna asta.Doamna zice ca n-au mancat tort mult dar era de ajuns si o boaba de strugure inghetata ca sa faca ravagii.La gradi cat am fost in curte si pe holuiri erau numai copii cu muci...cu tuse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eli, ma bucur ca ati rezolvat situatia si ca ati gasit asa repede o alta gradinita si noroc ca ai un baiat tare cuminte.

ramo, wawwwwwww ce de medicamente. Isoprinosine mi se pare foarte puternic. Multa sanatate iti doresc. Si David a facut mucisori dupa cateva zile de gradinita dar nu i-am dat nimic medicamentos pt atata lucru.doar niste picaturi de nas homeopate pe care le am de la chirila. Poate ar fi bine sa iei si varianta asta in considerare.

David vad ca incepe sa accepte mersul la gradinita.De dimineata nu a fost chiar asa grav.Abia astept sa-l vad deseara.

Mergi la inceput

Malinas, Sara a facut o laringo traheita f urata, luni spre marti noapte a fost aproape de insuficienta respiratorie...nu bagam medicamente in ea asa aiurea...de asta spun ca ma mai gandesc cu gradi...a tras mult saraca in 2 sapt...i s-a infundat branula dupa o zi si a trebuit s-o chinuie si sa i-o puna la mana dreapta cu atela...nu se putea juca, nu putea tine nimic in mana, nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ramo, tocmai fiindca a trecut prin multe ma gandeam sa incerci si ceva alternativ - homeopatic, nu doar medicamentos. La noi pt tuse merge f bine siropul facut in casa din nuci si ceapa indulcit cu miere. Anul trecut cand David a avut probleme cu laringita pana la urma cu asta l-am rezolvat. Sanatate

Mergi la inceput

Momentan nu pot sa incerc nimic pt ca are probleme si cu stomacul...dupa orice masa face kk moale...analiza la kk nu pot face pt ca abia sambata a terminat antibioticul.
Inca din iulie bea sirop de catina facut de mine, ia echinaceea ursuleti, vit c, propolis pastile....suntem la a 2 a luna de bronchovaxom din toamna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dupa doua sapt de stat acasa (bronsiolita) azi ne-am reintors la gradinita....jale mare! Am zis ca o perioada o sa-l las la program scurt. Poate se acomodeaza mai repede.

Eli ma bucur ca ati rezolvat cu educatoarea.

Ramo sanatatei micutei! La noi la gradinita nu ne da voie sa aducem toet la zilele de nastere ale copiilor. Doar ceva ciocolata/bomboane cu termenul de garantie scris pe ele.
Mai avem putin si facem si noi 3 ani!

Mergi la inceput

Noi am hotarat la gradi ca vrem tort cu certificat de calitate de la cofetarie...o sa cer sa vad acel certificat sa vad ce scrie in el...dc o voi mai duce pe Sara clar nu o sa mai primeasca torturi...oua kinder sau kinder felie de lapte si gata....
M-am pricopsit si cu functia de Presedinte de comitet deci o sa alertez parintii in privinta torturilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

seara buna

Ginye si Ramo multa sanatate pe viitor sa nu se mai lipeasca nici un virusache de pici

pe dimi il suspectz de rosu in gat si pe zuzu ca ii auzi cu tusira mai inainte...asteptam zilele ce vin cu alte roade

dupa ce pleca ionut si domnul cu copilul de il retrasa ca si noi, veni o mamica si o lua pe doamna la 3 pazeste ca fata a inghitit un balon si l-a gasit in kk, balon cu care se jucasera cu 1 zi inainte...deci nu am eu goange ca la un anumit moment m-am suspectat de mamosenie

mai e putin si fac cozonaceii 3 ani

va pupam

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Imi pare rau sa aud asa ceva Ramo! Dar parintii aia cu tortul respectiv sunt sanatosi la cap? Cum sa aduca tort cu fructe inghetate la copii de 3 ani???? Si educatoarea cum de l-a primit? Nu au reguli stricte in acesta privinta. Chiar poate sa aduca oricine orice, pe motiv de zi de nastere a copilului, iar educatoarea/ directoarea nu se sesizeaza??? Cred ca faceam un scandal, mai ales ca banuiesc ca nu e singurul copil imbolnavit! Cineva trebuie tras la raspundere pentru lucruri de genul asta.

Eli, ce pot sa-ti zic, , mai mult succes in gasirea unei gradinite/educatoare adecvate de data asta!

Anes , ce-ti mai fac puiutii?

Mergi la inceput

Fluturasha,nu stiu dc respectivii parinti au stiut ca fructele sunt inghetate...cine a taiat tortul la bucatarie ar fi trebuit sa observe.
Deocamdata stiu de inca o fetita ca a avut probleme cu gatul imediat dupa incident...nu am mai fost la gradinita de atunci, insa atunci cd o voi duce pe Sara cer sa vad certificatul de calitate si sa vorbesc cu persoana care a taiat tortul si l-a pus pe farfurii...imposibil sa nu se simta la cutit fructele inghetate.
Unii copii mai mari ca Sara i-au spus educatoarei ca le-au inghetat dintii si capul...abia atunci a gustat si educatoarea dar era prea tarziu....
Sara si fetita care s-a imbolnavit si ea sunt cele mai mici din grupa ...restul au toti peste 3 ani, unii chiar 3 ani si 9-10 luni ...

Mergi la inceput