Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
Pentru ca din nou imi regasesc numele prin diverse mailuri o sa scriu cateva vorbe. Fara sa dau nume. Si desi am mai promis ca TU nu meriti nici un strop de atentie am sa iti raspund scurt.
Identitatea falsa nu vine de la frica de presa ca nu o intreci acum pe Udrea. Vine de la faprul ca ti-au fost inchise toate cele 15 mii de id-uri pe care tot ai incercat sa le deschizi pe acest forum si stiai f bine ca si cu acesta se va intampla la fel. De ce ti s-a inchis contul? Nu pentru ca ai solicitat acest lucru - altfel nu ai mai incercat sa postezi pe DC. Normal, vei spune ca eu am facut-o.
Ca sa intelegi inca un lucru. Eu nu am intrat niciodata in razboi cu tine. Putin imi pasa acum sau atunci de parerea ta despre clinica unde pana la urma ti-ai gasit fericirea. M-a deranjat mizeria pe care ai facut-o si pe acolo, barfele in care m-ai tot pomenit, atitudinea cu fete aflate in momente dificile. Nici macar cand mi-ai comunicat cu satisfactie ca stie Dumnezeu de ce mi-a luat copiii nu am intrat in razboi cu tine. Doar am simtit un val enorm de greata.
Cu ce tupeu ai inceput sa imi trimiti pm-uri imediat ce am postat la aceasta odisee? Sa ma tragi de limba? Sa iti faci imediat id pe mess? Sa te oferi sa imi faci cumparaturi? Sa ma intrebi cum e cu fiv-urile si cu embrionii congelati? Cu tupeul care te caracterizeaza.
Ce om intreg la minte minte ca a pierdut sarcini? Ca a pierdut gemeni dar nu se victimizeaza cum o fac eu?! Nici unul. Sau unul care doar cocheteaza cu durerea. Si sa o intelegi si pe asta....nu m-am victimizat niciodata. Ei sunt copiii mei si nici o dana_bebe sau altcineva de teapa ei nu le va murdari memoria. Tu nu ai dreptul nici macar sa te gandesti la copiii mei. Asta este similara cu cealalta experienta a ta. CAND TRIMITEAI MAILURI LA FETELE FERICITE CA SUNT INSARCINATE SA SE BUCURE PRIN ALTE PARTI CA TIE NU ITI FACE BINE. Sau cand trimiteai mailuri dupa ce ai ramas insarcinata spunand ca eu racolez fete de pe forum sa le duc la clinica mea si sa ma imbogatesc pe spatele lor.
De la primele mele mesaje ai inceput sa ma ataci. Si stiu si ce era in capu tau. Yuhuu, am sustinatori, stai ca o fac. Pentru ca asta este genul tau. Asta pt. ca vorbeai de hartuiala.
Sau de multumiri. Nu am nevoie de multumirile tale. Tu esti dovada vie ca facerea de bine e daia de mama. Sa fii sanatoasa si tu si copila ta.
Multe vreme m-am gandit ca poate nu am fost corecta cand fetele ti-au scris postarea aia cu ce gandeau despre tine....Gresit!!!
Si inchei spunandu-ti un singur lucru. Inceteaza sa mai imi pomenesti numele. Te rog la modul cel mai politicos posibil. Vezi-ti de reinventarea ta, de minciuni, de falsitate, probabil sunt multi care au timp sa te creada si sa te compatimeasca. Dar fa-o fara sa mai fiu eu subiectul discutiilor tale.
Atat am avut sa iti spun.
O zi buna!!!
Mycya spune:
hello fetele
am revenit pe meleagurile nemtesti de vreo 5 zile :(:(, suntem bine, putin triste ca am plecat iar de langa cei dragi dar sper sa ne acomodam cat mai repede.
Andruta deja sufera dupa timpul petrecut afara, dupa animalutele din jurul ei si dupa toata lumea care o alinta si se juca cu ea, incercam noi sa o facem sa se simta cat mai bine aici dar pana acum nu prea am reusit...prea monotona viata aici.
sa nu mai zic ca nici bine nu am ajuns ca ma si batuse iar gandul sa imi mai caut un bilet de avion pentru luna octombrie
dar, m-am razgandit...
sper sa revin si eu in gasca cat mai curand....inca imi trag sufletul dupa vacanta prelungita
va
cu dor si bine v-am gasit in casuta noua 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
adrianaBuc spune:
catalina mesajul tau e adresat unei singure persoane asa ca ar fi trebuit sa trimiti PM. 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
catalina2307 spune:
Adriana draga am sa te rog sa iti vezi de treaba ta.
Mesajul este adresat unei persoane care vorbeste public despre mine.Cine vrea sa citeasca bine, cinu nu sa treaca mai departe.
adrianaBuc spune:
Tocmai ca imi vad de treaba mea. M-am saturat sa isi spele lumea rufele murdare aici. Cine are ceva de zis cuiva personal sa o faca pe privat iar aici sa se ignore reciproc si gata. Putin imi pasa de rafuielile voastre personale si nu vrea sa citesc despre ele la un topic care se refera strict la copilasi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+
Victo spune:
tu adriana, ce figura cu dintisorii vostri..sunt 8..hat hat..nici nu mai tin eu minte! misca bebita?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
adrianaBuc spune:
fetele care aveti copilasi carora le-au dat maselute: cum ar trebui sa arate premolarul? ca mandra mea are de o luna, acolo unde ar trebui sa fie premolarul, un dinte - adica arata ca un dinte, nu ca o maseluta. Si nu sunt semne ca ar ma creste ceva acolo. 
17+
ochidut spune:
Racusor, am si avut ceva zile mai libere la birou, terminasem niste chestii si am profitat sa mai scriu si eu. Si eu m-am amuzat ca am scris mai des, dar stai sa vzi cat ma tine
. Nu prea sunt eu consecventa, in nici un caz nu voi fi eu niciodata cea care sa va dea la toate raspunsuri, sa fie mereu aici
, asta nu inseamna insa ca nu o sa ma gandesc la voi. Macar acum cred ca o sa citesc constant, ca am descoperit ca e tare fain sa va citesc in masina, cat mai stau in trafic.
Bumblee, ce ma mai amuzi tu.
mama denaturata
Adriana, din pacate traiesc aceeasi senzatie pe strazi si in parcuri...din ce in ce mai accentuata... Accentuata poate si de exemplarele care le vad cateodata pe aici. Imagineaza-ti ca am gasit coji de seminte scuipate si in ghivecele de flori....
de Larisa Ioana 24.06.2010
adrianaBuc spune:
Victo, misca ... si nu misca. Joi am mers la spital ca nu mai simteam bebele de 4 zile. Era bine merci, dar asa ma mira, ca Rebeca la 17 sapt (si ea era mai micuta cu cateva zile ca DNPul) ma lovea destul de puternic pentru varsta ei. Si bebele asta care e mai mare cu sapt ca DNPul rar mai da cate un semn.
17+
adrianaBuc spune:
Deci ma topesc de ras: fi-mea alearga pe aici prin casa. Acu' cateva minute se face liniste totala, semn ca face vreo ghidusie - asa face de fiecare data. Ma duc sa o caut sa vad unde e, si ce credeti ca facea cucoana?! A tras un ciorchine de strugure de pe masa (cum o fi ajuns la el nu imi dau seama), statea pe jos in bucatarie si manca struguri. 

. De jur imprejurul ei era zeci de boabe. Acuma cum ii mai dau eu legumele dupa ce s-a indopat cu boabe de strugure?
17+